iced Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγώ είδα οτι έχει zero pixel εγγυηση! Τι συμβαίνει τελικα?
grigas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Την 19άρα την έχει στο e-shop 269 δηλαδή 20 ευρώ φτηνότερα από πλαίσιο.
johnbond Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγώ είδα οτι έχει zero pixel εγγυηση! Τι συμβαίνει τελικα? Που το είδες;
seventh_son Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 i 20ara den exei zero pixel eggiisi. kanei antikatastasi sta 7 kai milame mono gia pixel, oxi gia subpixel.
Kostas75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θα πάρω την 1970HQ-BF. Οι Wide ακόμη δεν είναι η καλύτερη λύση καθώς όλα ή σχεδόν όλα τα παιχνίδια δεν την υποστηρίζουν και η εικόνα θα γίνεται stretch, κάτι που οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης δεν γνωρίζω και κατά πόσο υποστηρίζεται από τις διάφορες διάσημες και όχι μόνο εφαρμογές. Οι Wide οθόνες βολεύουν μόνο όσους βλέπουν συνέχεια ταινίες στο PC τους (κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθώς έχω ξέχωρο Home Cinema με καλή τηλεόραση κτλ.) και όσους θέλουν να ανοίγουν συχνά τεράστια σε πλάτος Excel-όφυλλα. Αλλιώς είναι άχρηστες για τους περισσότερους υπόλοιπους χρήστες PC και Gamers. Τώρα αν κάποια στιγμή όλα τα παιχνίδια (και οι εφαρμογές) υποστηρίζουν και Wide screen, τότε βλέπουμε. Μάλλον θα αργήσει αυτό όμως και μέχρι τότε έχουμε πολλά καλά Games να παίξουμε! Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και για αυτό προτιμώ καθαρά, όπως έγραψα στην αρχή, την LG1970HQ-BF.
iced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι? Και εγώ ζαχαρώνω αυτή την οθόνη... Είμαι πολλές ώρες intenet οποτε θελω να είναι χαρτι, τελειως ξεκουραστη και με καθαρή εικόνα χωρίς μεγάλη φωτεινότητα... Να την αγόραζα σε κανα διμηνο η θα με κουράζει?
kirimis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θα πάρω την 1970HQ-BF. Οι Wide ακόμη δεν είναι η καλύτερη λύση καθώς όλα ή σχεδόν όλα τα παιχνίδια δεν την υποστηρίζουν και η εικόνα θα γίνεται stretch, κάτι που οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης δεν γνωρίζω και κατά πόσο υποστηρίζεται από τις διάφορες διάσημες και όχι μόνο εφαρμογές. Οι Wide οθόνες βολεύουν μόνο όσους βλέπουν συνέχεια ταινίες στο PC τους (κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθώς έχω ξέχωρο Home Cinema με καλή τηλεόραση κτλ.) και όσους θέλουν να ανοίγουν συχνά τεράστια σε πλάτος Excel-όφυλλα. Αλλιώς είναι άχρηστες για τους περισσότερους υπόλοιπους χρήστες PC και Gamers. Τώρα αν κάποια στιγμή όλα τα παιχνίδια (και οι εφαρμογές) υποστηρίζουν και Wide screen, τότε βλέπουμε. Μάλλον θα αργήσει αυτό όμως και μέχρι τότε έχουμε πολλά καλά Games να παίξουμε! Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και για αυτό προτιμώ καθαρά, όπως έγραψα στην αρχή, την LG1970HQ-BF. Εαν οι Wide δεν ειναι το απολυτο trend στις οθονες τι ειναι? Και μονο το οτι η οραση μας βλεπει σε wide mode... αυτο και μονο τις κανει ποιο βολικες και φιλικες προς τον οποιοδηποτε χρηστη. Απο εκει και περα, φυσικα και οποιοσδηποτε χρηστης θα κερδιζε.... πρωτα απο ολα απλα δουλευοντας τα windows... μεγαλυτερη επιφανεια. Οσον αφορα τα παιχνιδια... αυτα ειναι μονο μια διασταση των χρησεων ενος PC... και φυσικα ΟΧΙ σοβαρη για να προβεις σε υποχωρησεις στην υπολοιπη λειτουργικοτητα του PC. Αλλα και για τα παιχνιδια να το δουμε.... δεν εχω πετυχει καποιο συγχρονο παιχνιδι το οποιο να μην υποστηριζει Wide mode... και ολα οσα ερχονται επισης θα υποστηριζουν wide mode. Και μονο γι αυτο το γεγονος και με την προοπτικη οτι μια οθονη την κρατας για καιρο... οποιαδηποτε επενδυση σε 19αρα 5:4 ειναι πεταμενα λεφτα.
Deathstar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Pros ICED Na tin paris einai apsogi tin xrisimopio 7 meres tora kai einai apsogi se ola. pros Kostas75 kai ego eixa tous idious endiasmous mexri pou tin pira ola einai apsoga kanena pro me efarmoges kai paixnidia
iced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ok deathstar θα το λαβω υπόψη μου! Ευχομαι να μην έχει και κανενα καμένο pixel γιατι είμαι ψιλογκαντέμης μς τις αγορές...!
Deathstar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 emena pandos den eixe kanena !!!!!!!!!!!! kameno pixel kai 7 meres tora pou douleui sinexia den exei parousiasi tipota apolitos
Kostas75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά χαλαρώστε!! Δεν είναι δυνατόν να σου πουλήσουν καινούργια οθόνη με καμμένο Pixel!!! Θα τους τη πήγαινες πίσω εκεί που τη πήρες και θα τους την έτριβες στα μούτρα! Το ότι δεν έχει καμμένο Pixel η LG L204WT τώρα που την αγάρασες δεν σημαίνει ότι είναι "φοβερή" οθόνη! Και τη χειρότερη οθόνη της αγοράς να έπαιρνες όταν ήταν καινούργια μια χαρά θα ήταν, μη τρελαθούμε! Κάτσε να περάσει κανάς χρόνος τουλάχιστον και μετά μας λες για τη ποιότητα κατασκευής της λοιπόν. Αν θέλεις να πεις κάτι για την οθόνη αυτή μπορείς να αναφερθείς σε καλά Contrast, Brightness, εμφάνιση, panel, response time στα παιχνίδια όπως το διαπίστωσες εσύ και άσχετα με το τι λένε οι προδιαγραφές κτλ... Όπως και να χει πάντως με γεια και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή. Απλά εγώ δεν θα προτιμούσα widescreen για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Αυτά. Τα λέμε!.
iced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Στην Ελλάδα σίγουρα είναι δυνατόν φίλε, δυστηχώς....
iced Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου πει θα την στείλουμε στην αντιπροσωπεία να την αλλάξουν και πολύ απλά δεν θα την αλλάξουν αν εχει απο ενα μεχρι 7 καμμένα πιχελ....
Deathstar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 an dis pos tis metaferoun kai opos tis petane otan tis ksefortonoun tha anatheorisis gia to an mpori na exei kamena pixel i oxi oso gia tis apopsis sou se wide doulepse prota se mia kai meta ta leme ego otan tin doulepsa anatheorisa pantos.....
kirimis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά χαλαρώστε!! Δεν είναι δυνατόν να σου πουλήσουν καινούργια οθόνη με καμμένο Pixel!!! Θα τους τη πήγαινες πίσω εκεί που τη πήρες και θα τους την έτριβες στα μούτρα! Το ότι δεν έχει καμμένο Pixel η LG L204WT τώρα που την αγάρασες δεν σημαίνει ότι είναι "φοβερή" οθόνη! Και τη χειρότερη οθόνη της αγοράς να έπαιρνες όταν ήταν καινούργια μια χαρά θα ήταν, μη τρελαθούμε! Κάτσε να περάσει κανάς χρόνος τουλάχιστον και μετά μας λες για τη ποιότητα κατασκευής της λοιπόν. Αν θέλεις να πεις κάτι για την οθόνη αυτή μπορείς να αναφερθείς σε καλά Contrast, Brightness, εμφάνιση, panel, response time στα παιχνίδια όπως το διαπίστωσες εσύ και άσχετα με το τι λένε οι προδιαγραφές κτλ... Όπως και να χει πάντως με γεια και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή. Απλά εγώ δεν θα προτιμούσα widescreen για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Αυτά. Τα λέμε!. :roll: :roll: Εγω παντως ημουν χαλαρος μεχρι που διαβασα το ποστ σου αυτο... Τωρα πλακωθηκα στα lexotanil γιατι οσο σκεφτομαι του τι εγραψες δεν θα με παιρνει υπνος. Γιατι δεν ειναι δυνατον να σου πουλησουν οθονη με καμμενο pixel? Για ξηγα το και σε μας... Θα τους το πας πισω και αμα ΔΕΝ εχεις zero pixel θα πας, θα σπασεις τα μουτρα σου, θα γινεις ρομπα και θα φυγεις απραγος. Το οτι μια οθονη δεν εχει καμμενο pixel κατα την αγορα της σαφως δεν την κανει "φοβερη" αλλα μια οθονη εχει καποια ποιοτικα χαρακτηριστικα τα οποια την κανουν να ξεχωριζει απο αλλες επισης καινουργιες.... Δεν ειναι καθολου το ιδιο λοιπον. Επισης.... τι θα αλλαξει σε ενα χρονο σε μια οθονη και ξαφνικα θα ειναι κακη? Για πες. Θα βαραει πυρακια? Θα καιει λαδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.