JimxxZe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον την εχω στα χερια μου!Η υπαλληλος μου ειπε πως αυριο θα ειναι ενεργοποιημενη..σιγουρα ομως? Ρε παιδια ειμαι καπως αγχωμενος αφουτου πηρα την καρτα γιατι λεω μην εμπλεξα ποουθενα και μου βγαλκουν να πληρωνω τιποτα αλλα...
flo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οχι JimxxZe τι αλλα να πληρωνεις, ειναι τελειως ασφαλης.
JimxxZe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρεα ευχαριστω μου εφυγε ενα βαρος,τωρα με το θεμα ενεργοποιησης που μου ειπε η υπαλληλος αληθευει οτι αυριο θα ειναι ενεργοποιημενη?
pluss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρεα ευχαριστω μου εφυγε ενα βαρος,τωρα με το θεμα ενεργοποιησης που μου ειπε η υπαλληλος αληθευει οτι αυριο θα ειναι ενεργοποιημενη?Για να σου το είπε, λογικά έτσι θα είναι.
poison Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν με την pre-paid card της Τράπεζας Κύπρου μπορω να αγοράσω αεροπορικά εισητήρια από το airtickets.com,γιατι μου είπαν οτι στο site αυτό αγοράζεις με συγκεκριμένες κάρτες.Ευχαριστώ
skimnos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τηλ στην τραπεζα και στο λενε, μετα απο κανα 3ημερο αφου εχεις δηλωσει την καρτα στο PayPal...τον βαζεις μετα τον 4ψηφιο στο ΡΡ και παιζεις μπαλα κανονικοτατα έκανα και εγώ την κίνηση στο paypal χθες με μια προπληρωμένη της κύπρου και μετά μου έβγαλε το χρονικό διάστημα του 3ημέρου... απτόητος συνέχισα και πλήρωσα συνδρομή στο rapidshare και... ω του θαύματος ενεργοποιήθηκε η συνδρομή μου!!! ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό;
_deejay_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια! Μιας κ διαβασα αρκετα στο site για τις prepaid καρτες, αποφασισα να βγαλω μια κυπρου prepaid card (ανωνυμη) το οποιο κ εκανα σημερα..εκανα καταθεση κ ενα ποσο κ πηρα τηλεφωνο στο κεντρο καρτων να ρωτησω ποτε θα ενεργοποιηθει η καρτα κ ποτε θα εχουν μπει τα χρηματα μεσα..αφου εδωσα τα στοιχεια μου, μου ειπε ο υπαλληλος οτι η καρτα σας ειναι ηδη ενεργοποιημενη (2 ωρες μετα την εκδοση το πολυ, πως γινεται αυτο?) κ τα χρηματα θα εχουν περαστει το αργοτερο μεχρι τις 8 το βραδυ..απο τη στιγμη που μου ειπε πως ειναι ενεργοποιημενη μπηκα στον λογαριασμο μου στο paypal να την προσθεσω, αλλα μου γραφει πως "your credit card has been denied by the bank that issued" κλπ... η ερωτηση που θελω να κανω (χρησιμοποιω ηδη μια visa electron της πειραιως) υπαρχει περιπτωση να μην τη δεχεται η απλα δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα κ δεν μου τα ειπαν σωστα? γιατι απο ο,τι εχω διαβασει ο μεσος χρονος ενεργοποιησης ειναι 1-2 μερες. ευχαριστω πολυ
pkoutsias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια! Μιας κ διαβασα αρκετα στο site για τις prepaid καρτες, αποφασισα να βγαλω μια κυπρου prepaid card (ανωνυμη) το οποιο κ εκανα σημερα..εκανα καταθεση κ ενα ποσο κ πηρα τηλεφωνο στο κεντρο καρτων να ρωτησω ποτε θα ενεργοποιηθει η καρτα κ ποτε θα εχουν μπει τα χρηματα μεσα..αφου εδωσα τα στοιχεια μου, μου ειπε ο υπαλληλος οτι η καρτα σας ειναι ηδη ενεργοποιημενη (2 ωρες μετα την εκδοση το πολυ, πως γινεται αυτο?) κ τα χρηματα θα εχουν περαστει το αργοτερο μεχρι τις 8 το βραδυ..απο τη στιγμη που μου ειπε πως ειναι ενεργοποιημενη μπηκα στον λογαριασμο μου στο paypal να την προσθεσω, αλλα μου γραφει πως "your credit card has been denied by the bank that issued" κλπ...η ερωτηση που θελω να κανω (χρησιμοποιω ηδη μια visa electron της πειραιως) υπαρχει περιπτωση να μην τη δεχεται η απλα δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα κ δεν μου τα ειπαν σωστα? γιατι απο ο,τι εχω διαβασει ο μεσος χρονος ενεργοποιησης ειναι 1-2 μερες. ευχαριστω πολυ Το paypal "τραβάει" 1.5 euro από την κάρτα σου και στα επιστρέφει πίσω όταν επιβεβαιωθεί η κάρτα. Οπότε πρέπει να έχουν περαστεί τα λεφτά πρώτα.
flo1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω αυτη την καρτα http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=3577 Μπορω να τη χρησιμοποιησω για αγορες στο ιντερνετ ή πρεπει να παρω αυτη http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239 ??
kosmasgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι μπορείς και με την πρώτη. Η διαφορά της δεύτερης είναι οτι ειναι προπληρωμένη και δεν απαιτείται ανοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα
Dark-Shadow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγο καιρό θέλω να αγοράσω μια κάρτα την οποια να μπορώ να αγοράζω πράγματα από το internet, να μπορώ να φτιάξω paypal. Με την κάρτα αυτή θέλω να τραβάω και να κάνω κατάθεση από τα ATM. Δεν θέλω να μου έρχεται αναφορά κάθε μηνα αλλά και να μην έχει επιτόκια. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη??? Ευχαριστώ
ge0rge007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι η καλήτερη αλλα δες την ATE DEBIT.Το καλό της είναι ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τα ΑΤΜ και για όλα τα site που υποστηρίζουν visa.
Dark-Shadow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ. Υπάρχει καμια άλλη εκτος Ate Debit??? Προτιμάω κάτι από Alpha Bank, Eurobank η καμια Τράπεζα Κύπρου.
isspro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 prepaid απο eurobank! και θα ζητησεις και pin [υπολογισε αλλες 3 βδομαδες maximum] για να μπορεις να τη χρησιμοποιεις στο ΑΤΜ. επισης αν εχεις λογαριασμο στην εν λογω τραπεζα δε χρειαζεται να πας σε ΑΤΜ ή στο ταμειο αλλα να μπεις στο e-banking και να κανεις "Μεταφορα ποσου" απο το λογαριασμο σου στην καρτα [με την συνηθισμενη χρεωση του 1?/100?, 2?/200? κλπ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.