pluss Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και αυτή είναι η προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Κύπρου : http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239
isspro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και αυτή είναι η προπληρωμένη κάρτα της Eurobank [1] [2] [3]
opts Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν για ανακεφαλαιώσουμε έχουμε προπληρωμένες απο (η σειρά είναι τυχαία) : 1. Κύπρου 2. Πειραιώς 3. Αττικής 4. Eurobank (συμπληρώστε αν άφησα κάποια απ'έξω) Στην alpha είχα δει μία παλιά αλλά τώρα δεν βλέπω να την προωθεί ιδιαίτερα
pluss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν για ανακεφαλαιώσουμε έχουμε προπληρωμένες απο (η σειρά είναι τυχαία) :1. Κύπρου 2. Πειραιώς 3. Αττικής 4. Eurobank (συμπληρώστε αν άφησα κάποια απ'έξω) Στην alpha είχα δει μία παλιά αλλά τώρα δεν βλέπω να την προωθεί ιδιαίτερα Και μετά την ανακεφαλαίωση, γράφουμε διαγώνισμα!
isspro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω εχω Eurobank και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Μετα απο αυτη συστηνω της Κυπρου που ειναι πολυ καλη [με βαση αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα]
opts Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Και μετά την ανακεφαλαίωση, γράφουμε διαγώνισμα! Μετά απο 22 σελίδες δεν είναι άσχημη μια ανακεφαλαίωση
Bomber-21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Και αυτή είναι η προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Κύπρου : http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239 Με αυτήν εγώ κάνω τη δουλειά μου.Επειδή συνήθως κάνω μικρές αγορές από το Διαδύκτιο της έχω μέσα γύρω στα 100 ευρώ και αν χρειαστεί συμπληρώνω. Ενδεικτικά,έχω αγοράσει από Πλαίσιο και bmw.com χωρίς κανένα πρόβλημα. ΥΓ:Έχει κανονικά Pin,μπορείς να κάνεις και ανάληψη.
ppschrs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Kαι γω χρησιμοποιώ την prepaid της Τράπεζας Κύπρου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
pluss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά απο 22 σελίδες δεν είναι άσχημη μια ανακεφαλαίωσηΘυμήθηκα το σχολείο!
Avatar_GR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σε skype έχει χρησιμοποιήσει κανείς προπληρωμένη κάρτα; Είναι δυνατόν να την έχουν μπλοκάρει και να δέχονται μόνο visa κανονική; Η μήπως φταίει το ότι μόλις σήμερα πήρα την κάρτα και μπορεί να μην έχουν μπεί ακόμα μέσα τα λεφτά; Την prepaid της Κύπρου έχω...
Stean_202 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 @Avatar_Gr Σε έμενα που είχα πάρει μια prepaid από την Κύπρου μου είχαν πει ότι θα ενεργοποιηθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας ή στην χειρότερη την επομένη.
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σε skype έχει χρησιμοποιήσει κανείς προπληρωμένη κάρτα; Είναι δυνατόν να την έχουν μπλοκάρει και να δέχονται μόνο visa κανονική; Η μήπως φταίει το ότι μόλις σήμερα πήρα την κάρτα και μπορεί να μην έχουν μπεί ακόμα μέσα τα λεφτά; Την prepaid της Κύπρου έχω... Την κάρτα την ενεργοποίησες σε κάποιο ATM της Τράπεζας Κύπρου? Νομίζω θέλει ενεργοποίηση πριν τη χρήση της.
clockwork Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 διαβασα διαβασα....αλλα ακρη δεν βγαζω, θα το ρωτησω απλα και οποιος ξερει πλς πλς ας απαντησει. Με τις προπληρωμενες καρτες μπορουμε να δεχτουμε λεφτα απο το paypal για μια πωληση που καναμε στο ebay? εχω λογαριασμο στην πειραιως και εχω μια χρεωστικη καρτα την οποια μου ειπαν μπορω να τη χρησιμοποιησω κανονικα αλλα επειδη ο λογαριασμος εχει αρκετα λεφτα μεσα..(εκατομυριααα...!) ψηνομαι να κανω τηβ virtual προπληρωμενη που εχουν. εχω ενεργοποιησει το win banking κτλ κτλ.. τι να κανω??? γινετε με την virtual weBuy να πληρωνομαι απο paypa?? ευχαριστω! σας επρηξα σορρυυ!
Stean_202 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Την κάρτα την ενεργοποίησες σε κάποιο ATM της Τράπεζας Κύπρου? Νομίζω θέλει ενεργοποίηση πριν τη χρήση της. Όχι δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο atm, εγώ το επόμενο βράδυ έκανα αγορές χωρίς να κάνω κάτι άλλο μετά την έκδοση της κάρτας .
stefanos_79 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Την κάνουν την δουλειά τους.... Καλα αγορι μου εισαι στα λογικα σου?απαντας οτι σου κατεβει?εχεις σπαμαρει ολη την κατηγορια Internet του φορουμ?Γνωριζεις οτι απανταμε μονο οταν ειμαστε σιγουροι οτι αυτο που θα πουμε βοηθαει αυτον που ρωταει και γενικοτερα ολους μας εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.