Προς το περιεχόμενο

Πόσο δυνατό τροφοδοτικό θα χρειαστεί;

pirates4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε χαιρω πολυ ρε μεγαλε.με την 5500 που δεν τραβαει ρευμα ενταξει δεν εχεις προβλημα.

και εγω ειχα ενα 350 no name με 6600gt και επαιζα αλλα μολις εβαλα 3 δισκο πανω το psu τα εφτυσε.δεν αντεχε και η καρτα δεν επαιρνε το απαιτουμενο ρευμα της.

οποτε πηγα και πηρα ενα hiper typer x και βρηκα την υγεια μου.ουτε restart ουτε τιποτα.

και το τροφοδοτικο ειναι παντα μια καλη επενδυση.παιρνεις κατι ποιοτικο και το κρατας καιρο.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή αν θέλω να βάλω άλλον ένα δίσκο 300 GB στο pc και μια πιο καλή κάρτα γραφικών 256 MB τί τροφοδοτικό προτείνετε;Εννοώ watt και μάρκα......:-|

Αργότερα αυτές οι αγορές βέβαια γιατί προς το παρόν έχουμε οικονομικό πρόβλημα....:???:

Δημοσ.
Δηλαδή αν θέλω να βάλω άλλον ένα δίσκο 300 GB στο pc και μια πιο καλή κάρτα γραφικών 256 MB τί τροφοδοτικό προτείνετε;Εννοώ watt και μάρκα...

Ενδιαφέρομαι κ εγώ για μία απάντηση σ'αυτό το ερώτημα από τους γνώστες του θέματος. Με όριο 85-90ευρώ, για low-end Single VGA configuration. Εδώ κ 3 μέρες έχω διαβάσει τα άπειρα reviews, forums κλπκλπ και δυστυχώς δεν έχω καταλήξει...

Δημοσ.

Το πολύ πολύ να ακούσουμε ότι δεν ψάξαμε καλά με την αναζήτηση για να βρούμε απάντηση.....Είναι συνηθισμένη ατάκα......:mrgreen:

Σοβαρά τώρα,καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος.....:neutral:

Δημοσ.

Ε, εντάξει, έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ μέσα, για να επιμένουμε να ρωτάμε κάτι σημαίνει!

nontasg, εσύ πόσα σκέφτεσαι να δώσεις? Αν είμαστε κοντά, μπορούμε να κάνουμε rephrase το ερώτημα σε: "billpepas, με Χ ευρώ ποιό θα έπαιρνες?"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ε, εντάξει, έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ μέσα, για να επιμένουμε να ρωτάμε κάτι σημαίνει!

nontasg, εσύ πόσα σκέφτεσαι να δώσεις? Αν είμαστε κοντά, μπορούμε να κάνουμε rephrase το ερώτημα σε: "billpepas, με Χ ευρώ ποιό θα έπαιρνες?"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μπααα...Ένα χρόνο περίπου είμαι εδώ,δεν έχασα και πολλά.....:mrgreen:

Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 70-80 ευρώ....

Δημοσ.

Νάτος, ούτε παραγγελιά να κάναμε!

Πάντως, όχι για το σύστημα της υπογραφής. Για σταδιακή αναβαθμισούλα που θα ολοκληρωθεί εντός 4μήνου, όπως υπολογίζω.

Στο μυαλό μου έχω τα εξής:

1. C2D E6400, ο οποίος θα ανεβεί με αερόψυξη στα default Volts όσο πάει

2. Μάλλον κάποια από Gigabyte/ASUS/ABIT με i965

3. 1 DIMM 1GB DDR2 667MHz (όχι τρελών timings) με προοπτική να αγορασθεί σύντομα κ 2ο

4. VGA το πολύ κάποια 7600GS (και πολλά λέω) που δεν πρόκειται να αντικατασταθεί

5. 2 SATA 7200RPM σε RAID0 (o παλιός θα γίνει NAS!!!)

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

@parsifal again :P

Με αυτά που δίνεις, μπορείς να την βγάλεις και με ένα επώνυμο/καλό 400W :D

Αλλά για να έχεις και ένα headroom ( περισσότεροι δίσκοι...ίσως πιο πολύ overclock ή μια πιο ρευματοβόρα VGA ) θα έλεγα ένα 480άρι και είσαι κυριλετάτος ( LOL ).

Με άλλα λόγια, πάμε σε μοντέλα:

Enermax NoiseTaker AX 485 [ το κλασικό αξιοπιστότατο και αθόρυβο τροφοδοτικό μας ]

Antec NeoHE 480 [ αν πάρεις την Asus μην το πάρεις, γιατί μερικά δεν παίζουνε με την Asus :( ]

SilverStone 460 Low Noise

Δημοσ.
Enermax NoiseTaker AX 485 [ το κλασικό αξιοπιστότατο και αθόρυβο τροφοδοτικό μας ]

Antec NeoHE 480 [ αν πάρεις την Asus μην το πάρεις, γιατί μερικά δεν παίζουνε με την Asus :( ]

SilverStone 460 Low Noise

Χμ....Τιμούλες για αυτά τα τροφοδοτικά έχουμε;;;;:confused:

Δημοσ.

nontasg, τα 2 απ'τα 3 βρέθηκαν εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700731

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700511

Άτιμο ευρώ, σε ξένα forums που κοιτούσα οι τιμές είναι -30% σε δολλάρια...

Thnx billpepas, το Enermax το είχα στα υπ'όψιν...κανά-δυο reviews μου τα χάλασαν, αλλά εμπιστεύομαι greekpower...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...