Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάνω μόνο μέσω ίντερνετ πλέον αγορές και παίζω και στοίχημα έχω δοκιμάσει όλες τις κάρτες και προπληρωμένες και χρεωστικές και πιστωτικές.

Οι πιστωτικές είναι επίφοβες κυρίως λόγω του ότι σε παρασύρουν να κάνεις περισσότερες αγορές και υπάρχει και ο φόβος να σου κάνουν απάτη μέσω ίντερνετ χάκερς και να πληρώνεις μετά. Βέβαια ο φόβος των χάκερς στις πιστωτικές δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλος καθότι συνήθως οι ελληνικές τράπεζες έχουν πιστωτικό όριο σε μια πιστωτική 300 ευρώ, οπότε ένας χάκερ που έχει την τεχνογνωσία για να κάνει κάτι τέτοιο δεν θα διακυνδυνεύσει να σου κλέψει 300 ευρώ, συνήθως αυτοί χτυπάν σε κάρτες με απεριόριστο όριο για χοντρά λεφτά.

Χρεωστική κάρτα είχα και της πειραιώς, και της κύπρου και του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Οι χρεωστικές είναι συνδεδεμένες με τραπεζικό λογαριασμό. Ουσιαστικά οι χρεωστικές είναι οι κάρτες που βάζουμε στα ΑΤΜ για να πάρουμε μετρητά απλά δεν μπορούν οι κάρτες από όλες τις τράπεζες να χρησιμοποιηθούν στο ίντερνετ, οι τράπεζες που ξέρω οτι σίγουρα είναι αποδεκτές σχεδόν σε όλο το ίντερνετ είναι της πειραιώς, της αλφα μπανκ, του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου και της κύπρου. Αν παίζεις στοίχημα βεβαίως και μπορείς ανετότατα να κάνεις ανάληψη των κερδών σου στην χρεωστική, γιατί ουσιαστικά τα κέρδη σου γίνονται κατάθεση από την εταιρεία στοιχημάτων στον τραπεζικό σου λογαριασμό και εσύ πας μετά στο ΑΤΜ και απλά κάνεις ανάληψη από τον τραπεζικό σου λογαριασμό σαν να στα έχει καταθέσει ο πατέρας σου ας πούμε.

Οι προπληρωμένες είναι καινούριο σχετικά φρούτο, προπληρωμένες βγάζει η eurobank, η αττικής, η κύπρου. Δεν μπορεί κανένας να σε χρεώσει πάνω από τα λεφτά που έχεις καταθέσει γιατί αμέσως βγάζει οτι απορρίφθηκε από την τράπεζα. Το χω δοκιμάσει να καταθέσω σε εταιρεία στοιχήματος λεφτά από την προπληρωμένη χωρίς να έχω μέσα λεφτά και αμέσως βγάζει το μήνυμα "δεν υπάρχουν χρήματα στην κάρτα σας, η τράπεζα απέρριψε το αίτημά σας για μεταφορά χρημάτων". Τώρα για αναλήψεις αν π.χ κάποιος παίζει στοίχημα γίνονται κανονικά στις προπληρωμένες, δηλαδή ουσιαστικά οι εταιρείες στοιχημάτων γεμίζουν κανονικά την προπληρωμένη σου, απλά είναι μανίκι να τα πάρεις στο χέρι τα λεφτά σου, καθότι πρέπει να στηθείς στην ουρά της τράπεζας, να επιδείξεις την προπληρωμένη και να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, και μετά να στα δώσουν στο χέρι τα λεφτά σου. Μόνο η Κύπρου είπε οτι απλοποίησε την διαδικασία και σου δίνει κωδικό PIN και τα παίρνεις από ΑΤΜ, στις άλλες πρέπει να ταλαιπωρηθείς στις ουρές των τραπεζών.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ζητα να κανεις αιτηση για να σου ρχεται και μηνιαιος λογαριασμος σπιτι!στο λεω γιατι δε στο κανουν...apo default να στο πω ετσι,και πρεπει να το ζητησεις!!οποτε...ζητα το!

Δημοσ.

και εγω ειμαι πολυ κοντα στο να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα.

Σκεφτομαι να παρω αυτην της τραπεζας κυπρου,γιατι ουτε λογαριασμο θελει,και την παιρνω επιτοπου μαζι με τον κωδικο και ολα(αφου ειναι ανωνυμη).

θα πρεπει να εχω μαζι μου κ χαρτι απο εφορια η τιποτα τετοιο,η αφμ?

επισης αν θελω μπορω να μην δωσω αληθινα στοιχεια(για διευθυνση κλπ)για περισσοτερη ασφαλεια(για μενα)?

ετσι δεν ειναι?τι λετε?

Δημοσ.
θα πρεπει να εχω μαζι μου κ χαρτι απο εφορια η τιποτα τετοιο,η αφμ?

Όχι

επισης αν θελω μπορω να μην δωσω αληθινα στοιχεια(για διευθυνση κλπ)για περισσοτερη ασφαλεια(για μενα)?

ετσι δεν ειναι?τι λετε?

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά σίγουρα δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Σε πιθανή αγορά μέσω Paypal στο checkout μου βγάζει το μύνημα:

You PayPal address is unconfirmed.

Please choose a PayPal confirmed address from your PayPal account or choose other checkout method from Geeks.com.

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω ????

Τα στοιχεία της κάρτας είναι σωστά (μίλησα και με την τράπεζα αλλά δεν...όσο για το Paypal δε βρήκα κάποια λύση...)

Δημοσ.

βασικα αν θυμαμαι καλα ειναι θεμα ενεροποιησης... σου εχει γινει μια τυπικη χρεωση απο το ΡΡ στην καρτα? μετα απο 2 μερες στα επιστρεφει αλλα αυτο γινεται για να δει αν οντως ειναι δικη σου αυτη που εχεις δηλωσει. επισης εχεις δωσει στο ΡΡ τον 4ψηφιο κωδικο που σου στελνει? εμενα στο e-banking τον ειδα και τον περασα στο ΡΡ. πες μας και μετα βλεπουμε τι και πως

ΥΓ: υποθετω πως εχεις φυσικα λογαριασμο ΡΡ... σωστα?

Δημοσ.
βασικα αν θυμαμαι καλα ειναι θεμα ενεροποιησης... σου εχει γινει μια τυπικη χρεωση απο το ΡΡ στην καρτα? μετα απο 2 μερες στα επιστρεφει αλλα αυτο γινεται για να δει αν οντως ειναι δικη σου αυτη που εχεις δηλωσει. επισης εχεις δωσει στο ΡΡ τον 4ψηφιο κωδικο που σου στελνει? εμενα στο e-banking τον ειδα και τον περασα στο ΡΡ. πες μας και μετα βλεπουμε τι και πως

Σωστός ο isspro. Πρέπει να κάνεις κάποια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός στο PayPal. Δεν γίνεται αμέσως...

Διάβασε καλά τους όρους εγγραφής και το τι χρειάζεται να κάνεις. Πρόσεχε γιατί το paypal έχει και άλλες δυνατότητες που ίσως να μην θες να ενεργοποιήσεις...

Μην παίρνεις αψήφιστα την καταχώριση στοιχείων σου στο internet...

Φαντάζεσαι να μην έχει ????:lol:

Δημοσ.

Μια prepaid visa της eurobank που έχω , δεν τη δέχονται όλα τα sites.

Κάτι με τον τρόπο που κάνουν clearance τις συναλλαγές τους πρέπει να φταίει (όχι τα sites , οι υπηρεσίες clearance που χρησιμοποιούν).

Αυτό γιατί το clearance θα πρέπει να γίνει online και να βγει accept signal αφού ελεγχθεί ότι το υπόλοιπο της prepaid καλύπτει τη συναλλαγή.

Ή κάποια συστήματα δεν δέχονται Prepaid επειδή δεν έχουν αναβαθμιστεί ώστε να υποστηρίζουν όλα τα νέα προϊόντα των εταιριών καρτών (visa-mastercard) και δεν τις αναγνωρίζουν.

Δημοσ.

Καμμια σχεση. Μπλεχεις το confirmed address με το account verification

Σωστός ο isspro. Πρέπει να κάνεις κάποια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός στο PayPal. Δεν γίνεται αμέσως...

Διάβασε καλά τους όρους εγγραφής και το τι χρειάζεται να κάνεις. Πρόσεχε γιατί το paypal έχει και άλλες δυνατότητες που ίσως να μην θες να ενεργοποιήσεις...

Μην παίρνεις αψήφιστα την καταχώριση στοιχείων σου στο internet...

Ισχυει οτι γραφω πιο πανω

Σε πιθανή αγορά μέσω Paypal στο checkout μου βγάζει το μύνημα:

You PayPal address is unconfirmed.

Please choose a PayPal confirmed address from your PayPal account or choose other checkout method from Geeks.com.

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω ????

Τα στοιχεία της κάρτας είναι σωστά (μίλησα και με την τράπεζα αλλά δεν...όσο για το Paypal δε βρήκα κάποια λύση...)

Οι Ελληνες χρηστες του Paypal δεν εχουν τη δυνατοτητα να εχουν confirmed address. Το γιατι μη το ρωτησεις, ειναι θεμα του Paypal. Εαν ο πωλητης απαιτει paypal confirmed address, δε μπορεις να κανεις αγορα

Δημοσ.

Paysafecard, η εναλλακτική κάρτα για τις online αγορές σας!

Δοκιμάσατε ποτέ να ψωνίσετε online αλλά δεν τα καταφέρατε επειδή δεν διαθέτατε πιστωτική κάρτα ή διστάζατε να τη χρησιμοποιήσετε; Αν η περίπτωση αυτή σας θυμίζει κάτι, τότε η paysafecard αποτελεί τη λύση για τις καθημερινές online αγοραστικές σας ανάγκες. Χάρη στην paysafecard είστε πια σε θέση να πληρώσετε για αγορές προiόντων ή υπηρεσίες, στο internet χρησιμοποιώντας μετρητά!

Η paysafecard.com είναι μια πλατφόρμα προπληρωμένων καρτών που αναπτύχθηκε από την IBM προκειμένου να προσφέρει λύσεις στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν να χρησιμοποιούν το internet για τις αγορές τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Με την paysafecard μετατρέπετε απλά τα χρήματα σας σε μια προπληρωμένη κάρτα και ψωνίζετε online γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Πού μπορείτε να την αποκτήσετε? Η paysafecard διανέμεται σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες μέσω 90.000 τερματικών προπληρωμένων καρτών και/ή αυτόματων πωλητών. Στην Ελλάδα, η paysafecard διανέμεται σε περισσότερα από 2.600 κομβικά εμπορικά σημεία πώλησης, όπως mini-market, supermarket, περίπτερα κτλ.

Πώς χρησιμοποιείται? Για την πραγματοποίηση μιας πληρωμής σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

1.Εισάγετε τον 16ψήφιο κωδικό PIN στο πεδίο πληρωμής. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερα ποσά, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε έως και δέκα κάρτες της paysafecard – εισάγετε απλά τον κωδικό PIN κάθε κάρτας ανάλογα με το ποσό που χρειάζεστε.

2.Στην συνέχεια, κάντε κλικ στην ένδειξη «Πληρωμή», το «ΟΚ» ώστε να επιβεβαιώσετε την πρόθεση σας, και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί!

Πού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε? Μπορείτε να πληρώσετε με την paysafecard σε περισσότερα από 2.000 ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Ορισμένοι από τους συνεργάτες μας δραστηριοποιούνται στο downloading μουσικής καθώς και στα διαδικτυακά παιχνίδια (P2P) και ΒΕΤ Παρακάτω παρουσιάζονται μερικοί από τους συνεργάτες μας.

**Μακραν η καλυτερη επιλογη για αγορες μεσω Web.

*Τις προπληρωμενες καρτες τις αγοραζεις ακομα και απο τα περιπτερα (στην ελλαδα) χωρις κανενα δικαιολογητικό!

**Διαθέσιμα σημεία πώλησης http://tinyurl.com/2e59oy

πηγη http://www.cosmo.gr/Finance/162632.html

Link http://www.paysafecard.com/gr/

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα. Πήρα μια κάρτα της Eurobank. Θέλω να κάνω μια αγορά από το play.co.uk, το οποίο από ότι βλέπω δεν έχει paypal. Στην κάρτα δεν εχει όνομα κατόχου. Οταν το play ζητήσει να βάλω την κάρτα (υποθέτω) θα ζητάει και όνομα κατοχου. Βάζω το όνομα στο οποίο εκδόθηκε η κάρτα ή το αφήνω κενό και θα έχει κάπου αλλού το όνομα του αγοραστή.

Δημοσ.

παιδια εχω πρόβλημα με μια προπληρωμένη καρτα της Κύπρου στο paypal. Όταν πάω να κάνω sign up βάζω κανονικα τα στοιχεία μου αλλά μου βγάζει page not found και Click here to Retry.

Υ.Γ. το ίδιο μου βγάζει και με μια mastercard πιστωτική της Eurobank

please βοηθήστε γιατι πεδεύομαι 5 μερες να κανω ενα premium account sto rapidshare

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...