Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πάρει ήδη την prepaid card της Κύπρου.

και έχει όλα όσα ήθελα.

αναλήψεις/καταθέσεις μετρητών από ATM

αναλήψεις/καταθέσεις από όλες τις εταιρίες στοιχήματος.

δεν έχει όριο κατάθεσης,ούτε ανάληψης.

δε χρειάζεται να έχω τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα

και ισχύει κανονικά όπου δέχονται VISA.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
διαβασα διαβασα....αλλα ακρη δεν βγαζω, θα το ρωτησω απλα και οποιος ξερει πλς πλς ας απαντησει. Με τις προπληρωμενες καρτες μπορουμε να δεχτουμε λεφτα απο το paypal για μια πωληση που καναμε στο ebay?

Εγώ με προπληρωμένη Κύπρου δέχτηκα από paypoll χρήματα. Όχι από ebay όμως.

να ρωτήσω εγώ κάτι. Βάζω τα χρήματα ρε παιδιά το πρωί και είναι διαθέσιμα από το απόγευμα και μετά. Σε όλους έτσι γίνεται?

Δημοσ.

ναι..κάθε απόγευμα ενημερώνετε το σύστημα της τράπεζας.

και αν πας λίγο μετά από όταν έχει ενημερωθεί και καταθέσεις θα μπουν την άλλη μέρα το απόγευμα.

Δημοσ.

για να βγαλω μια καρτα πρεπει να δοσο τα στοιχεια μου στην τραπεζα?

την θελω για λογαριασμο στο paypal.

Δημοσ.
για να βγαλω μια καρτα πρεπει να δοσο τα στοιχεια μου στην τραπεζα?

την θελω για λογαριασμο στο paypal.

Ναι, δίνεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα (τουλάχιστον για την κάρτα Prepaid της τράπεζας Κύπρου που έβγαλα πρόσφατα τα ζητάνε), αλλά δεν φαίνονται στην κάρτα, στα στοιχεία κατόχου γράφει μόνο PREPAID CARD.

Εγώ έκανα μια πληρωμή μέσω PaypPal (χωρίς να φτιάξω λογαριασμό) και δεν έδωσα όλα τα αληθινά μου στοιχεία, γιατί έκανα donation σε ένα ιδιωτικό tracker που συμμετέχω και δεν ήθελα να πω τα προσωπικά μου δεδομένα σε κάποιον άγνωστο. Αν όμως θελεις να φτιάξεις λογαριασμό, ίσως να σου ζητήσει το PayPal πλήρη στοιχεία, τα οποία μετά θα φαίνονται στο λήπτη, αυτό δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.
Στο PayPal ο λήπτης,βλέπει μόνο το mail του αποστολέα.

αυτο ειναι 100% σιγουρο?

φιλε @mascuale πως εκανες πληρωμη μεσω paypal χωρις να φταξεις λογαριασμο?

Δημοσ.
αυτο ειναι 100% σιγουρο?

φιλε @mascuale πως εκανες πληρωμη μεσω paypal χωρις να φταξεις λογαριασμο?

Το ότι βλέπει ο λήπτης μόνο το e-mail του αποστολέα μάλλον είναι σωστό, απ' ότι λέει και στη σελίδα του το PayPal (http://www.paypal.co.uk). Επίσης, στη δική μου πληρωμή, είχε λογαριασμό ο administrator του tracker που έκανα τη δωρεά, και παρότι στη φόρμα του PayPal που συμπλήρωσα, εκτός από το e-mail μου, έγραψα και άλλα στοιχεία, ο administrator μου απάντησε με e-mail ρωτώντας ποιος είμαι για να με ευχαριστήσει. Συνεπώς, μάλλον βλέπει μόνο το e-mail του αποστολέα.

Η πληρωμή που έκανα έγινε ως εξής: Πατώντας το link που είχε στη σελίδα του για τις δωρεές, μπήκα στη σελίδα του PayPal, όπου είχε δύο επιλογές (Pay with Credit Card or Log In).

Στην "Pay with Credit Card" είχε πεδία όπου συμπλήρωνες τα στοιχεία σου (και φυσικά της κάρτας σου) και απλά έκανες την αποστολή χρημάτων. Στην άλλη (ALREADY HAVE A PAYPAL ACCOUNT?), έμπαινες μέσω του δικού σου λογαριασμού (με LOG IN) και έκανες την αποστολή από εκεί.

Απ' ότι καταλαβαίνω, για να στείλεις χρήματα σε κάποιον, αρκεί να έχει αυτός λογαριασμό στο PayPay, εσύ χρειάζεσαι απλά την πιστωτική σου κάρτα (έτσι έστειλα εγώ χρήματα επιτυχώς). Για να στείλει, όμως, κάποιος χρήματα σε σένα, πρέπει να έχεις λογαριασμό για να ξέρει τo PayPal τα στοιχεία της κάρτας σου για να την πιστώσει.

Εγώ, για την ώρα έχω σκοπό μόνο να στέλνω χρήματα, πχ για δωρεές ή αγορές, οπότε δε χρεαζεται να φτιάξω λογαριασμό, εσύ θα κρίνεις ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο!

Δημοσ.

σευχαριστω για την απαντησει!οκ καταλαβα

βασικα και εγω για αγορες θελω μονο και συγκεκριμενα απο εδω: http://www.leaseweb.com

δεν ξερω ομως αμα γινει καπιο μπερδεμα εαν στηλω χρηματα χωρις να εχω κανει λογαριασμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έβγαλα πριν λίγες μέρες μία κάρτα Κύπρου για αγορές από το amazon.co.uk και το ebay και έχω κάποια προβλήματα. Παρήγγειλα κάποια πράγματα από amazon και έκανα εγγραφή στο paypal. Και στα δύο είχα προβλήματα. Καταρχάς έχω αρκετό υπόλοιπο για τις αγορές που ήθελα να κάνω. Επίσης τα στοιχεία που έδωσα πιστεύω ήταν σωστά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ως εξής. Η κάρτα έγινε δεκτή καταρχάς. Ο λογαριασμός από το Internet στο i-cardonline της Κύπρου δείχνει ότι υπάρχουν "Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα" όπως σωστά έπρεπε. Το amazon μου έστειλε κάποια στιγμή email ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα και θα ξαναπροσπαθήσει. Ξαναεισήγαγα τα στοιχεία. Μέτα έγινε δεκτή. Μετά ξαναυπήρχε πρόβλημα και ήδη το amazon έλεγε ότι "Dispatching Soon" οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή. Όλα αυτά για την ίδια συναλλαγή! Με το paypal αρχικά υπήρχε πρόβλημα, μετά την δέχτηκε, τώρα περιμένω τον αριθμό που πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό μου ώστε να ολοκληρώσω την εγγραφή. Μήπως έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Θεωρώ ότι τα δύο αυτά site είναι 100% δεδομένο ότι δέχονται τη συγκεκριμένη κάρτα...

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης κάτι. Η κάρτα μου πάνω αναφέρει ως όνομα "PREPAID CARD". Το amazon ζητάει το όνομα το οποίο είναι γραμμένο πάνω στην κάρτα, το paypal πάλι ζητάει μόνο το όνομα του ιδιοκτήτη της κάρτας. Εγώ τί πρέπει να βάλω; Στην πρώτη περίπτωση έβαλα το όνομα "PREPAID CARD" και στη δεύτερη τα στοιχεία μου, ακριβώς όπως ζήταγαν. Φαντάζομαι στο forum θα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θα έχουν χρησιμοποιήσει την κάρτα σε αυτά τα site. Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για το πώς εισήγαγε αυτά τα στοιχεία και γενικα αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έβγαλα πριν λίγες μέρες μία κάρτα Κύπρου για αγορές από το amazon.co.uk και το ebay και έχω κάποια προβλήματα. Παρήγγειλα κάποια πράγματα από amazon και έκανα εγγραφή στο paypal. Και στα δύο είχα προβλήματα. Καταρχάς έχω αρκετό υπόλοιπο για τις αγορές που ήθελα να κάνω. Επίσης τα στοιχεία που έδωσα πιστεύω ήταν σωστά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ως εξής. Η κάρτα έγινε δεκτή καταρχάς. Ο λογαριασμός από το Internet στο i-cardonline της Κύπρου δείχνει ότι υπάρχουν "Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα" όπως σωστά έπρεπε. Το amazon μου έστειλε κάποια στιγμή email ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα και θα ξαναπροσπαθήσει. Ξαναεισήγαγα τα στοιχεία. Μέτα έγινε δεκτή. Μετά ξαναυπήρχε πρόβλημα και ήδη το amazon έλεγε ότι "Dispatching Soon" οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή. Όλα αυτά για την ίδια συναλλαγή! Με το paypal αρχικά υπήρχε πρόβλημα, μετά την δέχτηκε, τώρα περιμένω τον αριθμό που πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό μου ώστε να ολοκληρώσω την εγγραφή. Μήπως έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Θεωρώ ότι τα δύο αυτά site είναι 100% δεδομένο ότι δέχονται τη συγκεκριμένη κάρτα...

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης κάτι. Η κάρτα μου πάνω αναφέρει ως όνομα "PREPAID CARD". Το amazon ζητάει το όνομα το οποίο είναι γραμμένο πάνω στην κάρτα, το paypal πάλι ζητάει μόνο το όνομα του ιδιοκτήτη της κάρτας. Εγώ τί πρέπει να βάλω; Στην πρώτη περίπτωση έβαλα το όνομα "PREPAID CARD" και στη δεύτερη τα στοιχεία μου, ακριβώς όπως ζήταγαν. Φαντάζομαι στο forum θα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θα έχουν χρησιμοποιήσει την κάρτα σε αυτά τα site. Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για το πώς εισήγαγε αυτά τα στοιχεία και γενικα αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα;

Υπάρχουν διάφορα θέματα με τον τρόπο που κάνουν clearance στις κάρτες οι μηχανισμοί clearance των commercial sites.

Οι prepaid cards χρεώνονται με κάποια καθυστέρηση με τα ποσά των συναλλαγών (απ' ότι έχω δει κι εγώ με την eurobank prepaid που έχω) και αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα , λόγω κακογραμμένου ή μη ενημερωμένου κώδικα clearance συναλλαγών από το site που ψωνίζεις.

Συνήθως οι μηχανισμοί clearance ανήκουν σε τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται τα eshops. Όταν ποστάρεις την κάρτα και το ποσό, το site στέλνει μια command σε κάποιο server τράπεζας ή εταιρίας που κάνει clearance συναλλαγές καρτών.

Αυτός ο server απαντάει με βάση την επικοινωνία του με τους κεντρικούς servers του κάθε οργανισμού (VISA - AMEX - MASTERCARD - PAYPAL κλπ.)

Κάθε συναλλαγή μπορεί να επιστραφεί με διάφορα status (της κάρτας) στο eshop.

Πχ. invalid, cancelled, valid, expired, requesting phone approval, completed Κλπ.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

Α.Το πιο σύνηθες είναι οι προγραμματιστές του eshop να μην λαμβάνουν υπόψη όλα τα flags , και να μην διαχειρίζονται ενδεχόμενα delayes στην χρέωση της κάρτας (οποιοδήποτε άλλο flag εκτός του Valid το θεωρούν false και δεν δέχονται τη συναλλαγή).

Κλασσικό παράδειγμα κώδικα είναι το παρακάτω :

Dim transactionCompleted ' μεταβλητή boolean που ενημερώνεται με το αποτέλεσμα της συναλλαγής

if flagstatus="valid" then ' αν το status από τον server είναι valid τότε Confirmed

transactionCompleted = true

else ' αλλιως γράφω στ' αρχ@@@ μου όλα τα υπόλοιπα flags!!!:-D

transactionCompleted = false

end if

Β.Το δεύτερο (και πιο σπάνιο) είναι , ο μηχανισμός clearance τρίτων που χρησιμοποιούν τα eshops να μην είναι ενημερωμένος με όλες τις επιλογές που δίνουν πλέον οι οργανισμοί των πιστωτικών καρτών , και να επιστρέφει πρόβλημα της συναλλαγής στο site...

Οι prepaid είναι σχετικά καινούργιο φρούτο, και πολλά sites είναι φτιαγμένα με εργαλεία CMS που δεν είχαν αυτές τις δυνατότητες ή που δεν έχουν γίνει updated, και αρκετοί δεν πειράζουν τον κώδικα σε αυτά τα σημεία με τη λογική "δουλεύει?? Μην το ακουμπάς!!!" η επειδή δεν έχουν τις γνώσεις να πειράξουν τον κώδικα των CMS.

Καλό θα είναι να επικοινωνήσεις με τα συγκεκριμένα sites με email ή άλλο τρόπο, ΧΩΡΙΣ να δώσεις στοιχεία της κάρτας σου , αλλά μόνο στοιχεία της παραγγελίας που έχει πρόβλημα, εξηγώντας τους ποιο είναι το πρόβλημα. Ίσως έτσι να δουν και τα προβλήματα με το clearance και να τα διορθώσουν...

Δημοσ.

Φίλε kfyros, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μου έδωσες πολλές διαφωτιστικές λεπτομέρειες για το ζήτημα. Όπως μου πρότεινες κι εσύ έχω ήδη επικοινωνήσει με το paypal το οποίο μου έστειλε την εξής απάντηση :

"Thank you for taking the time to contact us with your concerns. I am happy to assist you further.

In relation to this issue I would advise eye to contact your issuer of the card as they may be able to reissue or assist you with this.

PayPal does not recommend adding a gift card, prepaid card, virtual card, or one time use credit cards to your PayPal account. Although some of these cards may be accepted, most will not function correctly with our system due to the security checks we have in place. PayPal is not an online store, where these types of cards were intended to be used, and in order to properly facilitate our service, the traditional credit card or debit card is preferred.

Thank you for using PayPal for your online payment needs."

Πριν μου γράψεις την απάντηση σου η αλήθεια είναι ότι δεν καταλάβαινα ακριβώς τί εννοείται με το "security checks". Τώρα καταλαβαίνω μάλλον. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με την τράπεζα και μετά με το amazon. Ελπίζω να βγάλω άκρη. Έχω την εντύπωση ότι εγώ φταίω σε κάτι, μιας και θεωρώ εντελώς απίθανο να έχουν συναντήσει άλλη κάτοχοι αυτής της κάρτας παρόμοια προβλήματα με αυτά τα site.

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Μου έχει επιστραφεί ένα ποσό από μία συναλλαγή στο e-bay στο paypal account μου . Το ποσό αυτό φαίνεται στην κεντρική σελίδα του Paypal μου στο πινακάκι PayPal balance ( Currency , Balance ).

Κάθε φορά που κάνω νέα συναλλαγή μέσω paypal τα λεφτά "τραβιούνται" από την prepaid (bank of cyprus) και το εν λόγο ποσό παραμένει "απείρακτο" . Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αυτό το ποσό πίσω στην κάρτα μου;

Δημοσ.

θελω να βγαλω μια προληρωμένη κάρτα για να ανοίξω λογαριασμό PAYPAL στο apidshare.

η κάρτα της πειραιώς webuy είναι καλή, αξιόπιστη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...