Προς το περιεχόμενο

Σχέση ή φάσεις;

hackermon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ τα προτιμάς και τα δύο, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα σε προτιμούν και τα δύο ;) (no offence, ε!)

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρόκειται για δύο καταστάσεις τελείως διαφορετικές. Αν βρεις το πραγματικό σου έτερον ήμισι, δε νομίζω να έχεις διάθεση για τσιριμτσικονιές. Αν συμβιβάζεσαι με μια κοπέλα, απλά και μόνο για να μην νιώθεις μόνος τα βράδια, έ.. αργά ή γρήγορα θα "γλυστρίσεις" στην ακολασία... :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Οι φάσεις είναι το αλατοπίπερο στην ζωή μας και μάλιστα όταν κανείς είναι μόνος! Όμως έρχεται κάποτε και η 'τυφλοβδομάδα' που λέει και η μάνα μου! Που σημαίνει: έρχεται εκείνη η βδομάδα που γνωρίζεις τον άνθρωπο της ζωής σου και θες να είναι για πάντα μαζί σου απ'την πρώτη ώρα! Μετά δεν ψάχνεις καθόλου για φάσεις και μένεις εκεί κολλημένος στην σχέση που σου προκείπτει αναπάντεχα! ;)

Δημοσ.

ΜΕΧΡΙ να περασει λιγο ο καιρος....να αρχισεις να νιωθεις μια μικρη μικρουλα μικρουτσικη βαρεμαρα...κ να εμφανιστει η σεξυ γκομενα(ή σεξυ γκομενος),που θα σου τονωσει την αυτοπεποιθηση κ θα καταφερει να σε ξαναστειλει σε φαση...;)

Δημοσ.

Να πουμε και την αληθεια αλλη χαρη της σχεσης αλλη χαρη οι φασεις....

και τα δυο είναι THE BEST!!!

πιο αναλυτικα υπαρχει η θεωρια του τύπου όλο φασολια φασολια τα βαριεσαι να μην δοκιμασεις και κατι καινουριο???

Αλλο η γλυκα του αγνωστου κι αλλο η σχεση...

Πο πο!!Αμφινταλαντευση ειναι!!

Απλα ειναι καλη φαση και τα δυο αναλογος τι ζητας!!!!

Δημοσ.

Τα πάντα είναι στον άνθρωπο... υπάρχουν άνθρωποι που είναι στη φύση τους να είναι αλάνια και να κάνουν ξεπέτες. Αυτοί δεν έχουν "αδελφη ψυχή" που να μπορεί να τους κόψει αυτό το πάθος.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι ικανοποιούνται με τη συντροφικότητα και άλλα τέτοια σχετικά και είναι πιστοί, αυτά τα άτομα και ο/η καλύτερη γκόμενα/ος να τους την πέσει δεν ενδίδουν (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές).

Δημοσ.
Τα πάντα είναι στον άνθρωπο... υπάρχουν άνθρωποι που είναι στη φύση τους να είναι αλάνια και να κάνουν ξεπέτες. Αυτοί δεν έχουν "αδελφη ψυχή" που να μπορεί να τους κόψει αυτό το πάθος.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι ικανοποιούνται με τη συντροφικότητα και άλλα τέτοια σχετικά και είναι πιστοί' date=' αυτά τα άτομα και ο/η καλύτερη γκόμενα/ος να τους την πέσει δεν ενδίδουν (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές).[/quote']

απλα συμφωνω

Δημοσ.

Το πιό κοινότοπο είναι άτομα που γουστάρουνε σχέση για να έχουν και εκτός των άλλων και σίγουρη τρύπα/ματζαφλάρι, αλλά αν τους τύχει ευκαιρία για μια καλή ξεπέτα δεν χαρίζουνε.

Δημοσ.
Το πιό κοινότοπο είναι άτομα που γουστάρουνε σχέση για να έχουν και εκτός των άλλων και σίγουρη τρύπα/ματζαφλάρι, αλλά αν τους τύχει ευκαιρία για μια καλή ξεπέτα δεν χαρίζουνε.

σωστοός ο παίκτης

Δημοσ.

Ως αλλος μπαμπαΣτρουμφ θα αμπελοφιλοσοφησω

ΘΕΣ οτι σου λειπει.Εγω ειμαι 1,85 αλλα δεν εχω μαλλια.Θελω μαλλια.Ο κολλητος μου εχει χαιτη αλλα ειναι 1,62.Θελει να ηταν 10-15 ποντους ψηλοτερος.

Παμε τωρα στο θεμα.

Εγω εχω σχεση 8 χρονια.Αγαπω την κοπελα μου και ειμαστε μια χαρα αλλα αν με ρωταγες για το ενα απο τα 2,αυτη την στιγμη θα ψηνομουνα για φαση

Πριν δεν ειχα σχεση για 2 χρονια,μονο κανα μπαλαμουτι και κανα τυχερο.Γουσταρα να βρω σταθερη γκομενα.

Δημοσ.

ως μοντερατορας ΠΡΕΠΕΙ να πεις και συ...μην ξεχνας και τις χιλιαδες θαυμαστριες. να ξερουν αν ξερογλυφονται τζαμπα η οχι.

Δημοσ.

Νομιζω καθε πραγμα στην ωρα του δηλ. εισαι μικρος θες να ζησεις κανεις φασεις και περνας καλα οσο μεγαλωνεις και ηρεμεις και συνηδητοποιησε αρχιζεις και θες σχεση και αντε βρες το αλλο μισο στο λοττο εχεις παραπανω πιθανοτητες να κερδισεις παρα να βρεις το αλλο μισο.... Και κανω το ερωτημα... εισαι της φασης κανεις φαση με μια κοπελα της το ξεκαθαριζεις και μετα θες σχεση γιατι αρχιζεις και γουσταρεις τι γινεται???

Δημοσ.

Το forum παρακολουθείται από δυνάμεις ξανθές και παντοδύναμες.

Κάθε απάντηση μου σε οποιοδήποτε παρεμφερές ερώτημα θα είναι είτε κατευθυνόμενη είτε λογοκριμένη.

Κάθε απόπειρα επανάστασης τιμωρείται παραδειγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...