Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε συνδεσεις vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι η συνδεση μου κανει πολυ συχνα διακοπες.αποσυνδεεται για 5 λεπτα μετα ξανασυνδεεται.αυτο μπορει να γινει και 10 φορες τη μερα και ιδιαιτερα πιο πολυ τα ξημερωματα (3-4).

γενικοτερα και απο αλλους γνωστους μου εδω στην αγ.παρασκευη υπαρχει μια ασταθεια στις συνδεσεις τις vivodi και ενω ακομη δεν εχει γινει ο διπλασιασμος (εχω1024)

παντος ειδωμεν.ας ελπισουμε να ειναι κατι προσωρινο μεχρι να διπλασιαστουν οι συνδεσεις.εγω παντοε προτιμω να σταθερωποιηθει το δικτυο και να πιανει το maximum download&upload παρα αυτη η τορινη κατασταση.

Δημοσ.

τι modem εχεις?

διοτι καποια modem που δεινει η Vivodi μετα απο καποιο χρονικο δοαστημα αν οχι αμεσως εχουν προβλημα, σε αποσυνδεουν συνεχεια...

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα εχω και εγω , συνβαινει λογω αναβαθμισεις των κομβων για την αναβαθμηση των συνδεσεων dsl!!!!!! τουλαχιστων ετσι εμαθα απο τους τεχνικους του ΟΤΕ . ΥΠΟΜΟΝΗ

Δημοσ.

paidia kai ego ta idia. papagou meno. eixa 512, o pote tin ekane 1024 edo kai kairo. i vivo tipota. mallon exoun xekinisei anavathmiseis giati pleon oi taxutites mou einai astathestates kai poles fores einai les kai exo 56ari modem. ti napo. einai apelpistiki i katastasi

Δημοσ.

οντως το modemaki ειναι αψογο, ειναι σκυλι.

οι γραμμες ειναι λογω αναβαθμισεων... δεν ειναι και ο καλυτερος ο πΟΤΕ στα τεχνικα γενικα... φτιαχνουν 1 χαλανε 101...

Υπομονη παιδια!

και εγω στην δουλεια ειχα 1024 τωρα υποτιθεται 2048 και ας ποω οτι ειναι χειροτερα απο πριν που ηταν 1024 ειναι λες και εχω μια 256 - 512 και στις μετρησεις των ταχυτητων που εκανα με το tool της Forthnet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...