Bomber-21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Την κάρτα την ενεργοποίησες σε κάποιο ATM της Τράπεζας Κύπρου? Νομίζω θέλει ενεργοποίηση πριν τη χρήση της. Δε θέλει ενεργοποίηση.Την ίδια μέρα μετά τις 8 μμ τη χρησιμοποίησα.
dimiman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια .να ρωτισω .απο προπληρομενη καρτα μπορει καποιος να του στειλουν λεφτα που κερδισε? .π.χ απο καποια ιστοσελιδα στοιχηματων.
Luxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Για να κανεις προπληρωμενη απο την τραπεζα κυπρου τι χρειαζεται; Ρωταω γιατι ειχα παει στην Eurobank και μου ζητουσαν ενα σωρο χαρτια για να τους φερω..
Luxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και μπορω να κανω κανονικα συναλλαγες μεσω Internet; Τα λεφτα μπαινουν αμεσως ή θελει να περασει καμμια ημερα;
isspro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 τωρα για αμεσως δε θυμαμαι [το πολυ μερες]. τα λεφτα μπαινουν αμεσως και μπορεις να τα αξιοποιησεις ανα πασα ωρα κ στιγμη
flo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για να κανεις προπληρωμενη απο την τραπεζα κυπρου τι χρειαζεται; Ρωταω γιατι ειχα παει στην Eurobank και μου ζητουσαν ενα σωρο χαρτια για να τους φερω.. Kαι στη Eurobank εγω προπληρωμενη μονο με ταυτοτητα εβγαλα.
Settler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 τι προμήθεια παίρνουν τα πιστωτικά ιδρύματα?.. γιατί προφανώς θα παίρνουν...
god4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά και κοντεύω να σαλτάρω.. διαβάζω τα σχετικά topics,διαβάζω στις σελίδες των τραπεζών αλλά έχω μπερδευτεί στο φουλ. να σας κάνω μια ερώτηση και αν μπορείτε και θέλετε απαντάτε. υπάρχει κάποια προπληρωμένη κάρτα η οποία: να φορτώνει και μέσω ATM να κάνω αναλήψεις και μέσω ATM να μπορώ να παίζω στοίχημα να μπορώ να πληρώνομαι από την στοιχηματική εταιρία να κάνω αγορές μέσω Internet (pay pal δεν με ενδιαφέρει) και αν γίνεται να μην έχει κατώτερο όριο κατάθεσης,δηλαδή να πρέπει υποχρεωτικά να βάλω πάνω από 150euro. δε με απασχολεί να πηγαίνω στο εστιατόριο η στο εμπορικό κέντρο π.χ. και να πληρώνω με αυτήν... αλλά θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στο ίντερνετ. υπάρχει κάτι τέτοιο;
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Τα sites που δεν δέχονται prepaid, ΔΕΝ δέχονται prepaid. Δεν μπορείς να τα υποχρεώσεις ούτε να τα ξεγελάσεις. Αν δέχονται prepaid , τότε τις δέχονται όλες. Αν τα στοιχηματοsites δέχονται μια prepaid, θα τις δέχονται όλες. Πολύ χλωμό το βλέπω να μπορείς να πληρώνεσαι από στοίχημα. Τις πιστώσεις τις βλέπει σαν φόρτωμα της κάρτας, και ΑΝ παίξει (που δεν το νομίζω), θα κρατάει την προμήθεια του φορτώματος (δες παρακάτω για eurobank). Η κάρτα είναι μόνο για μικρές συναλλαγές και δεν βολεύει να την χρησιμοποιείς συνέχεια γιατί κάθε φορά που βάζεις λεφτά πληρώνεις προμήθεια. Επίσης η prepaid δεν είναι cash card και δεν μπορείς να σηκώνεις λεφτά από λογαριασμό (δεν την συνδέουν με λογαριασμούς τραπέζης). Έχει ανώτερο όριο φορτώματος και όχι κατώτερο. Απλά δεν σε συμφέρει από κάποιο ποσό και κάτω , γιατί κάθε φορά που τη φορτώνεις πληρώνεις προμήθεια. Αν είναι να κάνεις 4 φορτώματα των 50 ευρώ θα πληρώσεις 4 φορές την προμήθεια. Χρήσιμες Πληροφορίες Για την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις: Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR) 32 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ 101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ Τα Έξοδα αφαιρούνται από το ποσό φόρτισης/επαναφόρτισης που επιλέξατε Σε δαγκώνουν κανονικά.
god4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 η προμήθεια που παίρνουν δεν με απασχολεί. λες ότι δεν είναι cash card για να μπορώ να σηκώσω χρήματα. να ρωτήσω πάνω σε αυτό. πες ότι υπάρχει στοιχηματικη εταιρία που πληρώνει με αυτό τον τρόπο... και κερδίσω 100euro π.χ. και τα βάλει στην κάρτα. δλδ μετά εγώ αν θέλω δεν μπορώ να πάω στην τράπεζα στο ταμείο να τα πάρω, ή από ένα ATM? ότι μπαίνει δλδ στην κάρτα δεν ξαναβγαίνει με μορφή μετρητών?
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω ότι σου παίρνουν την προμήθεια για ανάληψη μετρητών. Αν θυμάμαι καλά είναι 2,5 ευρώ ανά ανάληψη
isspro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εκτος αν μεσω e-banking [βλεπε eurobank] κανεις μεταφορα ποσου απο την καρτα στον τραπεζικο λογαριασμο. εκει πρεπει να κραταει ?1 ανα ?100
remalis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό για να έχω winbanking στην πειραιώς και να μπορώ από κει να φορτίζω την προπληρωμένη.. Αλλά ξέρει κανείς αν έχει έξοδα διαχείρησης και έξοδα ανάληψης από ΑΤΜ ο απλός λογαριασμός της τράπεζας με χρεωστηκή κάρτα???
imr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά και κοντεύω να σαλτάρω..διαβάζω τα σχετικά topics,διαβάζω στις σελίδες των τραπεζών αλλά έχω μπερδευτεί στο φουλ. να σας κάνω μια ερώτηση και αν μπορείτε και θέλετε απαντάτε. υπάρχει κάποια προπληρωμένη κάρτα η οποία: να φορτώνει και μέσω ATM να κάνω αναλήψεις και μέσω ATM να μπορώ να παίζω στοίχημα να μπορώ να πληρώνομαι από την στοιχηματική εταιρία να κάνω αγορές μέσω Internet (pay pal δεν με ενδιαφέρει) και αν γίνεται να μην έχει κατώτερο όριο κατάθεσης,δηλαδή να πρέπει υποχρεωτικά να βάλω πάνω από 150euro. δε με απασχολεί να πηγαίνω στο εστιατόριο η στο εμπορικό κέντρο π.χ. και να πληρώνω με αυτήν... αλλά θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στο ίντερνετ. υπάρχει κάτι τέτοιο; Με electron visa απο κυπρου τα κανω ολα αυτα (οχι gift card η οπως αλλιως λεγεται) βεβαια για αγορες θα κανεις μονο στα site που υποστηριζουν electron visa Οσες φορες με πληρωσαν απο στοιχημα (λιγες δυστηχως ) κανονικα μπηκαν τα λεφτα στον λογαριασμο και τα πηρα απο ατμ, βεβαια αργησαν μερικες μερες αν θυμαμαι καλα, αλλα αυτο πρεπει να ηταν λογω της εταιριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.