islascanarias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 kalimera. ekana ti viastiki kinisi panw ston paniko mou pou ta eftyse xtes i asus 6600gt (agora prin 9 mines peripou) kai paraggila to prwi apo pixmania tin 7800gs 256mb kai ithela na rwtisw ean tin exei kaneis kai xerei ti ginete. to sistima einai prescott (lga775) 3,4 me 1gb mnimi kai mitriki Gigabyte pi8e775-g. sto parakatw site eida ediposiakes epidoseis padws: http://xtreview.com/review140.htm thanx!!
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 sigoura tha dis diafora alla oxi osi sto link pou dinis...h cpu sou einai arketa ypodeesteri apo ton athlon 3800+ pou exi sta test. kai den tha ekmetaleuths tin karta sta megista pantos an den exis kani overclock skepsouto sobara
chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μια χαρα ειναι η καρτα που πηρες πανησχηρη και ο επεξεργαστης ειναι καλος 3.4 ποσο πιο υσχηρος πρεπει να ειναι για να υποστηριξη μια τετοια καρτα
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μια χαρα ειναι η καρτα που πηρες πανησχηρη και ο επεξεργαστης ειναι καλος 3.4 ποσο πιο υσχηρος πρεπει να ειναι για να υποστηριξη μια τετοια καρτα oti tha ton ypostiriksi tha ton ypostiriksi alla empirika lew pws mexri kai ta 4ghz isos kai parapano h karta tha dini gazia... oi times den einai apolites alla sigoura h cpu tou einai oriaka sto na tin ekmetaleuth. egw as poume me 3.2ghz prescott kai tin x800xt xano arketa logo cpu (20% pano kato se sxesi me amd 3700+) poso malon h 7800 pou einai arketa kaliterh.
rallis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ειχα την 7800Gt της PNY VERTO.Είναι άγνωστη μάρκα στην Ελλάδα και πρόκειται γενικά για φθηνές υλοποιήσεις με κάθε chipset.Τουλάχιστον 20-30% πιό φθηνά από αντίστοιχα κάρτες π.χ.Αsus χωρίς σημαντικές παραχωρήσεις στην ποιότητα.Σε επιδόσεις είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες κάρτες -άλλωστε το chipset μετράει περισσότερο- αντε να έχει 2-3% μικρότερες επιδόσεις, αλλά με σημαντικά μικρότερη τιμή. Εμένα τελικά μου κάηκε μετά από ένα μήνα ,γιατί την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη από το e-bay - δεν υπήρχε στην Ελλάδα.Παρόλα αυτά νομίζω οτι είναι πολύ αξιόλογη και για την δική μου ''ατυχία'' έφτξε το οτι ήταν μεταχειρισμένη.Σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε(χτύπα ξύλο) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το εν λόγω e-shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.