tom-f Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αξίζει η adsl με provider την HOL στα Χανιά;Υπάρχουν προβλήματα, όπως πχ συχνες αποσυνδέσεις,χαμηλές ταχύτητες;Ενδιαφέρεται ενας γνωστός μου για το πρόγραμμα δίοδος με HOL.Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
tom-f Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Περιμένω μια αιτιολογημένη απάντηση στην ερώτηση μου.Καλό είναι να μην απαντάμε απλά για να ποστάρουμε.Το ρε φίλε θυμίζει και λίγο καφενείο...
Tsiou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε φιλε.... Σου προτεινω να μείνεις μακρυά από την HOL στα Χανιά. Ο αδερφός μου πήρε το 12-μηνο πακέτο σε 384 (που αναβαθμήστικε σε 768 ) και είναι σαφώς πιο αργός από εμένα απο έχω 384 σύνδεση της Altec σε 512 γραμμή από ΟΤΕ. Δεν έχει δει ΠΟΤΕ πάνω από 30-35 kb ανεξάρτητα από που κατεβάζει (ftp, torrent). Και το "ρε φίλε" είναι πλάκα και όχι έκφραση καφενείου στην περίπτωση μου Συχνές αποσυνδέσεις δεν έχει, αλλά σέεεεεερνεται.
christomar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε φιλε.... Σου προτεινω να μείνεις μακρυά από την HOL στα Χανιά. QUOTE] η παρότρυνσή σου για αποφυγή της HOL είναι συγκεκριμένα για τα Χανιά; Γιατί εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να πάρω το πακέτο της diodos για τη HOL 748..δε μου το συστήνεις;
johnnyestia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρώτα κανένα Σαλλονικιό.Πχ, εγώ που έχω ΗΟΛ 384 με δίοδο, πάει μια χαρά, αλλά είμαι Αθήνα.
aGka8l Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 το αν ρε παιδια κατεβαζει γρηγορα η οχι δεν ειναι παντα θεμα provider αλλα και του οτε με τα πιταρισμενα DSLam του, ειδηκα τωρα που διπλασιαζουν τις γραμμες θα σας πω εγω ολα για την μουρη γινονταο πφφφ γενικα οσοι βαλουν τωρα γραμμη 1mbit ζητημα να δουν στο dl manager τα 70~80 και οσοι 2mbit τα 120~140.Ενας φιλος Χανια αναβαθμηζμενος γραμμη+συνδεση του βγάζει στο speedtest απο 220~350 δλδ μερικες φορες και χειροτερα απο τι πριν
pao132003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 τελευταία φορά που το γράφω, έχω βαρεθεί. όταν μπαίνεις με ΔΙΟΔΟΣ δεν παίζει ρόλο ο πάροχος, αλλά το δίκτυο του ΕΔΕΤ(Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας ). γι'αυτό λοιπόν κάνε αίτηση στον φθηνότερο πάροχο. οκ; Οι Πάροχοι (ISP) αναλαμβάνουν την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας, τη συνεργασία με το Πληροφοριακό Σύστημα ΔΙΟΔΟΣ της ΓΓΕΤ, τη διαχείριση χρεώσεων και συνδρομών, καθώς και την υποστήριξη των χρηστών σε πρώτο επίπεδο για θέματα που αφορούν τα προσφερόμενα από αυτούς πακέτα σύνδεσης.
notorious20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 kalitera na apofygeis tin hol. apo toys 10 poy exun hol oi 9 exun provlima....eidika aytoi poy den einai athina!na protimiseis otenet an thes diodos. an oxi forthnet gia mena i korifaia me diafora....
antonisid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,έχει δίκιο ο pao132003,δε παίζει ρόλο ο πάροχος στο πρόγραμμα δίοδος αλλά το δίκτυο του "Εθνικού Δίκτύου Έρευνας και Τεχνολογίας". (ΕΔΕΤ)
christomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,έχει δίκιο ο pao132003,δε παίζει ρόλο ο πάροχος στο πρόγραμμα δίοδος αλλά το δίκτυο του "Εθνικού Δίκτύου Έρευνας και Τεχνολογίας". (ΕΔΕΤ) ki egw akouw anamiktes entypwseis gia tin hol gi'afto ithela na sigoureftw, alla afou den paizei rolo o paroxos sto diodos tha tin protimisw..paidia eiste safestatoi efxaristw gia tis plirofories!
Dachtus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Συνάντησα τυχαία το συγκεκριμένο thread και επειδή ενδιαφέρομαι για αλλαγή σε HOL προτίμησα να μην ανοίξω νέο θέμα... Οι ερωτήσεις μου, λοιπόν! Είμαι συνδρομητής Forthnet εδώ και 2 χρόνια στην οδό Αλμυρίδος, για όσους ξέρουν, παράλληλα με το ρέμα στον Πύργο Χαλέπας...πιο συγκεκριμένα, κάθετα της Ακρωτηρίου στο ύψος του ζαχαροπλαστείου ''Σπιτικό'', στα φανάρια για αεροδρόμιο! Αν και ευχαριστημένος από τη Forthnet (οι λόγοι αλλαγής περιγράφονται σε άλλο thread) θα ήθελα να μετακομίσω σε διαφορετική εταιρία...τι πιο άμεσο, από τη HOL δηλαδή! (προτάσεις για ό,τιδήποτε καλύτερο για την περιοχή μου, εκτός από OTE, θα είναι ευχάριστα δεκτές!) Θα ήθελα να μάθω από κατόχους HOL εδώ στα Χανιά, και πολύ περισσότερο εάν υπάρχουν χρήστες κοντά στην περιοχή που διαμένω, να μου δώσουν τις εντυπώσεις τους από τη γραμμή τους. Ενδιαφέρομαι για μια 24άρα γραμμή αλλά δεν έχω και απαιτήσεις, μιας και από τη Forthnet συγχρονίζω περίπου στα 8 μέχρι στιγμής! Online gaming δεν με ενδιαφέρει (μιλάω για τα pings) αλλά torrents-browsing-youtube κτλ. θα ήθελα να λειτουργούν όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα (όπως έχω απολαύσει από τη Forthnet μέχρι στιγμής αλλά να πω και το παράπονό μου, το έχω απολαύσει μετά από αναμονή 1,5 χρόνου και με απαίσιες αναμνήσεις από τη γραμμή μου). Θα ήθελα να μου πείτε, επίσης, τι εμπειρίες έχετε από την αλλαγή παρόχου, μιας και θα ήθελα η μετάβασή μου από Forthnet σε HOL να μην με ταλαιπωρήσει με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση και υστέρηση, μαζί! Περιμένω μα αγωνία συντοπίτες και μη για τη γνώμη και τις εμπειρίες τους...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 η HOL έχει τα μαύρα της τα χάλια τον τελευταίο καιρό και ρίχνει και traffic shaping στα torrents, μακρυά και αγαπημένοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.