Edgar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω κάνει το εξής: στο μενού του xfce έχω προσθέσει να μου τρέχει ένα script που στραβά κουτσά έφτιαξα. Τίποτα το πολύπλοκο. Απλά τρέχει το wondershaper (σε sudo) βάζοντας του περιορισμό στο κατέβασμα και στο ανέβασμα αρχείων. Στο μενού αυτό του έχω πει να το τρέχει στο terminal όλο αυτό το script και το πρόβλημα είναι πως όταν τελειώσει η εντολή μού κλείνει το terminal. Πώς θα μπορέσω να το κρατήσω ανοιχτό? :roll: :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Στο τέλος του script βάλε αυτό: read whatever Θα περιμένει να πατήσεις enter για να συνεχίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 hm καλή φάση thanks αλλά από την νύστα ξέχασα να πω πως θέλω να με πετάει σε prompt μετά και να μπορώ να γράψω κανονικά εντολές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε αυτό: πριν την εντολή του wondershaper να προσθέσεις άλλη μια που να ανοίγει την κονσόλα (π.χ σε kde είναι /opt/kde/bin/konsole) σε xfce δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.