Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kirimis εισαι offline αρα επιασαν τα χάπια και κοιμήθηκες!!!! :-D :-D :-D

Κοιτάξτε μην μαλώνουμε για οθόνες... Δεν είμαι μηδενιστής αλλά πάνω κατω όλες ίδιες είναι στην ίδια κατηγορία τιμής... Επίσης ξέρω οτι τα panel δεν χαλάνε στην πορεία εκτός αν χτυπηθούν, οπότε μη θέτουμε ζήτημα χρόνου, δεν είναι τυρί η οθόνη για να σαπίσει με τον καιρό... Επίσης δεν σημαίνει οτι είναι καλύτερη μια οθόνη που έχει μεγαλύτερο bright ή contrast.... Και το cinema display της apple είναι τρομερό και πάρα πολύ ποιοτικό αλλά έχει 700:1 αντίθεση... H αντίθεση αυξάνεται λόγω αδυναμίας του κατασκευαστή να υπάρχει καλύτερο μαυρο σε μια οθόνη, ετσι γνωρίζω.

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε Kirimis, έτσι που τα λες εσύ... αν αγοράσεις μια οθόνη και δεν έχει καμμένο Pixel τότε θα κρατήσει για πάντα χωρίς να κάψει ποτέ Pixel!!

Φυσικά και παίζει ρόλο ο χρόνος, χρειάζεται να στο πούμε κιόλας;!;; Τον πρωταρχικό ρόλο παίζει ο χρόνος! Και έτσι ξεχωρίζει γενικά ένα ποιοτικό προιόν από ένα λιγότερο ποιοτικό. Από την αντοχή δηλαδή που έχει στο χρόνο και ΟΧΙ επειδή όταν το αγοράσεις είναι εντάξει και όχι χαλασμένο! Στο τέλος θα μας πεις να "πανηγυρίζουμε" όταν ανοίγουμε κάτι και δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα! Μη τρελαινόμαστε.

Όσον αφορά το "θα του το τρίψεις στη μούρη" ήταν μεταφορικό αν δεν το κατάλαβες. Δεν είμαστε φορτηγατζήδες. Εννοείται όμως ότι θα κάνεις φασαρία και θα τους πιέσεις να σου την αλλάξουν άμεσα πάσει θυσία. Μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα και με παράπονα στη διεύθυνση έτσι ώστε αν δεν γίνει άμεση αντικατάσταση τουλάχιστον να μη χρειαστεί να πληρώσεις καθόλου για κάτι καινούργιο που δεν ήταν εντάξει από την αγορά του. Και σου μιλάω εκ' πείρας, πίστεψέ με.

Deathstar: Σε πιστεύω και με βάζεις σε σκέψεις! Χμ! Μπορεί να ξανακάνω μια βόλτα από Πλαίσιο που την έχουν on display να τη δω πάλι. Αν και προχθές με χάλασε το stretching που ήταν εμφανές όπως είπα.. Θα δούμε!

Καληνύχτα για την ώρα. Τα λέμε!...

Δημοσ.

Κοιτα, σε γενικες γραμμες μια TFT εμφανιζει δυσκολα καμμενα pixel λογω λειτουργιας της. Το θεμα ειναι να μην εχει εξαρχης... κατι το οποιο ειναι δυσκολο να διασφαλιστει μια και δεν ειναι θεμα ποιοτικου ελεγχου, αλλα ειναι εγγενης αδυναμια στην κατασκευη των panels. Δεν εχει βρεθει ακομα ο τροπος για bad pixel free Panels.

Oι TFT σε γενικες γραμμες δεν παθαινουν ΤΙΠΟΤΑ στο περασμα του χρονου. Ουτε χανουν ζωντανια τα χρωματα, ουτε χανουν φωτεινοτητα, ουτε γεωμετρια κλπ κλπ... Μονο αμα σου τυχει καμια αστοχια με την τροφοδοσια της η καει το backlight... πραγματα απιθανα σχεδον για ολες τις μαρκες.

Δεν σου ειπα να πανηγυριζεις αμα δεν εχει τιποτα με το "καλημερα σας", απλα εφοσον δεν εχει τιποτα τοτε, ειναι απιθανο να δεις κατι αργοτερα .-

Και να ξαναπουμε μηπως πως ενα-δυο καμμενα pixel δεν ειναι βλαβη?

Δημοσ.

δεν ειναι καλυτερα να παρει κανεις αυτην

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=892&Product_Id=346144

που εχει μονο 1" διαφορα αλλα εχει την εγγυηση και ειναι και πιο φτηνη?

παντως στο πλαισιο που πηγα και την ειδα απο κοντα μου φανηκε πολυ σπαστικο το πως την ρυθμιζεις απο την βαση . δεν μου φανηκε πολυ στοιβαρο . ειχα μια αισθηση οτι αμα το πιεζα θα μου εμενε στο χερι

Δημοσ.

Με τη μια να παρεις την 20αρα. την εχω εδω και 2μηνες και ειναι αψογη.απο το e-shop τη πηρα και μεχρι τωρα ουτε ενα pixel ουτε τιποτα.απολυτα ευχαριστημενος σε ταινιες,παιχνιδια(ολα τα καινουργια υποστηριζουν wide),πολυ ξεκουραστη στο ματι.εχει ωραιο σχεδιασμο και ειναι κομψη(οχι οπως τις κλασικες lg)εγω ουτε με 19eizo δεν θα την αλλαζα.αποψη μου παντα

Δημοσ.

mandipl και εγώ κατι τέτοιο θα κάνω, μην τα θέλουμε ολα δικά μας, 1" λιγοτερη είναι, σιγα αφου είναι wide αυτο μας ενδιαφερει

Δημοσ.

H 204 αντικατεστησε την 203.

203 πλεον δεν παραγεται... οτι εχει ξεμεινει... και η τιμη ειναι αυτη που πουλιοταν τοοοοτε η Wide... δεν μπορουν να στην δωσουν κατω απο οσο την αγορασαν. Τοτε τα μεγαλα wide panels μπορει να ηταν ακριβοτερα... τωρα εγιναν ποιο προσιτα ειτε λογω κατασκευης ειτε λογω αυξημενης ζητησης.

Δημοσ.

2 ερωτησουλες

1.HDCP υποστηριζει η l204 wt-bf?

2.ποια η διαφορα bf kai sf πχ το πλαισιο στο σιτε του εχει την l204 wt-sf kαι αλλα μαγαζια εχουν tην l204 wt-bf?

Δημοσ.
2 ερωτησουλες

1.HDCP υποστηριζει η l204 wt-bf?

2.ποια η διαφορα bf kai sf πχ το πλαισιο στο σιτε του εχει την l204 wt-sf kαι αλλα μαγαζια εχουν tην l204 wt-bf?

SF=silver frame

BF=black frame

Διαφορά είναι στο χρώμα του πλαστικού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...