arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 δηλαδη εγω που θελω prepaid card για το paypal τον πουλο ετσι ?χοντρη μαλακια Τι εννοεις τον πούλο με prepaid στο paypal? Εγώ έχω περασμένη μια Attica Gift στο paypal και δεν ταρβάει κανένα ζόρι.
Bomber-21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 δηλαδη εγω που θελω prepaid card για το paypal τον πουλο ετσι ?χοντρη μαλακια Για αγορές κάνει μια χαρά.
eeeeevaaaaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος μίας Prepay της τράπεζας Κύπρου και μίας χρεωστικής Visa Enter της Alpha Bank. Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στις συναλλαγές μου, τις έχω χρησιμοποιήσει από amazon.com μέχρι bahn.de για να κλείσω εισιτήρια. Είναι όμως 2 sites τα οποία όσο και να χτυπιέμαι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω: το κλασικό play.com (έχουν αρκετοί πρόβλημα από ό,τι διάβασα σε άλλο tread) και το flickr.com Θα μιλήσω κυρίως για την κάρτα της Alpha Bank, επειδή έχω πρόσβαση στο web banking και βλέπω τι γίνεται. Συγκεκριμένα με το play.com όταν κάνω προσθήκη την κάρτα, μου "δεσμεύουν" 1€, μου αναφέρουν ότι η κάρτα είναι invalid και μου επιστρέφεται αυτό το € κανονικά μετά από κανένα 10μερο στο λογαριασμό. Είχα ενοχλήσει την Alpha Bank, επιβεβαιώσαμε ότι όοοολα τα στοιχεία που είχα εισάγει ήταν οκ και από εκεί και πέρα έπαψα να ασχολούμαι. Στο flickr.com προσπάθησα να αγοράσω pro account, έβαλα τα στοιχεία μου και βλέπω από το web banking ότι δέσμευσαν 1€ συν ξεχωριστά 19€ (το ποσό της συνδρομής). Χάρηκα με το που το είδα, ενεργοποιήθηκε άμεσα το pro account και μετά από 3 ημέρες έλαβα email το οποίο με ενημερώνει "Unfortunately, Yahoo! was not able to complete your order and provide you this service because we could not authenticate or verify your credit card or other information. If you feel that you have received this notice in error, please try placing your order again with a different credit card." Να υποθέσω ότι είναι δώρο άδωρον να "φορτώσω" την prepaid της Κύπρου με 30€ για παράδειγμα και να ξαναπροσπαθήσω, ή υπάρχει περίπτωση να τη δεχτεί; Επίσης διάβασα το post του/της kfyros σχετικά με το μηχανισμό clearance και προτίθεμαι να τους φτιάξω δωρεάν τον κώδικα με 2-3 elseif , μήπως και καταφέρω να ολοκληρώσω τις αγορές μου
Nomikaria Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος μίας Prepay της τράπεζας Κύπρου και μίας χρεωστικής Visa Enter της Alpha Bank. Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στις συναλλαγές μου, τις έχω χρησιμοποιήσει από amazon.com μέχρι bahn.de για να κλείσω εισιτήρια. Είναι όμως 2 sites τα οποία όσο και να χτυπιέμαι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω: το κλασικό play.com (έχουν αρκετοί πρόβλημα από ό,τι διάβασα σε άλλο tread) και το flickr.com Θα μιλήσω κυρίως για την κάρτα της Alpha Bank, επειδή έχω πρόσβαση στο web banking και βλέπω τι γίνεται. Συγκεκριμένα με το play.com όταν κάνω προσθήκη την κάρτα, μου "δεσμεύουν" 1€, μου αναφέρουν ότι η κάρτα είναι invalid και μου επιστρέφεται αυτό το € κανονικά μετά από κανένα 10μερο στο λογαριασμό. Είχα ενοχλήσει την Alpha Bank, επιβεβαιώσαμε ότι όοοολα τα στοιχεία που είχα εισάγει ήταν οκ και από εκεί και πέρα έπαψα να ασχολούμαι. Στο flickr.com προσπάθησα να αγοράσω pro account, έβαλα τα στοιχεία μου και βλέπω από το web banking ότι δέσμευσαν 1€ συν ξεχωριστά 19€ (το ποσό της συνδρομής). Χάρηκα με το που το είδα, ενεργοποιήθηκε άμεσα το pro account και μετά από 3 ημέρες έλαβα email το οποίο με ενημερώνει "Unfortunately, Yahoo! was not able to complete your order and provide you this service because we could not authenticate or verify your credit card or other information. If you feel that you have received this notice in error, please try placing your order again with a different credit card." Να υποθέσω ότι είναι δώρο άδωρον να "φορτώσω" την prepaid της Κύπρου με 30€ για παράδειγμα και να ξαναπροσπαθήσω, ή υπάρχει περίπτωση να τη δεχτεί; Επίσης διάβασα το post του/της kfyros σχετικά με το μηχανισμό clearance και προτίθεμαι να τους φτιάξω δωρεάν τον κώδικα με 2-3 elseif , μήπως και καταφέρω να ολοκληρώσω τις αγορές μου Καλησπέρα! Δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά αλλά σ'αυτά τα sites το Paypal μεσολαβεί για την πληρωμή?Μήπως εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν δεν είσαι verified user? Επίσης,και στην prepaid της Τράπεζας Κύπρου μπορείς να βλέπεις μέσω Internet τις συναλλαγές σου,εάν γραφτείς στο i-card online.
eeeeevaaaaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Όχι, δε μεσολαβεί paypal, πληκτρολόγησα τα στοιχεία της κάρτας και τα στοιχεία του cardholder (δλδ τη διεύθυνσή μου, τηλ επικοινωνίας) Σε ευχαριστώ για το link της Κύπρου - την prepaid την είχα βγάλει πριν 2-2,5 χρόνια και όταν είχα ρωτήσει τότε μου είχαν αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το web banking ώστε να ενημερώνομαι για τις συναλλαγές μου. Οπότε τώρα μπορώ να έχω και μία εικόνα των κινήσεων που κάνω με την prepaid. Ίσως βάλω κάποιο ποσό στην Prepaid και δοκιμάσω και με αυτή στο flickr.com
pankol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από censOred Εμφάνιση Μηνύματος να ρωτησω και εγω κατι ινσομνιακς.ανοιξα εναν λογαριασμό πρόσφατα στην πειραιως (με λίγα λεφτά)και εβγαλα μια χρεωστική...δεν είχα ξεκααθαρίσει καλά χρεωστικη - προπληρωμένη..(ειχα ακούσει παντως καλά λογια για το ebanking της πειραιως) τωρα πες φτου φτου γινεται καμια στραβή και αφιαρεθούν λεφτά δηλαδή δεν γίνεται να υπερχρεωθω,αν είχα 100 ευρώ να μείνει υπολοιπο αρνητικό 20 ευρώ? και κάτι ακόμα υπαρχουν τιποτα εξοδα σχετικά με αυτό τον λογαριασμό που ανοιξα? τελος ισχυει αυτό που αναφεροταν προηγουμένως ότι στα περισσοτερα σαιτ δέχονται χρεωστικές ενώ προπληρωμένες παιζει να μην δέχονται ορισμένα?ντανκε εκ των προτερων παιδιά μηπως μπορει να απαντησει κανεις περι χρεωστικής?αν εχει κανεις χρεωστικη στην πειραιώς και έχει εμπειρία τελοςπαντων μπορεί να πει το κατιτις του να μάθουμε-καθησυχαστούμε.τελος αν γίνεται την βασικη διαφορά μεταξύ προπληρωμένης - χρεωστικής εγω το μόνο που είδα είναι ότι με την χρεωστικη΄μπορείς να κάνεις και αναληψη χρηματων στην τελική.περι ασφάλειας κανενας? ναι ρε παιδιά, αν μπορεί κάποιος σχετικός που γνωρίζει, ας απαντήσει να μάθουμε και εμείς οι άμπαλοι τι γίνεται...
dimitris2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πρόσφατα απέκτησαμα προπληρωμένη καρτα από την Eurobank Θα μπορέσω νατην χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπές μου?
np91 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πρόσφατα απέκτησαμα προπληρωμένη καρτα από την Eurobank Θα μπορέσω νατην χρησιμοποιήσω για ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπές μου? Φιλε μου κατι τετοιο δεν γινεται το εχω δοκιμασει κι εδω και στο εξωτερικο .Μονο με visa η master κανονικη μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο
James55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 pre paid κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κράτηση σε ξενοδοχείο εξωτερικού;
trolaios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 νομιζω ναι αλλα παιζει και τι δεχεται η συγκεκριμενη καρτα..ποιας εταιρειας ειναι? κυπρου?
James55 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 νομιζω ναι αλλα παιζει και τι δεχεται η συγκεκριμενη καρτα..ποιας εταιρειας ειναι? κυπρου? eurobank. Κάνω την ερώτηση γιατί σκέφτηκα το εξής : Έστω ότι κάνω κράτηση (εννοώ κράτηση,δηλ. πληρώνω με μετρητά στο ξενοδοχείο). Ουσιατικά η τράπεζα δεσμεύει τα λεφτά . Γι αυτό ρωτάω αν γίνεται.
nikos00000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Την Alpha Bank Enter Visa στην δίνουν επιτόπου;
sivadWS2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πέρισυ τέτοια εποχή που έβγαλα μια enter-visa της alpha έκανε ακριβώς 32 μέρες...... Ελπίζω φέτος να γίνεται πιο γρήγορα....
nikos00000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πέρισυ τέτοια εποχή που έβγαλα μια enter-visa της alpha έκανε ακριβώς 32 μέρες......Ελπίζω φέτος να γίνεται πιο γρήγορα.... Στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην δίνουν επιτόπου. Η Alpha Bank είναι 32 χρόνια πίσω.
tassos_7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Θελω να βγαλω μια χρεωστικη για στοιχημα στο internet. Λεω για την Alpha Bank Enter Visa. Ηθελα να γνωριζω τι χρειαζετε? (μονο ταυτοτητα και αφμ??) Την παιρνεις επιτοπου την καρτα? Ποσα λεφτα πρεπει να βαλεις για να ανοιξεις λογοριασμο? Διαβασα για κατι χρεωσεις που γινονται στο εξαμηνο αναλογα με την κινηση του λογαριασμου και δεν το καταλαβα δηλαδη τι χρεωσεις ειναι αυτες και γιατι γινονται? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.