Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από το Πλαίσιο και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουν πότε θα είναι διαθέσιμες οι οθόνες!

Ακόμα δεν ξέρουν πότε θα τις έχουν! :(

Δημοσ.

Σκέφτομαι και γω να αγοράσω σύντομα καινούργια οθόνη και να απαλλαγώ από την 17άρα crt που έχω τώρα.

Η ερώτηση μου είναι για κάποιον που δεν είναι gamer αξίζει να αγοράσει οθόνη 19-20'' widescreen.Σίγουρα όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο το καλύτερο, αλλά μήπως 20'' είναι κάτι το υπερβολικό.Χρησιμοποιώ τον Η/Υ για το office,σερφάρισμα,c# express edition κτλ., και όχι κυρίως για gaming, παρα μόνο περιστασιακά.

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το pc κυρίως για αυτό το λόγο να μου μεταφέρει τη γνώμη του;

Δημοσ.

to wide sreen ine orea epilogi gia opiondipote xristi

gia kati ikonomiko k "kalo", sti thesi sou tha pigena gia mia apo autes tis dio,

sto plaisio exi othones k apo tis dio eteries k mporis na dis tin piotita ikonas pou prosferoun ta panels pou exoun autes oi othones

http://www.pixmania.com/gr/gr/350854/art/acer/ieuic-tft-19-al1916ws-5-m.html

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1275213&position=6&anzahl_treffer=6

Δημοσ.
Άντε την παρήγγειλα και εγώ από το Πλαίσιο! Τα μεταφορικά πόσα θα είναι; Λέει ότι για αγορές άνω των 45Ευρώ είναι δωρεάν. Ισχύει και για την οθόνη αυτό;

Και εγώ αυτό φοβάμαι, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση!

Loipon filaraki, eimai apo salonika kai pou eipan oti endos salonikas tin metafora tin analambanoun oi idioi kai ta exoda einai dorean!!!

Δημοσ.

Ξαναπήγα media markt φαλήρου σήμερα το απόγευμα αλλά ακόμα δεν έχουν παραλάβει 204 ενώ είχαν πει Τρίτη-Τετάρτη. Αντε να δούμε τι θα γίνει επιτέλους! Αρχίζω να σκευτομαι καμια άλλη όπως την Philips 200WP7ES αλλα εχει και 100€ παραπάνω.

Επίσης στο site του Πλαισίου απο εκει που έλεγε αναμενεται τώρα δεν υπάρχει καν στο site η 204!

Δημοσ.
Ξαναπήγα media markt φαλήρου σήμερα το απόγευμα αλλά ακόμα δεν έχουν παραλάβει 204 ενώ είχαν πει Τρίτη-Τετάρτη. Αντε να δούμε τι θα γίνει επιτέλους! Αρχίζω να σκευτομαι καμια άλλη όπως την Philips 200WP7ES αλλα εχει και 100€ παραπάνω.

Επίσης στο site του Πλαισίου απο εκει που έλεγε αναμενεται τώρα δεν υπάρχει καν στο site η 204!

ontos file to prosexa kai ego! Kai tin exo parageilei hdh. An upirxe problima den tha prepe na mas eneimerosoun????

Arxizo kai anxonomai....

Δημοσ.

Ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ L.g ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ L.g) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ L.g ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. (ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ) ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δημοσ.

Οντως αληθευει οτι η LG εχει καποιο προβλημα και εχει καθυστερησει με το συγκεκριμενο μοντελο.

Επισης με ενημερωσε γνωστος μου που συνεργαζεται με την LG οτι οι πρωτες παρτιδες που θα του στειλουν θα ειναι σε ασημι χρωμα και οχι οι μαυρες.

Παντως επειδη ετυχε να τη δω και να δουλεψω δοκιμαστικα για λιγο,για τα λεφτα της ειναι απιστευτη.Ηταν η μαυρη,εχει βεβαια μια καπως "πλαστικη" οψη και σε συγκριση με ενα Philips 19αρι lcd μονιτορ που ειχε διπλα της εχανε καπως (το Philips εννοειτε εμφανισιακα τουλαχιστον και απο ποιοτητα κατασκευης ηταν η μερα με τη νυχτα).

Η βαση της οντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο αλλα προσωπικα αν την αγορασω θα παρω κατι σε "βραχιονα" για να εχει και tilt και να κερδισω και αλλο χωρο.

Παντως οντως οι ημερομηνιες πανε συνεχεια πισω και ολοι περιμενουν την LG να αρχισει να στελνει τις παραγγελιες.

Δημοσ.

epeidi arxizo na apogoiteyome parolo pou me exei k....osei i 204 poia alla montela se paromoia xaraktiristika kai timi kykloforoun ?> panta gia wide enooume

ayti i phillips poio montelo einai ?

Δημοσ.

Αν ρωτας για την Philips που ειδα εγω ηταν 19αρα αλλα δεν συγκρατησα μοντελο γιατι δεν με ενδιεφερε.Θυμαμαι μονο οτι ειχε 2 ηχεια απο κατω και 2 usb στην αριστερη πλευρα.

Ειχα παει για αλλο λογο εκει και επειδη ειδα την LG τον παρακαλεσα να την δω εν δραση.

Υπομονη παιδια.Το καλο πραγμα αργει....

Δημοσ.

Να ρωτήσω σαν άσχετος που είμαι;Πώς καταλαβαίνω ότι έχει καεί pixel στην οθόνη;Και τι πρέπει να κοιτάω στην εγγύηση;Επίσης όταν μιλάτε για widescreen ενοείτε lcd, έτσι;

Δημοσ.

Βάλε ένα φόντο μονόχρωμο (π.χ. κόκκινο) και ψάξε...

Widescreen=λόγος ύψος/μήκος=16/9

Κανονικές οθόνες=4/3

Δημοσ.

Οχι μονο κοκκινο.Αλλα αν θες να εισαι σιγουρος δες και ασπρο (θα δεις μαυρα στιγματα αν εχεις καμενα πιξελ) και μαυρο(τα καμμενα πιξελ φαινονται σαν σκουρο μπλε στιγμα.(το ιδιο και για κίτρινο φόντο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...