Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το sagem 800 tou otenet kit

iordanti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδω και ενα χρόνο το kit της otenet me to sagem. το προβλημα είναι οτι εδώ και μερικές μέρες το modem σβήνει από μόνο του ενώ λειτουργει κανονικά εαν το βγάλω απο τη usb kaiτο ξαναβάλω. εδώ και ένα χρόνο δεν είχα κανένα προβλημα. εν τω μεταξυ τις τελευταιες μερες μου έχει γίνει και η αναβάθμιση από 384 σε 2048. έχει να κάνει καθόλου με αυτό? ξέρει κανεις τι παιζει? ή μήπως χρειάζομαι καινούριο modem?

Δημοσ.

Το κανει αυτο , το Sagem συνηθως μετα απο εγκατασταση καινουριων drivers για μια αλλη USB συσκευη. Αυτο που θα σου προτεινα ειναι το εξης : Κατεβασε απο το site της ΟΤΕΝΕΤ τους drivers του Sagem , ειναι πιο καινουριοι απο αυτους του CD. Αλλαξε USB θυρα.Το Modem τραβαει 400mA απο τα 500mA που μπορει να δωσει μια θυρα. Ισως πανω στο USB hub που εχει πεσει , να υπαρχει κι αλλη συσκευη που τραβαει πολλα και να το "ριχνει" λογω προστασιας. Μεσα απο το device manager πηγαινε στα USB root hubs και πηγαινε στα power settings και ξετσεκαρε αυτο που λεει "Allow device to turn off to save energy" (η κατι τετοιο τελος παντων). Αυτα μου ερχονται στο μυαλο. Τεσταρε τα και ξανα ποσταρε.

Δημοσ.

1 xrono me sagem?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Kalo einai....gia na vlepeis selides!!!

To eixa k egw kapote...gia kamia 20ria meres k phra router meta

Oxi oti exw kati me to modem alla opoios sebetai ton euato tou den doulebei me usb modemakia

Δημοσ.

pharmer Σέβομαι τον ευατό μου και εγώ πετάξη αρκετό χρήμα στο pc τον last καιρό αλλα δεν δείνω λεφτά για κάτι που μου κάνει άψογα την δουλειά μου και αυτό που έχω! Aρα χαλάρωσε man με το τρελό-router!

Δημοσ.

as sou kanei apsoga tin douleia sou entaxei to kratas alla ama einai mia to ena mia to allo dioti distixos se polous etsi einai tote ena router me 50-60 euro kai terma.isos ta 60 euro na einai ta tsigara pou kapnizeis eon.s60 :P

Δημοσ.

Nai alla ama einai na pares 8a pareis kati kalo gia na to exeis kai meta... Opos ena oreo U.S. Robotics SureConnect 9108 MAXg kai mia kartoula asirmati... Ksefeugis! I perneis i oxi :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...