ababapanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 o ardov ine idikos gia ta review... otan tha erthei apo edw tha ton valw na tin testarei exonihistika...
Ardov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, δεσμεύομαι δημόσια, εντός της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε πλήρες review με φωτογραφίες της ACER AL2216W και συγκριτικό με την LG L203. Εαν φυσικά δεν έχει πρόβλημα ο φίλος ababapanos για κάτι τέτοιο. Το review θα περιλαμβάνει δοκιμές απο διαφορετικές γωνίες θέασης, δοκιμές σε χρωματική απόδοση, ομοιογένειας σε διαφορετικά backgrounds, backlight bleeding και τέλος για τους χρόνους απόκρισης χρησιμοποιώντας κυλιόμενο κείμενο. Ελπίζω να καταφέρει η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου να τα αποτυπώσει όλα αυτά. Τουλάχιστον θα έχουμε το πρώτο review σε Ελληνικό site για αυτή την οθονούλα. Προσεχώς λοιπόν......
nikostz9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 καλοριζικες παντως παιδια οι οθονες σας και χωρις προβληματα. περιμενουμαι με ανυπομονησια.
MadSurfer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Στο media markt φαλήρου σήμερα μου είπαν οτι θα φέρουν 204 και 194 την Τρίτη ή την Τετάρτη με τιμές 339€ και 259€ αντίστοιχα. Αντε να δούμε...
pegasos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Όσοι εχουν αγοράσει τις LG L203WT μπορουν να δουν στο πίσω μέρος της οθόνης τη αναγράφει το ταμπελάκι σαν χώρα κατασκευής ? Made in Korea ή Assempled in Poland ? Γιατί απ' ότι φαίνεται κυκλοφορούν ίδια μοντέλα αλλά με διαφορετικά panel μερικά με ΤΝ και άλλα με IPS με σημαντικές διαφορές στην ποιότητα απεικονισης http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/przeglad_paneli_LCD_2005/LG_L203WT_TN.html
Sebu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Απο ξενο φορουμ,απαντηση της LG σε πελατη της From LG UK about HDCP Further to your query, We can confirm that the L204 IS HDCP enabled Yours Sincerely, LG Electronics UK Helpdesk 0870 607 5544 Monday - Friday from 9am – 8 pm Saturdays from 9am - 5pm Sunday and Bank Holidays from 10am – 4pm Και το σχετικο λινκ http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=33&pp=20 Επισης στο ιδιο φορουμ ενας χρηστης εχει αλλαξει τη βαση με βραχιονα που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο,ελευθερωνει και αλλο χωρο στο γραφειο,η οθονη πλεον μετακινειται προς οποια κατευθυνση θελετε και εχει και κατι το φοτουριστικο ιδιως αν το βλεπεις απο μπροστα και συγκεκριμενη οπτικη γωνια.Ειναι σαν να "στηριζεται" στον αερα. Δειτε και τις εικονες και θα καταλαβετε.Ειναι το ποστ 678. http://www.hardforum.com/showthread....&page=34&pp=20
NaGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Επισης στο ιδιο φορουμ ενας χρηστης εχει αλλαξει τη βαση με βραχιονα που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο,ελευθερωνει και αλλο χωρο στο γραφειο,η οθονη πλεον μετακινειται προς οποια κατευθυνση θελετε και εχει και κατι το φοτουριστικο ιδιως αν το βλεπεις απο μπροστα και συγκεκριμενη οπτικη γωνια.Ειναι σαν να "στηριζεται" στον αερα. Δειτε και τις εικονες και θα καταλαβετε.Ειναι το ποστ 678. http://www.hardforum.com/showthread....&page=34&pp=20 εξαιρετικό! ακριβώς έτσι έχω σκεφτεί να αντιμετωπίσω την έλλειψη ρύθμισης ύψους και γιατί όχι και το pivot. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω βραχίονες στήριξης σε γραφείο. Όλοι είναι για τοίχο. Έχει κανείς κάτι υπόψην του (χαμηλή τιμή επιθυμητή)
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Κανένα νεότερο για το πότε θα έρθει τελικά η 204 στο πλαίσιο; Είχαν πει για την προηγούμενη Τετάρτη, μετά για το Σάββατο, αλλά ακόμα τίποτα!
plakil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ακομε περιμενουμε ολοι.....δυστυχως! Παντως ετοιμος ειμαι να την ακυρωσω!
nbas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ΥΠΟΜΟΝΗ!! ΣΤΟ Media Markt ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ Η ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ 204 ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ. Ο ΔΙΑΝ0ΜΕΑΣ ΤΗΣ L.g ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 15.10.06 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Media Markt ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ E.u ΟΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.
Sebu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω βραχίονες στήριξης σε γραφείο. Όλοι είναι για τοίχο. Έχει κανείς κάτι υπόψην του (χαμηλή τιμή επιθυμητή) Παλιοτερα απο οτι θυμαμαι ειχε κατι σχετικο το πλαισιο,βαση που στηριζοταν στο γραφειο. Αν βρω κατι σχετικο θα ποσταρω.
MixalisX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 palikaria kai ego parageila me to meros mou xthes tin 20ara apo to plaisio. Toulaxiston stin photo tin exoun mauri, den pisteuo na mou kanoun kamia mamounia kai mou tin feroun ashmh tha ta kanw limpa! Upomonh se olous mas tou trelamenous!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Άντε την παρήγγειλα και εγώ από το Πλαίσιο! Τα μεταφορικά πόσα θα είναι; Λέει ότι για αγορές άνω των 45Ευρώ είναι δωρεάν. Ισχύει και για την οθόνη αυτό; Toulaxiston stin photo tin exoun mauri, den pisteuo na mou kanoun kamia mamounia kai mou tin feroun ashmh tha ta kanw limpa! Και εγώ αυτό φοβάμαι, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.