klog Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Η προμήθεια Eurobank είναι 2? στα 50? την πάτησα σήμερα το πρωί. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως σε συναλλαγή στα Multirama δεν την δέχθηκε!!!!( εννοώ προσπάθησε να την χρεώσει αλλά απορίφθηκε η συναλλαγή όχι ότι δεν την δέχθηκε το κατάστημα)
dancer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 gift card δαγκοτο θα ελεγα παιδια μπαινει paypal ebay και παντου δεν εχει κανενα προβλημα. Και οι προμηθεια ειναι πολυ μικρη αυτα περι 40 και 50 ευρω ειναι ψεματα.
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 για να καταλαβω, επειδη ειμαι και ασχετος 1 ανοιγω λογαριασμο και ζηταω ενεργοποιηση του web banking παιρνω κωδικους κλπ ως εδω καλα!! 2α την electron visa απο που τη βγαζω; και ποσο κανει;; εχει συνδρομη;; τοκους;;; στο site http://www.alpha.gr ειναι λιγο μπερδεμενα! βασικα δεν ειδα electron αλλα Enter Visa Απαντήσεις: 1) σου δίνουν κάτι σαν το username και σου έρχεται ταχυδρομικώς το password μετά από ένα μήνα. Ζητάς απλά να σου ενεργοποιήσουν το web banking. Δεν κοστίζει ούτε 1 cents για τη χρήση του. Κ έτσι να το'χεις να το βλέπεις, αξίζει. Αλλά να σου πώ κάτι?? Μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα με δαύτο. 2) Τη βγάζεις όταν ανοίγεις το λογαριασμό. Ζητάς μια χρεωστική για το λογαριασμό σου, έτσι απλά!!!! Δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ κ μπορείς να κάνεις αναλήψεις, καταθέσεις, να πληρώνεις λογαριασμούς, να ελέγχεις το υπόλοιπο σου, να ψωνίζεις ΧΩΡΙΣ πρόβλημα από όλο το νετ, να χρησιμοποιείς paypal... και και και .... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί θεωρούν την attica καλύτερη. Ειδικά όταν τη γεμίζουν με το ποσό των 3.000 ευρώ!!! Φίλε μην κάνεις το λάθος και βγάλεις τέτοια κάρτα. Διέθεσε μισή ώρα από τη ζωή σου και θα βγείς κερδισμένος. Νομίζω Η Πειραιώς έχει εξ ίσου καλές υπηρεσίες με την Alpha. Σου τα λέω όλα αυτά γιατί μου είχε βγάλει το λάδι η attica. Σε κάθε 30ευρώ γέμισμα μου κράταγε 1,75 ευρώ(αν θυμάμαι καλά), για να την πάρω έδωσα άλλα 6 ευρώ, για να την "γεμίζω" έπρεπε να πάω στου διαόλου τη μάνα για να βρώ υποκατάστημα και να περιμένω στην ουρά(!) και να λήγει η κάρτα σε έξι μήνες! Για πές μου εσύ τί καλό έχει αυτού του είδους οι κάρτες? Εγώ δεν κατάλαβα. Μην επιμένετε για τις κάρτες στύλ attica gift card. Έχουν ένα σωρό μείονεκτήματα.
dancer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ena pragma den mporo na katalabo giati na exeis kai logariasmo diladi? Prostateueste kai ligo ton euato sas den kserete ti mporei na ginei kapia fora.
sloth Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Οι προμήθειες τις αττικής για την gift card πέσανε τραγικά. 1 ευρό για < 100 ευρώ κατάθεση. 1.5 για > 100 2 για > 300 κλπ Μάλλον καταλάβανε τι μλκία κάνανε και το ρίξανε. Τώρα πια συμφέρει να βγάλεις εάν δε θες να έχεις και λογαριασμό πίσω από την κάρτα. Αν και άποψή μου είναι ότι το Alpha web banking τα σπάει
Voodooman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ έχω μία gift card εδώ και 8 μήνες και δεν έχω δει τίποτα κακό. Πέρα από την προμήθεια των 5.95 ευρώ στην αρχή (αν υποθέσουμε ότι καταθέτεις 100 ευρώ) δίνεις και ένα ακόμη μικρό ποσό (65 λεπτά, αν θυμάμαι καλά) για κάθε αγορά που κάνεις. Την έχω αδειάσει δύο φορές, την έχω ξαναγεμίσει, γενικά δεν μου έδωσε κάπου την εντύπωση ότι με κλέβει. Κρατάει βέβαια το "κατιτίς"της όπως είπαμε, αλλά όχι τίποτα το παράλογο ή το εξωφρενικό. Χονδρικά, να σου φάει 4-5%. Μάλλον μικρό ποσό, που το εξοικονομείς με το παραπάνω από τις φτηνές αγορές μέσω internet.
aspirin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 και τί έγινε που θα έχεις ένα λογαριασμό παραπάνω? Μισή ώρα από τη ζωή σου για μερικά στοιχεία. Ο μόνος λόγος για την attica gift card είναι αυτό που λέει κ το όνομα της.Αν θές για παράδειγμα να την κάνεις δώρο σε κάποιον. Τπτ άλλο. Ακόμα κ 1 cents προμήθεια να έχεις είναι χασούρα για κάτι που γίνεται σε άλλη τράπεζα τζάμπα και πιο αξιόπιστα. Οκ ας αποφασίσει ο φίλος μας. Ότι είπαμε είπαμε.
madboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή η μισθοδοσία μπαίνει σε λογαριασμό στην Τράπεζα Αττικης και γενικά είμαι ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες της ως Τράπεζα έβγαλα Attica Gift Card. Για αρχή έβαλα 100 ευρώ και η χρέωση ήταν 3 ευρώ. Σε 3 ημέρες την παραλαμβάνω. Διαβάζοντας τους όρους χρήσης της κάρτας η χρέωση για γέμισμα αξίας 30-200 ευρώ είναι 1 ευρώ, για 201-500 ευρώ 2 ευρώ και για 501-3000 είναι 4 ευρώ. Αργότερα ίσως να ανοίξω λογαριασμό στην Πειραιώς που έχει το καλυτερο web banking για να πληρώνω Δεη-Οτε κλπ κλπ και για εμβάσματα στο εξωτερικό με σχεδόν μηδανικές χρεώσεις! Για αρχή μια χαρά είναι και η προπληρωμένη κάρτα! Επίσης η Αττικής έχει και web banking που απο εκεί μπορείς να γεμίσεις και την Gift Card.
dancer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα ειναι η προστασια σας εστω μια στραβη να γινει θα κλαιτε και σεις μαζι. Καντε σε διαφορετικες τραπεζες λογαριασμους κτλ και μην συνδυαζετε λογαριασμους καταθεσεων μισθδοσιας και ιντερνετ μαζι γιατι εκει μπερδευτε πολυ το πραγμα σε περιπτωση κλοπης της καρτας κτλ κτλ. Ποσες φορες το βλεπουμε στις ειδησεις δεν ειναι παραξενο να συμβει και σε μας αυτο.
ultralisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 na sas po ki ego pou exo kai Alpha Electron Visa kai Attica Gift Card......tin Attica tin evgala tora prosfata giati den dexotan kapoio Online shop (sigkekrimena to play.com) tin Visa tis Alpha.....to thema einai oti theoro ekeini tis Alpha kaliteri giati den plironeis promitheia kai giati i eksipiretisi tis Alpha einai makran i kaliteri.....ego den vazo megala posa mesa kai den thelo kathe fora pou vazo 80 euro na mou krataei i trapeza 1 euro (vlepe Attica)....vevaia einai mikro to poso alla to theoro ntavatziliki.....ase to allo,pou piga kai "fortosa" tin Attica,pao na kano mia agora kai meta mou lene oti to poso pernaei tin alli mera??????? :confused: ....den katalava,ilektronika den ginontai ola pleon?...to mono thetiko me tin Attica einai oti den xreiazese logariasmo alla kai pali kai ti egine?....tin karta tis Alpha tin exo xrisimopoiisei se kamia 10aria diaforetikes agores sto Internet (kai stoiximatos)...mono me to play.com eixa provlima P.S 1)ego exo Alpha Electron Visa,den ksero an exoun allaksei ta pragmata me tin kainouria Enter Visa 2)MAKRIA apo Eurobank....makran i xeiroteri trapeza.....douleue o aderfos mou ekei....prin ena xrono oi kartes Electron Visa tis Eurobank den ekanan kan agores:confused:
mandipl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 oute kai tora kanoun oi eurobank electron visa . ekana mia kai molis katalava ti paizei tin akirosa . eprepe na kano debit kai trexa gireve . makran oi alpha kai peiraios exoun kaliteri electron
radical239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 paidia epeidh mperdeythka aparadekta!egw exw ena tapeino log sth Emporikh kai 8elw na kanw agores mesw web, lew Mhpws einai pio asfales apo olla na syndeseis to logariasmo poy exeis etsi ki aloios se kapia trapeza me to paypal kai na yshxaseis? Afoy ta perisotera sites (sxedon olla plewn) dexwntai paypal, giati na skotizesai?
blackhumor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ προτιμώ το paypal όπου υπάρχει...
dancer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Attica gift card meta apo 6 ores leitourgei sigoura sto paypal gia alloy den skero.
madboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Parelaba thn Attica Gift Card kai ekana kai thn proth agora. Credits apo VoipBuster. Epeidh thelo na thn syndeso me to Paypal gnorizetai an prepei na epilexo personal h premier account??? Ston personal account anaferei: Personal accounts cannot accept debit or credit card payments. Ara dhladh den tha mporei na synergastei me thn Gift Card kai tha prepei na epilexo Premier account? Molis oloklhrothei to sign up to Paypal tha krathsei ena mikro poso kai meta tha mou steilei kodiko energopoihshs? Kai tha prepei na rothso sthn trapeza na mou poun ton kodiko poy tha anaferetai sthn gift card?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.