shkreliand Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας και παλι παιδια. Ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κανω την μετατροπει απο vcd σε avi. Γινεται αυτο?? Κοιτα εγω βασηκα θελω να βαλω η να δω την ταινια που ειναι στο vcd με ελληνικους υποτητλους αλλα δεν εχει και θελω να της προσθεσω να της βαλω Γινεται?
yv4k Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Βάζεις το δισκάκι στο drive, πας στον φάκελο mpegav, αντιγράφεις το (ή τα) .dat αρχείο στο σκληρό, τα κάνεις μετονομασία σε .mpg και από εκεί και πέρα είται φορτώνεις υπότιτλους με τον player που βλέπεις τα divx είται το μετατρέπεις σε ότι θέλεις προσθέτοντας τους υπότιτλους ακολουθόντας τον οδηγό που θα βρεις (φαντάζομαι) στο insomnia.
kastel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας και παλι παιδια. Ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κανω την μετατροπει απο vcd σε avi.Γινεται αυτο?? Κοιτα εγω βασηκα θελω να βαλω η να δω την ταινια που ειναι στο vcd με ελληνικους υποτητλους αλλα δεν εχει και θελω να της προσθεσω να της βαλω Γινεται? Γίνεται όχι τόσο απλά όπως περιγράφει ο yv4k για τη μετατροπή από vcd σε avi χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το Total Video Converter. Για να δεις απλώς την ταινία με υποτίτλους' date=' κατεβάζεις τους υποτίτλους και βλέπεις την ταινία ή με το BS Player ή με το Media Player Classic που παίζουν αρχεία με ξεχωριστούς υποτίτλους. Τώρα αν θες να τους ενσωματώσεις στο avi χρησιμοποιείς το VirtualDub ή αν θες να το κάνεις DVD χρησιμοποιείς ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD. Οδηγούς για όλα αυτά θα βρεις εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.