cd2matheos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 endiaferomai na kano agores meso internet den exo omos pistotiki karta kai me ligo psaksimo sto internet brika oti stin eurobank exeis dinatitita na propliroseis kapoia karta kai na kaneis tis agores soy opou exoun to sima visa. epeidi to site pou thelo na psoniso den to theoro kai apo ta pio aksiologa ti gnorizete gi autes tis kartes? to na xaso 100 euro pou tha pistoso tin karta den einai tpt gia mena to problima einai min mou klepsoyn kodikoys kai sinexisoun na kanoyn agores i trapeza leei oti agores pano apo to orio pou exeis pistosei den ginontai to probblima einai....einai etsi oppos ta lene autoi i yparxoun tipota psila gramata poy tha ta matheis otan erthei o logariasmos spiti sou? an exete xrisimipoiisi tetoies kartes i empiria sas tha moy fanei xrisimi eyxaristo!
AlexNet Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Pare mia proplirwmeni, eite apo tin trapeza attikis (minimum 30€) , eite apo tin egnatia (min 100€). Den 8a mporoun na se xrewsoun an den exei ipoloipo i karta sou kai tin gemizeis opote 8eleis k me opoio poso 8eleis.
kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 για λογαριασμό στο rapishare γίνεται με αυτές τις κάρτες ?
blackhumor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Από όσο ξέρω όλες οι προπληρωμένες κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κανονικές visa... Η με την ίδια κάρτα κάνεις έναν λογαριασμό και στο PayPal αφού θα το βρεις να χρησιμοποιείτε κατα κόρον σε όλα τα μεγάλα site
steve62742 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 paidia i xreostiki karta ti diafora exi apo ti propliromeni?gia na vgalo propliromeni prepei na exo kai logariasmo sti trapeza afti e?me ti xreostiki prospathisa na metafero xrimata sto moneybookers alla de ta katafera...
mandipl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 i xreostiki sinithos einai sindedemeni me ton trapeziko sou logariasmo . opote an exeis ena logariasmo mono gia online agores klp kai exeis liga lefta mesa logika den tha exeis provlima . alios pane se propliromeni .alla ama px theleis na paizeis stoixima klp den xero an mporeis na pareis meta ta kerdi sou se propliromeni . ligo xlomo .
aspirin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μακριά απο προπληρωμένες. Θα δίνεις τα κερατιάτικα σου για προμήθειες στη τράπεζα. Μακριά κ πάλι μακριά. Άνοιξε έναν λογαριασμό στην ALPHA ενεργοποιήσε το webbanking(αφού είναι τσάμπα!!!) πάρε μια electron visa κ θα κάνεις όλες τις δουλειές με 0 έξτρα ευρώ. Χώρια που μπορείς να καταθέτεις εύκολα χρήματα χωρίς να στήνεσαι σε ουρές κ να περιμένεις ώωωωωωρες μέχρι να περαστούν τα χρήματα. Είχα πάρει την attica gift card κ έκανα τη μεγαλύτερη μ*****κια της ζωής μου. Για 200 ευρώ(περίπου) λογαριασμό η τράπεζα κράτησε κανά 20ευρώ προμήθεια. Καταλαβαίνεις τώρα τί εννοώ.
madboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Για πληρωμή credits στο Voipbuster τι προτείνεται? Εγω έλεγα για να έβγαζα μια προπληρωμένη κάρτα. Εκτός αυτού υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς credits μέσω εμβάσματος-κατάθεσης στον λογαριασμό τους απο web-banking? Σε μια συναλλαγη μου με e-shop στην Γερμανία είχαμε χρησιμοποιησει ενος γνωστού μου τις web banking υπηρεσίες της Πειραίως και η χρέωση ήταν πολύ μικρή.
aspirin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 paypal. για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο η προπληρωμένη κ άλλο η χρεωστική με σύνδεση σε λογαριασμό
dancer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 μακριά απο προπληρωμένες. Θα δίνεις τα κερατιάτικα σου για προμήθειες στη τράπεζα. Μακριά κ πάλι μακριά. Άνοιξε έναν λογαριασμό στην ALPHA ενεργοποιήσε το webbanking(αφού είναι τσάμπα!!!) πάρε μια electron visa κ θα κάνεις όλες τις δουλειές με 0 έξτρα ευρώ. Χώρια που μπορείς να καταθέτεις εύκολα χρήματα χωρίς να στήνεσαι σε ουρές κ να περιμένεις ώωωωωωρες μέχρι να περαστούν τα χρήματα. Είχα πάρει την attica gift card κ έκανα τη μεγαλύτερη μ*****κια της ζωής μου. Για 200 ευρώ(περίπου) λογαριασμό η τράπεζα κράτησε κανά 20ευρώ προμήθεια. Καταλαβαίνεις τώρα τί εννοώ. Poies promithies re pedia eiste sobaroi sta 1000euro eine 4 euro i promithia kai to lete promithia imarton diladi. Pare gift card kai tha eise isixos file mou. Endeiktika tha sou po oti os tora den eixa kanena problima kai ektos apo auto exoun perasei polles xiliades euro apo tin karta auti opote pare attika gift card afoba.
madboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αρα μάλλον θα επιλέξω Gift Card. Γνωρίζεται αν μπορώ να την συνδέσω με Paypal? Οσα Online καταστήματα υποστηρίζουν Visa-Electron δεν θα έχουν προβλήματα με την Gift Card. Σωστά?
aspirin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 madboy αφιέρωσε μισή ωρίτσα από τη ζωή σου για να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην alpha. Κ το σημαντικότερο με 0 κόστος για ότι κινήσεις κάνεις. Οι προπληρωμένες έχουν προμήθεια όταν την αγοράζεις, προμήθεια όταν βάζεις χρήματα, προμήθεια όταν πάς να αποσύρεις τα χρήματα που σου έμειναν. Συνολικά για τα 1000 ευρώ που θα βάζεις λίγα λίγα θα πληρώσεις καμιά 50+ ευρώ προμήθειες. Κ με κίνδυνο να λήξει η κάρτα κ να τρέχεις να σώσεις τα χρήματα που έχουνε μείνει μέσα. ΜΑΚΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ από κάρτες στύλ attica gift card
madboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή σήμερα ζήτησα και διάβασα τους όρους της Gift Card η μόνη προμήθεια είναι οταν για πρώτη φορά ενεργοποιείς την κάρτα και μετά πάλι σε κάθε γέμισμα αυτής! Το να δώσω 4 ευρώ για 3000 ευρώ δεν μου φαίνεται τραγικό! Επειδή εχω χρησιμοποιήσει και το web banking της Πειραιώς έχω τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά δεν θέλω να μπλέξω με διαδικασίες άνοιξε λογαριασμό κλπ κλπ.
yiah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 μακριά απο προπληρωμένες. Θα δίνεις τα κερατιάτικα σου για προμήθειες στη τράπεζα. Μακριά κ πάλι μακριά. Άνοιξε έναν λογαριασμό στην ALPHA ενεργοποιήσε το webbanking(αφού είναι τσάμπα!!!) πάρε μια electron visa κ θα κάνεις όλες τις δουλειές με 0 έξτρα ευρώ. Χώρια που μπορείς να καταθέτεις εύκολα χρήματα χωρίς να στήνεσαι σε ουρές κ να περιμένεις ώωωωωωρες μέχρι να περαστούν τα χρήματα. Είχα πάρει την attica gift card κ έκανα τη μεγαλύτερη μ*****κια της ζωής μου. Για 200 ευρώ(περίπου) λογαριασμό η τράπεζα κράτησε κανά 20ευρώ προμήθεια. Καταλαβαίνεις τώρα τί εννοώ. για να καταλαβω, επειδη ειμαι και ασχετος 1 ανοιγω λογαριασμο και ζηταω ενεργοποιηση του web banking παιρνω κωδικους κλπ ως εδω καλα!! 2α την electron visa απο που τη βγαζω; και ποσο κανει;; εχει συνδρομη;; τοκους;;; στο site http://www.alpha.gr ειναι λιγο μπερδεμενα! βασικα δεν ειδα electron αλλα Enter Visa Η Alpha Bank Enter Visa προσφέρεται χωρίς συνδρομή και επειδή οι συναλλαγές εξοφλούνται με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν επιβαρύνεσθε με τόκους. και επιπλεον στο FAQ του web banking γραφει 2. Ποιες κάρτες μπορώ να δηλώσω στο προφίλ μου; Οι κάρτες που μπορείτε να συνδέσετε στο προφίλ σας είναι όλες οι κάρτες εκδόσεως του Ομίλου της Alpha Bank (Alpha Bank Visa, American Express, Mastercard κ.λ.π.) και η κάρτα Diners. Από τις κάρτες Alpha Bank δεν εισάγονται στο προφίλ η Alpha Bank Enter Visa και η Alpha Bank Maestro... οταν ψαχνω στο google Alpha Bank Electron Visa η πρωτη σελιδα ειναι μαλλον της alpha στη κυπρο που γραφει για Electron Visa τελικα αν και δε μπορω να το τεκμηριωσω με στοιχεια μαλλον αυτη η "φαντασμα" electron visa με το web banking της Α συμφερει σε σχεση με την attica! επιπλεον εχεις και τις υπηρεσιες web banking:) υγ επειδη ειναι αργα μπορει να μη ειδα κατι στο site της Α, οποτε θα τους βρισω απο αυριο αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεω
nikkeii Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 I promitheia tis Eurobank gia tin propliromeni visa einai peripou 5 euro gia kathe 100 pou vazeis, kamia alli xreosi. I visa den exei onoma katoxou pano tis alla oi agores apo to internet ginontai kanonika, einai dokimasmeno. Episis mporeis na fortoseis xrimata apo opoiodipote ATM theleis opos episis kai na vgaleis. Gia mena einai mia xara omos pithanotata alles antistoixes na einai kalyteres kai na kratane ligotera..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.