chrisz86 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 οκ σ' ευχαριστω!! Διαβασα τωρα στο paypal οτι για να εγκριθει η καρτα θα πρεπει να χρεωθει με ενα ποσο για το paypal και μετα θα πρεπει να ελεγξω στις καταθεσεις της καρτας να βρω εναν 4ψηφιο κωδικο που εδωσε το paypal και να τον γραψω στο site του paypal!Πως μπορω να ελεγξω τις καταθεσεις της καρτας μου αφου ειναι προπληρωμενη?
isspro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 λοιπον, σου κραταει 2? και στα επιστρεφει μετα απο 2-3 μερες. παλια ηταν 1.50?. μεσω e-banking (εμενα ετσι ηταν με eurobank) σου λεει στις κινησεις της καρτας που δηλωσες στο PayPal και σου λεει οτι για PayPal μειον 2?. ακριβως εκει διπλα σου εχει και εναν 4ψηφιο κωδικο. διπλα απο τη χρεωση. αυτον βαζεις στο PP για να επιβεβαιωσεις οτι ειναι δικος σου ο λογαριασμος κλπ. ειναι πχ 4848 ή 3737 αυτο βαζεις στο PP και εισαι ετοιμος...
chrisz86 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Νομιζω πως το e-banking ειναι για οσους εχουν eurobank!Οποτε δεν υπαρχει αλλος τροπος για να δω τον 4ψηφιο κωδικο??
kapodistrias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Έβγαλα μια χρεωστική από την Πειραιώς.Με ενημέρωσαν οτι υπάρχει καινούριο σύστημα το οποίο μπορεί κανείς να βγάλει εικονική προπληρωμένη.Και τα λεφτά μεταφέρονται από την μια στην άλλη αυτόματα.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Την έχει βγάλει κανείς.Δηλώνω εκεί διευθυνση;Μπορώ να βάλω άλλη από αυτή της χρεωστικής; 2)Γίνεται να δηλώσω άλλη διευθυνση στο paypal από αυτη που έχω στην κάρτα; 3)Η address 2 που λέει για ποιές περιπτώσεις είναι; 4)Στο paypal τι είναι καλύτερο να διαλέξω personal account ή premier;Ποιές είναι οι διαφορές; Ευχαριστώ.
isspro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Νομιζω πως το e-banking ειναι για οσους εχουν eurobank!Οποτε δεν υπαρχει αλλος τροπος για να δω τον 4ψηφιο κωδικο?? σιγουρα στο λενε αν πας σε ενα καταστημα. αυτο γινεται παντου. οποτε αφου η τραπεζα σου δεν "παιζει" Online, πηγαινε απο κοντα και ρωτα να στο πουν. ετσι γινεται συνηθως. πες τους PayPal και θα καταλαβουν...
minoras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 καλησπερα παιδια!διαβασα ολο το topic και μαλιστα εχει χρησιμα πραγματακια μεσα,μια και απο βδομαδα λεω να βγαλω μια prepaid στην Κυπρου!αυτο που δεν μου εγινε ακομη κατανοητο ειναι το πως θα ενεργοποιησω το paypal μεσω της prepaid!δινω τον 16ψηφιο κωδικο στο paypal account Μου και μετα???τον προλεγομενο αναγκαιο για την ενεργοποιηση του paypal, 4ψηφιο κωδικο που θα τον βρω τελικα?ευχαριστω εκ των Προτερων
isspro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 τηλ στην τραπεζα και στο λενε, μετα απο κανα 3ημερο αφου εχεις δηλωσει την καρτα στο PayPal... τον βαζεις μετα τον 4ψηφιο στο ΡΡ και παιζεις μπαλα κανονικοτατα
minoras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 και πως τον ζηταω αυτον τον κωδικο?ως κωδικο για ενεργοποιηση της καρτας?και κατι ακομα..οταν τον παρω που τον καταχωρω ακριβως?στο paypal αλλα που?thanx για τη κατανοηση μαγκες!!
isspro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 κανονικα. λες: θελω τον 4ψηφιο κωδικο του PayPal. τωρα που τον καταχωρεις κριβως δε θυμαμαι. καπου μεσα στην καρτα που εχεις δηλωσει
plaketokofths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μόλις διάβασα και τις 18 σελίδες! Κάτι κατάλαβα και κατέληξα στην επιλογή μιας prepaid της Κύπρου. Το μοναδικό μου ερώτημα είναι το εξης: Μπορώ να φορτώνω στην εν λόγω κάρτα χρήματα μέσω internet banking απο εναν λογαριασμό απο αλλη τράπεζα? πχ. Απο ενα λογαριασμό ταμιευτηρίου της Εθνικής τράπεζας. Η' πρέπει καθε φορα να πηγαίνω σε ενα υποκ τρ. Κύπρου και να βάζω τα χρήματα που θελω?
flo1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ποιο ειναι το ελαχιστο ποσο που πρεπει να φορτωσεις στην προπληρωμενη της Κυπρου?
minoras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αναλογως !απο atm ειναι 5 ευρω γτ κανεις καταθεση μεσα σε φακελο!στο ταμειο δινεις για καταθεση και 1 ευρω αν θελεις !καθε φορα σου κραταει προμηθεια 1 ευρω για καθε καταθεση που κανεις!πχ θες να βαλεις 5 ευρω στη καρτα?δινεις 6 στο ταμειο!αν στο atm βαλεις 5 ευρω μεσα στο φακελο τοτε στην καρτα θα μπουν 4!αυτα!
flo1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Eυχαριστω! Καλα θα ειναι να ειναι ετσι, γιατι της Eurobank ηθελε το ελαχιστο 40Ε και προμηθεια 2Ε.
ge0rge007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Οχι 40 euro,30 θέλει της eurobank και έχει προμήθεια 2 euro μόνο την πρώτη φορά κά8ε επόμενη είναι 1 euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.