dzerv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Πριν λίγο είχα περάσει απο msystem και είχαν καμια 15αριά κομάτια αλλά σε silver/black. Αν ενδιαφερεται κανείς ας σπεύσει γιατι δεν νομίζω να μείνουν για πολυ...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 oeoeo, me piran kai emena simera to proi til apo to plaisio kai epibebaiosa tin paragelia mou. Elpizo na min mou kanoun kamia koutsoukela kai mou tin steiloun me asimi plaisio! Otan tin eixa proparageilei elege BF. Den nomizo na mou tin kanoun!
dzerv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Απο ότι ρώτησα μου είπαν οτι δεν θα ξαναβγεί-ξαναφέρουν ασημί .... Εγω είχα ζαχαρώσει την μαύρη και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω... Ισως παραγείλω καμία 22αρα από εξωτερικό αν δεν βρώ μαύρη.
evgenios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ DPT (DEAD PIXEL TOOL). ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ e-mule και ειναι μονο 188 kbytes.
mandipl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 xoiridio , nomizo pos tha sou tin kanoun alla se kathe periptosi enimerose mas
nbas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 EΓΩ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ MSYSTEMS.330,80ε ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 203. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΩ ΠΙΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ.
mandipl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 perimeno ayrio anipomona elpizo na min exei provlima giati tha apogoiteyto apisteyta
MixalisX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 LOIPON... To proi mou hrthe telika h 204 apo to plaisio. Thn kratisa sta xeria mou!!! Epidi omos eixa tis epifilaxeis mou gia to xroma tou plaisiou, to opoio sto site einai (htan) mauro kai opos anaferthike prin liges meres edo pera uparxei fobos na fernoun mono me asimenia plaisia, eipa ston metaforea na perimenei na doume ti xroma einai. Anoigo to kouti kai pros megalh mou lupish htan ASHMENIA!!! Xana patetaro tin othonh kai tou leo parthn piso... ELEOS.... Feugei o typos pairno thlefono sto plaisio kai mou lene oti exoun mono asimenies. Alla kommatia den tha feroun. Opote prepei tora na perimeno mexri tin deutera na mou xanaferoun tin idia othoni anagastika kai malista asimenia. Aisxos apo to plaisio. Tora tha mou pei kaneis oti na akuroso tin parageleia kai na tin paro apo allou. Kai poios mou leeio oti den tha patho ta idia h tha perimeno allo ena mhna na erthei h epomenh parageleia???
Con571 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα, Είχα κάνει προ-παραγγελεία και εγώ από Πλαίσιο πριν 2 εβδομάδες και σήμερα το πρωί παρέλαβα την οθόνη. Όπως και στον προήγουμενο χρήστη η οθόνη μου ήταν η SF παρόλο που εχθές από την αποθήκη μου επιβεβαιώσανε ότι θα μου στέλναν την BF. Την έστειλα πίσω και τηλεφώνησα για να με ενημερώσουν αν θα μου στείλουν την μαύρη. Ακόμη περιμένω το τηλέφωνο για το αν θα μου στείλουν μαύρη ή δεν ξέρω εγώ τι.
Sorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Είναι λάθος τους αυτό... αλλά φοβάμαι παιδιά οτι είτε θα αναγκαστήτε να ακυρώστε την παραγγελία σας ή θα δεχτείτε την ασημένια, καθώς μαύρη δεν νομίζω να βρεθεί σύντομα (για να μην πω ξανά). Πάντως για τα λεφτά της είναι φοβερή οθόνη!
mandipl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 molis tin pira den eida me proti apopsi kanena kameno pixel . einai entyposiaka megali i othoni . mono peite mou poia einai i kaliteri analisi pou na prosomiazei se 1024x768 stin proigoumeni mou (oxi wide) othoni . gia na min exo aisthisi oti "traviete" i eikona
plakil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον και εγω την παρηγγειλα πριν 2 εβδομαδες και τελικα μου την φρνουν την Δευτερα στο γραφειο! Εγω ηθελα να την παραλαβω απο το πλαισιο αλλα μιλησα μαζι τους και επεμεναν να μου την στειλουν!!!! Και αυτο γιατι ειμαι απο επαρχια! Οκ λοιπον τουσ λεω αλλα μην τυχον μου στειλετε καμια μαυρη!!! Και ο υπαλληλος με διαβεβαιωσε οτι εχουν μονο bf!!!!!! Τωρα σε περιπτωση που μου στειλουν ασημενια θα σημαινει οτι 2 εβδομαδες τωρα με κοροιδευαν!!! Καλυτερα ομως να δω και τα λεμε μετα!....αν και οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος μου.........Τοσο ψεμα πια?????????? ...μην τυχον μου στειλετε ασημενια τους ειπα!!! Διορθωνω το προηγουμενο μου ποστ!!! Μαυρη παρηγγειλα!!!!!
Con571 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σύμφωνα με εκπρόσωπο που μίλησα σήμερα όλη η παραλαβή που είχε το Πλαίσιο από την LG είναι ασημένια μόνιτορ μετά από λάθος της LG. Επόμενη πιθανή παραλαβή μαύρων στο τέλος του μήνα και αν... Γνωρίζει κάποιος κατάστημα που μπορεί να φέρει το BF νωρίτερα από το τέλος του μήνα;
dzerv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εμένα αυτό που μου είπαν από msystem είναι οτι δεν προβλέπεται να ξαναφέρει η lg μαύρες... Εγώ πάντος αφού δεν βρίσκω μαύρη λέω να ανεβώ σε ίντσες και να πάρω κάποια απο τις οικονομικές που έχει εδώ. http://www.pixmania.com/gr/gr/740/xx/xx/104/9/criteresn_A00140-BV00058956.html
dzerv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος κατάστημα που μπορεί να φέρει το BF νωρίτερα από το τέλος του μήνα; Αν το βρώ θα πάρω όσες έχει και μετά θα σας τις "προσφέρω" σε προνομιακή τιμή... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.