Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θελω να βγαλω μια χρεωστικη για στοιχημα στο internet. Λεω για την

Alpha Bank Enter Visa. Ηθελα να γνωριζω τι χρειαζετε? (μονο ταυτοτητα και αφμ??)

Την παιρνεις επιτοπου την καρτα? Ποσα λεφτα πρεπει να βαλεις για να ανοιξεις λογοριασμο? Διαβασα για κατι χρεωσεις που γινονται στο εξαμηνο αναλογα με την κινηση του λογαριασμου και δεν το καταλαβα δηλαδη τι χρεωσεις ειναι αυτες και γιατι γινονται?

Ευχαριστω.

Να ανοίξεις λογαριασμό απλά. Κράτα κάνα 200αρι δηλαδή; πολλά λέω :-D

Από την Alpha Bank - όχι δεν είναι επιτόπου. Στην βγάζουν μετά από κάνα 2βδομαδο.

Αυτό που λες τώρα για το εξάμηνο εγώ δεν το 'χω ακούσει...και δεν νομίζω να ισχύει. Χρεωστική κάρτα δεν έχει τέτοια...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Διάβασα όσα έχετε γράψει για τις προπληρωμένες κάρτες Visa( και να στε καλά δλδ) αλλά έχω κάποιες απορίες..

1.Υπάρχει κάποια τράπεζα που να σου βγάζει προπληρωμένη κάρτα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις λογαριασμό καταθέσεων?

2.Η Attica gift card Visa(που είδα ότι ένα παιδί από εδώ την χρησιμοποιεί) και η κάρτα της Eurobank (που επίσης είδα ένα παιδί ότι την χρησιμοποιεί) τι δικαιολογητικά χρειάζονται?

Ευχαριστώωωωωω! :)

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! Διάβασα όσα έχετε γράψει για τις προπληρωμένες κάρτες Visa( και να στε καλά δλδ) αλλά έχω κάποιες απορίες..

1.Υπάρχει κάποια τράπεζα που να σου βγάζει προπληρωμένη κάρτα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις λογαριασμό καταθέσεων?

2.Η Attica gift card Visa(που είδα ότι ένα παιδί από εδώ την χρησιμοποιεί) και η κάρτα της Eurobank (που επίσης είδα ένα παιδί ότι την χρησιμοποιεί) τι δικαιολογητικά χρειάζονται?

Ευχαριστώωωωωω! :)

Ένας φίλος μου πήρε κάρτα από την τράπεζα Κύπρου πρόσφατα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει λογαριασμό αλλά δεν ξέρω τι χαρτιά του ζήτησαν. Εγώ που έβγαλα από τη Eurobank που είχα λογαριασμό την παρέλαβα σε 10 λεπτά και τους έδειξα απλά την ταυτότητά μου.

Δημοσ.
Ένας φίλος μου πήρε κάρτα από την τράπεζα Κύπρου πρόσφατα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει λογαριασμό αλλά δεν ξέρω τι χαρτιά του ζήτησαν. Εγώ που έβγαλα από τη Eurobank που είχα λογαριασμό την παρέλαβα σε 10 λεπτά και τους έδειξα απλά την ταυτότητά μου.

για την Κύπρου εάν δεν έχεις λογαριασμό θέλουν:

φωτοτυπία της ταυτότητας σου

και να έχεις μαζί σου εκκαθαριστικό εφορίας κι έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
i xreostiki sinithos einai sindedemeni me ton trapeziko sou logariasmo . opote an exeis ena logariasmo mono gia online agores klp kai exeis liga lefta mesa logika den tha exeis provlima . alios pane se propliromeni .alla ama px theleis na paizeis stoixima klp den xero an mporeis na pareis meta ta kerdi sou se propliromeni . ligo xlomo .

αλήθεια, μπορείς να παίξεις στοίχημα με προπληρωμένη (που δεν αντιστοιχεί σε λογαριασμό, πχ Attica gift card) και να πάρεις μετά τα κέρδη σου? Και αν ναι από που?

Δημοσ.

εχω μια prepaid της κυπρου που ληγει τον 01/10 δηλ τον επομενο μηνα.

ξερει κανεις τι γινεται? παω και μου την αλλαζουν , πρεπει να βγαλω νεα και τι γινεται με το υπολοιπο που εχει μεσα?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά πήρα μια prepaid card της κύπρου και την δήλωσα στο paypal. Οταν γίνει η χρέωση του 1.50Ε θα μπορώ να μάθω τον ειδικό κωδικό paypal μέσω τηλεφώνου ώστε να μην περιμένω τον μηνιαίο λογαριασμό;

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά πήρα μια prepaid card της κύπρου και την δήλωσα στο paypal. Οταν γίνει η χρέωση του 1.50Ε θα μπορώ να μάθω τον ειδικό κωδικό paypal μέσω τηλεφώνου ώστε να μην περιμένω τον μηνιαίο λογαριασμό;

Δεν ξέρω για την Κύπρου αλλά στο Europhone Banking το έκανα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και γι' αυτούς στην Κύπρου.

Δημοσ.

γράψου εδώ και όλα θα τα βλέπεις από την λίστα του. Εγώ από αυτό το site πήρα τον κωδικό του paypal

https://www.i-cardonline.gr

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο icardonline είμαι ήδη γραμμένος η συναλλαγή απότι είδα έγινε. Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα μου είπαν ότι σε 3-4 εργάσιμες τους στέλνουν συνήθως τους κωδικούς από paypal.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο icardonline είμαι ήδη γραμμένος η συναλλαγή απότι είδα έγινε. Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα μου είπαν ότι σε 3-4 εργάσιμες τους στέλνουν συνήθως τους κωδικούς από paypal.

ρε συ εκεί που σου εμφανίζει την χρέωση του paypal έχει ένα 4ψηφιο αριθμό...αυτόν θα βάλεις. Είναι ξεκάθαρο...ποια τηλεφωνα κ φαξ λες...:whistle:

σε 1 μέρα τον είδα και τέλος. Είναι στις ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, θα σου εμφανίσει χρέωση.

Δημοσ.
ρε συ εκεί που σου εμφανίζει την χρέωση του paypal έχει ένα 4ψηφιο αριθμό...αυτόν θα βάλεις. Είναι ξεκάθαρο...ποια τηλεφωνα κ φαξ λες...:whistle:

σε 1 μέρα τον είδα και τέλος. Είναι στις ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, θα σου εμφανίσει χρέωση.

Η χρέωση του 1.50Ε είδα ότι έιναι στις συναλλαγές σε εκρεμμότητα στις νέες συναλλαγές δεν έχει περαστεί αναλυτικά σαν χρέωση paypal. Γι'αυτό πήρα τηλέφωνο στην κύπρου μήπως τους στείλαν σε αυτούς τον κωδικό. Ο υπάλληλος μου είπε ότι για να πάρουν τους κωδικούς κάνουν συνήθως 3-4 εργάσιμες μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...