Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά απο τις δύο να διαλέξω;

Έχουν σχεδόν ίδια τιμή 331 και 339,ίδιο contrast(2000:1) και η βασική διαφορά τους είναι στην αναλογία(4:3 και 16:10)..

Δεδομένου οτι θα χρησιμοποείται κυρίως για καθημερινές χρήσεις(internet,φωτογραφίες κτλ) και λίγα παιχνίδια ποια μου προτείνετε;

Η L204WT έχει την εγγύηση 0pixel;

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και αυτή τη διάσταση;

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απέκτησα χτες την L204wt και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την οθόνη. Η τιμή είναι απλά απίθανη για ένα τέτοιο μόνιτορ όταν πριν 6 μήνες έπρεπε να δώσεις 500 € για να πάρεις κάτι αντίστοιχο. Εγγύηση 0 pixel δεν έχει, αυτό ισχύει μέχρι τις 19". Βασικά εξαρτάται από το τι θέλεις, και τι σου αρέσει. Οι wide οθόνες είναι το μέλλον από ότι φαίνεται, το έξτρα πλάτος πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο και τα παιχνίδια αποκτούν άλλη διάσταση.

Πριν αγοράσω το μόνιτορ διάβαζα για πολλούς που λέγανε ότι αν αποκτήσεις wide δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει σε 5:4 μόνιτορ, και από ότι βλέπω μάλλον έχουν δίκιο....

Δημοσ.

Και εγώ αυτή σκεφτόμουνα αλλά η έλλειψη εγγύησης 0pixel με προβληματίζει!

Τι εγγύηση έχει;

Στα Windows δουλεύεις άνετα με τη wide;

Δημοσ.

Θα σε γελάσω τι εγγύηση έχει! 3,4,5 δεν ξέρω στα πόσα σε καλύπτει...

Δουλεύεις πολύ άνετα στα windows, έχεις πολύ περισσότερο χώρο (οριζοντίως).

Δημοσ.

Κι εγω ημουνα στο ιδιο δειλημμα αλλα αφου δεν εχει 0 pixel δεν το σκεφτομαι πλεον. Θα παρω την 1970HQ.

To e-shop εχει βγαλει την 1970 απ τον καταλογο. Πιστευω θα την επαναφερει με χαμηλοτερη τιμη αν κρινω απο τις αλλες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με ίδια χρήση έχω πάρει με 220 ( η τιμή ακόμη πέφτει σε εξεφτελιστικές τιμές ) την LG 1919S ( το s είναι η μαύρη αλλά υπάρχει και η κλασσική ασημί που είναι 1919H νομίζω )... 8ms 1400:1 ( 2000:1 LOL ) 4:3 αν δεν βλέπεις ταινίες...

Δημοσ.

Τελικά πήρα την 20άρα...

Είναι πραγματικά άλλο πράγμα...

Τόσα χρόνια σαν τυφλός που λέει και το τραγούδι..

Είχα μία Sony TFT απο τις πρώτες που είχαν βγεί(την είχα πάρει ~1000ευρώ) και η διαφορά είναι τεράστια!!

Σε φωτογραφίες βλέπω πράγματα που δεν τα έβλεπα.

Μάλιστα δυσκολεύτηκα να τη βρω..

Ας ελπίσουμε οτι δε θα έχω κάποιο πρόβλημα με pixels...

Δημοσ.

Δεν τιθετε καν θεμα για την L204. Ειδικα για τα χρηματα που κοστιζει... ειναι αδιανοητο να σκεφτει κανεις κατι αλλο. Η 1970 ειναι πεταμενα λεφτα. No HDCP, no party.... Με τα Vista εν μερει θα αχρηστευθει και απο εκει και περα... τι να συγκρινουμε? Αλλιως δουλευεις με wide, αλλιως με μια 5:4.

Δινετε υπερβολικη σημασια στα dead pixel. Και να υπαρχουν 1-2 pixel ακομα σε μια τοσο μεγαλη οθονη ειναι απειροελαχιστα εκτος ποια και αμα πεσουν ακριβως στην μεση.

Αλλωστε αμα ακολουθουσαμε αυτη την λογικη κανενας δεν θα αγοραζε πανω απο 19 ιντσες γιατι κανενας δεν δινει εγγυση zero pixel για τοσο μεγαλες οθονες.

Δημοσ.
Δινετε υπερβολικη σημασια στα dead pixel. Και να υπαρχουν 1-2 pixel ακομα σε μια τοσο μεγαλη οθονη ειναι απειροελαχιστα εκτος ποια και αμα πεσουν ακριβως στην μεση.

Αλλωστε αμα ακολουθουσαμε αυτη την λογικη κανενας δεν θα αγοραζε πανω απο 19 ιντσες γιατι κανενας δεν δινει εγγυση zero pixel για τοσο μεγαλες οθονες.

Πολύ σωστά... Αφήστε που έχουν βελτιωθεί και τα πράγματα και δεν βρίσκεις τόσο εύκολα καμμένο pixel όπως στο παρελθόν. Όσοι θέλετε μόνιτορ σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη στιγμή. Το μόνιτορ είναι καταπληκτικό για την τιμή που έχει!!!

Δημοσ.

Τα games μπορείται να τα παίξεται σε χαμηλότερη ανάλυση; γιατί η κάρτα γραφικών που έχω στα 1024χ768 σε 4:3 monitor τα παίζει τσίμα τσίμα...

Δημοσ.

βγηκε και μια καινουρια lg 19αρα wide!!! καλα χαρακτηριστικα επισης και μιας και ειναι 19 εχει και τη 0 πιξελ εγγυηση!!

Δημοσ.

Πολύ μικρή η χρηματική διαφορά όμως, και σαφώς συμφέρει η αγορά της 20άρας.

Μόλις τελείωσα το review μου της L204wt. Πηγαίνετε στην αντίστοιχη κατηγορία για περαιτέρω σχόλια και φοτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...