kfyros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 θελω να βγαλω μια προληρωμένη κάρτα για να ανοίξω λογαριασμό PAYPAL στο apidshare.η κάρτα της πειραιώς webuy είναι καλή, αξιόπιστη? όπως θα δεις και παρακάτω στην απάντηση του paypal προς στον φίλο Hausdorff, το Paypal δεν προτείνει να δίνεις προπληρωμένες κάρτες σε αυτό , γιατί θα έχεις προβλήματα στις συναλλαγές σου ... Φίλε kfyros, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μου έδωσες πολλές διαφωτιστικές λεπτομέρειες για το ζήτημα. Όπως μου πρότεινες κι εσύ έχω ήδη επικοινωνήσει με το paypal το οποίο μου έστειλε την εξής απάντηση : "Thank you for taking the time to contact us with your concerns. I am happy to assist you further. In relation to this issue I would advise eye to contact your issuer of the card as they may be able to reissue or assist you with this. PayPal does not recommend adding a gift card, prepaid card, virtual card, or one time use credit cards to your PayPal account. Although some of these cards may be accepted, most will not function correctly with our system due to the security checks we have in place. PayPal is not an online store, where these types of cards were intended to be used, and in order to properly facilitate our service, the traditional credit card or debit card is preferred. Thank you for using PayPal for your online payment needs." Πριν μου γράψεις την απάντηση σου η αλήθεια είναι ότι δεν καταλάβαινα ακριβώς τί εννοείται με το "security checks". Τώρα καταλαβαίνω μάλλον. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με την τράπεζα και μετά με το amazon. Ελπίζω να βγάλω άκρη. Έχω την εντύπωση ότι εγώ φταίω σε κάτι, μιας και θεωρώ εντελώς απίθανο να έχουν συναντήσει άλλη κάτοχοι αυτής της κάρτας παρόμοια προβλήματα με αυτά τα site. Φίλε Hausdorff, δεν έχεις μόνο εσύ πρόβλημα με τις prepaid. Οι κάρτες αυτές εκδίδονται από τους οργανισμούς που τις εκδίδουν (VISA - MASTERCARD - AMEX κλπ.) και όχι από τις τράπεζες μόνο. Η λογική είναι ίδια για όλες τις prepaid VISA - MASTERCARD και δεν φταίνε οι τράπεζες για την μη υποστήριξη τους από τα sites. Πολλά sites δεν υποστηρίζουν prepaid cards, είτε επειδή δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία αλλαγής του μηχανισμού πληρωμών ο οποίος εξαρχής δεν υποστήριζε prepaid cards (δεν θέλουν να φορτωθούν το κόστος ανάπτυξης κώδικα στο site ή upgrade), είτε επειδή δεν ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να μπορούν να δέχονται συναλλαγές με prepaid cards, είτε γιατί δεν υποστηρίζονται prepaid cards από τις τράπεζες - εταιρίες clearance που συνεργάζονται (σπανιότερο αυτό αλλά όχι αδύνατο). Το αν θα υποστηρίξουν την κάρτα σου και άλλες prepaid cards είναι θέμα του κάθε site. Το paypal απλά σου είπε ευγενικά να πας να γαμ@@@. Το ίδιο υποψιάζομαι ότι θα σου πουν και οι υπόλοιποι. Κάνε παράπονο μπας και τα παράπονα τα διαχειρίζεται άλλο τμήμα (πχ Customer Relationship τμήμα), και δουν ότι χάνουν πελάτες με την έλλειψη υποστήριξης των prepaid cards. Αυτό μπορεί να τους τσιγκλίσει να μπουν στον κόπο να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους. Μίλα πάντως και με την τράπεζα , μήπως και ξέρουν κάτι παραπάνω. Δεν χάνεις τίποτα. -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 01 : 41 : 34----- Καλημέρα , Μου έχει επιστραφεί ένα ποσό από μία συναλλαγή στο e-bay στο paypal account μου . Το ποσό αυτό φαίνεται στην κεντρική σελίδα του Paypal μου στο πινακάκι PayPal balance ( Currency , Balance ). Κάθε φορά που κάνω νέα συναλλαγή μέσω paypal τα λεφτά "τραβιούνται" από την prepaid (bank of cyprus) και το εν λόγο ποσό παραμένει "απείρακτο" . Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αυτό το ποσό πίσω στην κάρτα μου; Έχει λειτουργία transfer money νομίζω για να τα ρίξεις από το balance στην κάρτα. Αλλά νομίζω ότι μπορείς και να διαλέξεις από που θα φύγουν τα λεφτά σε επόμενη συναλλαγή σου με το paypal.... Ψάξτο λίγο.
guido Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Έχει επιλογή για withdraw money , αλλά δίνει επιλογή για να προσθέσεις μόνο το IBAN του λογαριασμού σου . Να υποθέσω πως ΙΒΑΝ διαθέτουν μόνο οι χρεωστικές (δηλ οι κανονικοί λογαριασμοί; ) ή μπορεί να έχει και η prepaid ;
nicorobin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ok κ ευχαριστω αλλα με την συνδρομη που θελω να κανω για το rapidshare μηπως ξερει καποιος να μου πει πως αλλιωσ μπορω να κανς εκτος απο προπληρωμενη καρτα?
deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θέλω κι εγώ να βγάλω μια κάρτα ουτως ώστε να κάνω καμια αγορά απο ebay. amazon κλπ. και να παίζω και κανα στοιχηματάκι. Τί θα ήταν καλύτερο μια προπληρωμένη κάρτα ή μια χρεωστική? Και ποιά τράπεζα μου προτίνεται εκτός απο Κύπρου που δεν υπάρχει στην Χίο.
pluss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θέλω κι εγώ να βγάλω μια κάρτα ουτως ώστε να κάνω καμια αγορά απο ebay. amazon κλπ. και να παίζω και κανα στοιχηματάκι. Τί θα ήταν καλύτερο μια προπληρωμένη κάρτα ή μια χρεωστική? Και ποιά τράπεζα μου προτίνεται εκτός απο Κύπρου που δεν υπάρχει στην Χίο. Σου προτείνω προπληρωμένη κάρτα για αγορές από το διαδίκτυο. Επίσης, σου προτείνω την Eurobank, για προπληρωμένη κάρτα. Πληροφορίες : http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr . Τέλος, υπάρχει και η WEBUY MASTERCARD, από την Τράπεζα Πειραιώς. Πληροφορίες :http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=279043&lang=1&nt=96%20&sid=
isspro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω προπληρωμένη κάρτα για αγορές από το διαδίκτυο. Επίσης, σου προτείνω την Eurobank, για προπληρωμένη κάρτα. Πληροφορίες : http://www.eurobank.gr/online/home/g...id=693&lang=gr . συμφωνω απολυτα..
arispapas3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γνωριζει κανεις αμα μπορει να ανοιξει ανηλικος την prepaid της κυπρου?
pkoutsias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Γνωριζει κανεις αμα μπορει να ανοιξει ανηλικος την prepaid της κυπρου? Κανονικά μπορεί, αλλά σε μερικά καταστήματα οι υπάλληλοι δεν το ξέρουν και ζητούν ΑΦΜ για την έκδοση της κάρτας. Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που θες να πας και ρώτα για να είσαι σίγουρος...
tasosonic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα και απο μένα. Με ενδιαφέρει να βγάλω μια καρτα που να μπορω να την συνδεσω με το paypal για αγορες μέσω internet. Θέλω να αποφυγω πιστωτικές οπότε επιλέγω ή προπληρωμενη ή χρεωστική. Και ρωτάω εγώ τώρα δεν είναι προτιμοτερο να βγάλω χρεωστική visa που δεν εχω ουτε προμηθιες ούτε τπτ;;Γιατι απότι ξερω στη προπληρομενη η τραπεζα σου κρατάει κατι ψιλά όταν τη φωρτωνεις ή όταν κάνεις ανάληψη.
Chupacabra Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Να ενημερώσω ότι έχουν αλλάξει οι προϋποθέσεις για την Prepaid της Κύπρου. Συγκεκριμένα: 1) Πλέον χρειάζεται να ανοιχτεί μερίδα πελάτη στην τράπεζα. Απαραίτητα χρειάζεται Ταυτότητα, Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Βεβαίωση ΑΦΜ και πρόσφατος λογ/σμος ΔΕΚΟ. 2) Μπορεί να εκδοθεί ΜΟΝΟ σε ενήλικους. 3) ΔΕΝ μπορει να δοθεί ως δώρο Οι προμήθειες είναι οι ίδιες : 5 € για αγορά ή επανέκδοση 1 € για φόρτιση 0,95 € για έκδοση αναλυτικού λογαριασμού (κατ'όπιν αίτησης σε κατάστημα) 0,75 € για ανάληψη από ΑΤΜ Κύπρου (δεν θυμάμαι αν έχει extra προμήθεια απο το ΔΙΑΣ)
nikoss Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να ενημερώσω ότι έχουν αλλάξει οι προϋποθέσεις για την Prepaid της Κύπρου. Συγκεκριμένα: 1) Πλέον χρειάζεται να ανοιχτεί μερίδα πελάτη στην τράπεζα. Απαραίτητα χρειάζεται Ταυτότητα, Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Βεβαίωση ΑΦΜ και πρόσφατος λογ/σμος ΔΕΚΟ. 2) Μπορεί να εκδοθεί ΜΟΝΟ σε ενήλικους. 3) ΔΕΝ μπορει να δοθεί ως δώρο Οι προμήθειες είναι οι ίδιες : 5 € για αγορά ή επανέκδοση 1 € για φόρτιση 0,95 € για έκδοση αναλυτικού λογαριασμού (κατ'όπιν αίτησης σε κατάστημα) 0,75 € για ανάληψη από ΑΤΜ Κύπρου (δεν θυμάμαι αν έχει extra προμήθεια απο το ΔΙΑΣ) Αυτό που εφάρμοσε η Κύπρου είναι γενικότερη οδηγία για τις προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών ή μόνο για την Κύπρου? Γιατί πες ότι είμαι ενήλικος (21),έχω αφμ αλλά δεν κάνω εκκαθαριστικό εφορίας ούτε έχω κάποιο λογαριασμό ευδάπ,δεή κλπ. στο όνομά μου,δε θα μπορώ να βγάλω prepaid της κύπρου??
censOred Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 να ρωτησω και εγω κατι ινσομνιακς.ανοιξα εναν λογαριασμό πρόσφατα στην πειραιως (με λίγα λεφτά)και εβγαλα μια χρεωστική...δεν είχα ξεκααθαρίσει καλά χρεωστικη - προπληρωμένη..(ειχα ακούσει παντως καλά λογια για το ebanking της πειραιως) τωρα πες φτου φτου γινεται καμια στραβή και αφιαρεθούν λεφτά δηλαδή δεν γίνεται να υπερχρεωθω,αν είχα 100 ευρώ να μείνει υπολοιπο αρνητικό 20 ευρώ? και κάτι ακόμα υπαρχουν τιποτα εξοδα σχετικά με αυτό τον λογαριασμό που ανοιξα? τελος ισχυει αυτό που αναφεροταν προηγουμένως ότι στα περισσοτερα σαιτ δέχονται χρεωστικές ενώ προπληρωμένες παιζει να μην δέχονται ορισμένα?ντανκε εκ των προτερων
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Αυτό που εφάρμοσε η Κύπρου είναι γενικότερη οδηγία για τις προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών ή μόνο για την Κύπρου? Γιατί πες ότι είμαι ενήλικος (21),έχω αφμ αλλά δεν κάνω εκκαθαριστικό εφορίας ούτε έχω κάποιο λογαριασμό ευδάπ,δεή κλπ. στο όνομά μου,δε θα μπορώ να βγάλω prepaid της κύπρου?? Λογικά μπορείς να βγάλεις. το εκκαθαριστικό το ζητούν για λόγους επιβεβαίωσης του ΑΦΜ. Αν έχεις το αποδεικτικό του ΑΦΜ τους κάνει. Τώρα για το λογαριασμό τον ζητάνε σε περίπτωση που η διεύθυνση που δηλώνεις είναι διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στο αποδεικτικό του ΑΦΜ.
censOred Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 να ρωτησω και εγω κατι ινσομνιακς.ανοιξα εναν λογαριασμό πρόσφατα στην πειραιως (με λίγα λεφτά)και εβγαλα μια χρεωστική...δεν είχα ξεκααθαρίσει καλά χρεωστικη - προπληρωμένη..(ειχα ακούσει παντως καλά λογια για το ebanking της πειραιως)τωρα πες φτου φτου γινεται καμια στραβή και αφιαρεθούν λεφτά δηλαδή δεν γίνεται να υπερχρεωθω,αν είχα 100 ευρώ να μείνει υπολοιπο αρνητικό 20 ευρώ? και κάτι ακόμα υπαρχουν τιποτα εξοδα σχετικά με αυτό τον λογαριασμό που ανοιξα? τελος ισχυει αυτό που αναφεροταν προηγουμένως ότι στα περισσοτερα σαιτ δέχονται χρεωστικές ενώ προπληρωμένες παιζει να μην δέχονται ορισμένα?ντανκε εκ των προτερων παιδιά μηπως μπορει να απαντησει κανεις περι χρεωστικής?αν εχει κανεις χρεωστικη στην πειραιώς και έχει εμπειρία τελοςπαντων μπορεί να πει το κατιτις του να μάθουμε-καθησυχαστούμε. τελος αν γίνεται την βασικη διαφορά μεταξύ προπληρωμένης - χρεωστικής εγω το μόνο που είδα είναι ότι με την χρεωστικη΄μπορείς να κάνεις και αναληψη χρηματων στην τελική.περι ασφάλειας κανενας?
pittas Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 δηλαδη εγω που θελω prepaid card για το paypal τον πουλο ετσι ? χοντρη μαλακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.