dhmak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Γειά χαρά σε όλες/όλους, Σύντομη περίληψη: Έχω την προπληρωμένη κάρτα της Eurobank που δέν δέχεται δόσεις. Το θέμα μου: Θέλω να αγοράσω φορητό υπολογιστή με άτοκες δόσεις αλλα μου ζητάνε πιστωτική κάρτα. Η απορία μου: Υπάρχει-Γνωρίζεται κάποια προπληρωμένη πιστωτιή που να δέχεται δόσεις ;; Παρακαλώ πολύ όποια/όποιος μου απαντήσει θα μου λύσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
pluss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει προπληρωμένη πιστωτική κάρτα. Ή πιστωτική θα είναι ή προπληρωμένη. Μόνο οι πιστωτικές κάρτες, δέχονται δόσεις και όχι οι χρεωστικές και οι προπληρωμένες κάρτες.
zoel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Οι προπληρωμενες καρτες αναγραφουν στοιχεια πανω; Π.χ θελει ενας φιλος μου να χρησιμοιποιησει την δικη μου προπληρωμενη για μια αγορα, θα μπορεσει;
Jero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Χρειάζομαι και εγώ τη βοήθειά σας.Σήμερα πήγα στην Πειραιώς και έβγαλα μια προπληρωμένη.Μετά,στο σπίτι μπήκα στο site(winbank) και από κει έκανα Έκδοση Virtual Προπληρωμένης Κάρτας WEBUY.Το θέμα είναι οτί δεν βρίσκω πως να φορτώσω σε αυτήν λεφτά.Πώς θα τα περάσω απο την VISA,που έβγαλα το πρωί,σε αυτήν???
DeathBoy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γειά χαρά σε όλες/όλους,Σύντομη περίληψη: Έχω την προπληρωμένη κάρτα της Eurobank που δέν δέχεται δόσεις. Το θέμα μου: Θέλω να αγοράσω φορητό υπολογιστή με άτοκες δόσεις αλλα μου ζητάνε πιστωτική κάρτα. Η απορία μου: Υπάρχει-Γνωρίζεται κάποια προπληρωμένη πιστωτιή που να δέχεται δόσεις ;; Παρακαλώ πολύ όποια/όποιος μου απαντήσει θα μου λύσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει μόνο κανονική πιστωτική κάρτα. Πάντως πιστεύω πως στο μελλον θα γίνει και αυτό.
isspro Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Χρειάζομαι και εγώ τη βοήθειά σας.Σήμερα πήγα στην Πειραιώς και έβγαλα μια προπληρωμένη.Μετά,στο σπίτι μπήκα στο site(winbank) και από κει έκανα Έκδοση Virtual Προπληρωμένης Κάρτας WEBUY.Το θέμα είναι οτί δεν βρίσκω πως να φορτώσω σε αυτήν λεφτά.Πώς θα τα περάσω απο την VISA,που έβγαλα το πρωί,σε αυτήν??? θα πας στην τραπεζα και μεσα στο ταμειο θα ζητησεις να στη φορτωσουν
Jero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αυτός μου είπε οτί μπορώ να το κάνω μόνος μου μέσα από το site της winbank.Αλλά δε μου είπε πως.Ψάχνω ψάχνω και δε βρίσκω..
chrismfz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αυτός μου είπε οτί μπορώ να το κάνω μόνος μου μέσα από το site της winbank.Αλλά δε μου είπε πως.Ψάχνω ψάχνω και δε βρίσκω.. Απο το Winbank: Χαρτοφυλάκιο > Προπληρωμένη κάρτα WEBBUY > Φόρτιση Κάρτας μου. Διαλέγεις λογαριασμό και ποσό που θες να "γεμίσεις". Αν έχεις κωδικό μόνο για την πιστωτική πηγαινε βγάλε καλύτερα username/pass για το "κανονικο" winbank για την διαχείριση λογαριασμών.
Jero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Α να μπράβο!!!Αυτό ήταν που δε μπορούσα να βρω..Chris σ'ευχαριστώ πολύ!!
georgep800 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, Έχω μια Attica gift card και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ξεχάσει τον κωδικό και όταν πήγα στο υποκατάστημα όπου μου την εκδώσαν, δεν είχαν ιδέα τι πρέπει να κάνω για να τον ανακτήσω. Επίσης δεν ήξεραν αν γίνεται να μου κάνουν μια ενημέρωση να δω τι υπόλοιπο έχει, ώστε να το κάνω ανάληψη και να κλείσω τον λογαριασμό. Όταν πήγα, δεν είχε κόσμο το μαγαζί, και ρώτησα και τους τρεις υπαλλήλους! Αλλά και οι τρείς ήταν... Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα απο τα παραπάνω;;; Ελπίζω στα κεντρικά να ξέρουν...
pluss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εδώ, δεν ξέρει η τράπεζα και θα γνωρίζω εγώ ; !!:lol:
JimxxZe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα,Αφου διαβασα και τις 20 σελιδες κατεληξα σστην prepaid της Κυπρου.Αυριο παω να τη βγαλω!Θ α ηθελα να ξερω μετα απο ποσες μερες θα εχει ενεργοποιηθει..Επισης αυριο που θα την παρω μπορω να την βαλο στο paypal?η πρεπει να περιμενω να ενεργοποιηθει απο την Τραπεζα? Ευχαριστω
isspro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μετα απο ποσες μερες θα εχει ενεργοποιηθει.. το πολυ 3 μερες μπορω να την βαλο στο paypal?η πρεπει να περιμενω να ενεργοποιηθει απο την Τραπεζα? να περιμενεις καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.