petesoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Εχω φτιάξει ένα file server-κατεβαστήρι στο σπίτι με Asus K8V-X SE + Sempron 2500 + 1,5GB RAM + 10 δίσκους (από 200 έως 400 GB) + ΑΤΙ 5500 (νομίζω-δεν έχει και σημασία) + 1 DVDRW + 1 sata controller. To τροφοδοτικό τώρα είναι 450W (μάρκα δε θυμάμαι, όχι κάποια σοβαρή πάντως). Επειδή θα μπουν και άλλοι δίσκοι και 2ος controller βέβαια, έχω την υποψία ότι θα χρειαστώ καλύτερο και δυνατότερο τροφοδοτικό. Από καιρό έχω σταμπάρει το Liberty 620W της Enermax. Θεωρείτε ότι θα είμαι ΟΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εχω φτιάξει ένα file server-κατεβαστήρι στο σπίτι με Asus K8V-X SE + Sempron 2500 + 1,5GB RAM + 10 δίσκους (από 200 έως 400 GB) + ΑΤΙ 5500 (νομίζω-δεν έχει και σημασία) + 1 DVDRW + 1 sata controller.To τροφοδοτικό τώρα είναι 450W (μάρκα δε θυμάμαι, όχι κάποια σοβαρή πάντως). Επειδή θα μπουν και άλλοι δίσκοι και 2ος controller βέβαια, έχω την υποψία ότι θα χρειαστώ καλύτερο και δυνατότερο τροφοδοτικό. Από καιρό έχω σταμπάρει το Liberty 620W της Enermax. Θεωρείτε ότι θα είμαι ΟΚ? Εγω αναρωτιεμαι αδερφε πως και κανει ακομα boot το pc σου......? Εννοειται πως εαν σκεφτεσαι να βαλεις ακομα σκληρους δεν σε καλυβει το enermax.Μια λυση ειναι να παρεις 2 η και παραπανω+ να τα εχεις ταυτοχρονα συνδεμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μια λυση ειναι να παρεις 2 η και παραπανω+ να τα εχεις ταυτοχρονα συνδεμενα... APAGOREYTAI rhta h xrhsh panw apo enos trofodotikou gia na dinoume reyma se diskous se ena systhma!!! An yparksei delay sto ksekinhma (gia paradeigma den parei mpros egkaira to deytero, h' exei provlhma to rele sygxronismou), tote mporei an xasei dedomena, partitions kai RAID arrays kai fysika na xtyphsoun kai diskoi, h' na apokthsoun corrupted files!!! To Enermax pou les, pera tou oti einai Enermax, einai ontws kalh kataskeyh kai pera gia pera aksiopisth. Se kalyptei mia xara gia na sthseis ton server pou 8es. H monh mou aporia emena einai pou xwras tosous diskous kai ti psyksh parexeis se aytous, wste na leitourgei omala to systhma sou! Giati gia paradeigma kai to Lian Li to V2100A Plus, pou pairnei 12 diskous, tous dexetai eleina kollhta ki exoun skasei diskoi apo yper8ermansh se tetoio kouti, logw akrivws ths apostashs, alla kai tou aneparkous airflow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά κ τα psu καταναλώνουν όσο ρεύμα τους ζητηθεί να δώσουν την εκάστοτε στιγμή μείον τις απώλειες τους κ όχι ότι γράφουν στο αυτοκόλλητο τους. [...] Αλήθεια υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζει την ισχύ που καταναλώνει κάθε στιγμή το PC real time; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αλήθεια υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζει την ισχύ που καταναλώνει κάθε στιγμή το PC real time; Όχι και δε μπορεί να υπάρξει, γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχα καμμία επικοινωνία σε επίπεδο διαύλου μεταξύ μητρικής και τροφοδοτικού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχει ομως ''βατόμετρο'' που ειναι ουσιαστικα ενα οργανο που παρεμβαλλεται μεταξυ μπριζας και pc και σου λεει την καταναλωση. Βεβαια περισσοτερες πληροφοριες απο καποιον ηλεκτρονικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχει ομως ''βατόμετρο'' που ειναι ουσιαστικα ενα οργανο που παρεμβαλλεται μεταξυ μπριζας και pc και σου λεει την καταναλωση.Βεβαια περισσοτερες πληροφοριες απο καποιον ηλεκτρονικο... Ετσι ακριβως, το εχω δει και εγω και λεει παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.