Προς το περιεχόμενο

Ram 512 sta 400 mazi me 512 sta 333

Redoran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera.exo enan athlon sta 2600+ pou trehei me 333 kai mia ram 512 episis sta 333.Skeftika na valo alli mia 512 oste na mou kratisei kana eksamino akoma to pc.Alla sta 333 de vrisko edo pou eimai.Mou eipan na valo mia sta 400 kai pos de tha eho privlima afou tha hronisei sta 333...Tha doulevei meta ok to pc?den tha energopoiiso to dual ddr,auto to ksero pos de tha doulevei.Gia peite ti na kano...tnx

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση εαν υποστηριζει η μητρικη σου 400 να σου δουλευουν και οι δυο εκει...Αλλα οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες,οποτε και να εχει Go for it.

Δημοσ.

Έχω μία 512άρα στα 333 και μία 256άρα στα 400 (Kingston) και τρέχουν στα 390 με ov/ck χωρίς πρόβλημα.

1) Κοίτα να είναι και τα δύο της ίδιας εταιρίας για παν ενδεχόμενο.

2) Θα πρότεινα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση που κάνουν τα windows σε περίπτωση λάθους στη μνήμη. Πολύ πιθανόν να σε γλιτώσει από ενδεχόμενα restart.

3) Είναι αμαρτία να τις αφήσεις σε default ταχύτητα. Δώσε λίγο γκάζι.

Δημοσ.

Έχω μία 512άρα στα 333 και μία 256άρα στα 400 (Kingston) και τρέχουν στα 390 με ov/ck χωρίς πρόβλημα.

2) Θα πρότεινα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση που κάνουν τα windows σε περίπτωση λάθους στη μνήμη. Πολύ πιθανόν να σε γλιτώσει από ενδεχόμενα restart.

Δημοσ.

η επανεκκινηση αυτή πως απενεργοποιείται, θέλω να τσεκαρω από που πηγάζουν τα δικά μου restart. Αυτή η απενργοποίηση θα έχει καμία άσχημη κατάληξη? Από τι υποτίθεται ότι σε προστατεύει ?

Δημοσ.

Aytomati epanekkinisi apo: system properties--gia proxwrimenous--ekkinisi kai apokatastash--untick aytomati epanekkinisi.Kai na to apenergopoiiseis 99% tha fas mple othoni an kanoun errors oi mnimes opote dwro adwro!

Δημοσ.
Aytomati epanekkinisi apo: system properties--gia proxwrimenous--ekkinisi kai apokatastash--untick aytomati epanekkinisi.Kai na to apenergopoiiseis 99% tha fas mple othoni an kanoun errors oi mnimes opote dwro adwro!

Το 99% σου είναι ολίγον πλασματικό. Σε ποσοστό 100% δεν ξανάδα μπλε οθόνη μετά το untick (εδώ και 3 χρόνια) όσον αφορά τη μνήμη. Επιπρόσθετα, όταν είχα 5-6 restart την ημέρα (λόγω μνήμης) και κατόπιν "απόλυτο 0" το γεγονός αυτό το θεωρώ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΩΡΟ! Εννοείται, βέβαια, ότι δεν ισχύει το ίδιο για όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...