tolis86 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 timia psu....oxi tipota trelo, einai kalo, ftino kai aksiopisto... mi to ksetinakseis omws
pusher Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 timia psu....oxi tipota trelo kalo kai ftino kai aksiopisto... mi to ksetinakseis omws Επειδή από τροφοδοτικά είμαι άσχετος ποιες εταιρίες είναι φίρμες στο προϊόν αυτό;
billpeppas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή από τροφοδοτικά είμαι άσχετος ποιες εταιρίες είναι φίρμες στο προϊόν αυτό; Legendary-Xtreme-End: Zippy/eMacs PC Power & Cooling Enermax High-End: Antec OCZ Seasonic Silverstone Be-Quiet Mid-End: Tagan Mushkin Akasa Value: Chieftec Heroichi Zalman χονδρικά χονδρικά... αν κάνεις κανά search θα δείς ότι υπάρχει ήδη αναλυτικό thread με αυτή την ερώτησή σου... κάντε κανά search ρε παιδιά, έλεος πια
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 @madsc me mia leksh: EGRAPSES Protash mou, symfwnontas me tous billpeppas kai madsc, ena kalo, epwnymo ki akrivo trofodotiko. Ennowntas epwnymo fysika, den leme gia Q-Tec, TMP, T&P kai loipes savoures pou apla feroun ena onoma kai 2 aytokollhta CE, alla gia swsta trofodotika, eparkh se Wattage kai se timh 3 plasia kai panw twn antistoixwn fthnwn... Proswpikes protaseis apo empeiria: Enermax, Antec, HEC, Tagan, Addtronics. Kakes empeiries exw apo ThermalTake (mexri stigmhs 2 gia RMA kai 1 skasmeno entelws apo zorisma) kai fysika, apo polla no-name trofodotika se PC filwn pou 8elane na tous ta sthsw me savouroPSUs... Nai, para tayta, kapoioi nomizoun oti an dwsoun 34 eurw kai paroun 550W Q-Tec, oti 8a exoun to kefali tous hsyxo... "Planontai planhn oiktra" aytoi... Legendary-Xtreme-End: Zippy/eMacs PC Power & Cooling Bill, tous pas pooooooly pshla Sthn idia kathgoria: Delta, NMB, Nidec (server orders/OEM orders)
chriskk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Xaireto olon ton kosmo gia aythn thn katathesh apopseon-ebeirion kai gnoseon... lege lege me prizosate kai emena kai epsaksa ti PSU exo.... Diapistono oti katopin parotrinsis tou katasthmatarxh eixa allaksei to (no name??? ) 350 Watt trofodotiko pou eixe mesa to kouti me ena Bluestorm 400Watt. Kata thn gnomh sas ekana sosta??? Gia ta 75 Euros pou dapanhsa???? Episis exo to katothi systhma: P4 @ 3 GHz MoBo Asus P5GD1 pro 2GB Kingston Asus 6600 256 MB LG: DVD-ROM, DVD-RW 160 GB Seagate Barracuda. Thelo na prostheso mia karta syllipsis video LEADTEK PVR-2000. Pistevete oti tha yparksei provlhma sthn trofodosia???
billpeppas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά έκανες και έβαλες το BlueStorm ( της Forton aka FSP είναι ). Και όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα με την προσθήκη της κάρτας που θες
MrSeanKon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Το τροφοδοτικό είναι το βασικότερο περιφερειακό και δεν το αλλάζεις συνεχώς. 8) Π.χ. το Enermax 465 είναι three years old και τροφοδότησε από Bartons, 754, Prescotts μέχρι και 939 και βάλε πάνω φάνες και τα συναφή για υδροψύξεις και παλιότερα ένας ξεχαρβαλωμένος Prometeia. Οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα στην τελική ο φίλος μας αναλόγως των εξόδων του θα πάρει την τελική απόφαση.
pusher Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Legendary-Xtreme-End: Zippy/eMacs PC Power & Cooling Enermax High-End: Antec OCZ Seasonic Silverstone Be-Quiet Mid-End: Tagan Mushkin Akasa Value: Chieftec Heroichi Zalman χονδρικά χονδρικά... αν κάνεις κανά search θα δείς ότι υπάρχει ήδη αναλυτικό thread με αυτή την ερώτησή σου... κάντε κανά search ρε παιδιά, έλεος πια Σε ποιο θέμα αναφέρεσαι; Υπάρχουν ένα σωρό με τροφοδοτικά. Δυστυχώς δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα δώσε και κανένα link!
jose Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 paidia auto : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=891231&tab=specs ή auto : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 8elo ena trofodotiko to opoio na min kanei ka8olou 8oribo giati otan koimamai to exo dipla pou kai katebazo apo net den 8elo na doso kai polla mexri 50-60 euro
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 paidia auto : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=891231&tab=specs ή auto : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 8elo ena trofodotiko to opoio na min kanei ka8olou 8oribo giati otan koimamai to exo dipla pou kai katebazo apo net den 8elo na doso kai polla mexri 50-60 euro Κανένα από τα 2. Αναξιοπιστία aka ThermalTake PSUs & καθόλου αθόρυβα. Δώσε βρε άνθρωπε άλλα 20 ευρώ και πάρε ένα Enermax NoiseTaker. Αξιόπιστο, θα σου μείνει, και αθόρυβο.
Pink_Panther Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Ναι φυσικά κανένα τροφοδοτικό του εμπορίου δεν θα σας βγάλει πρόβλημα αν το δουλεύετε στο 20-50% των Ah του, βλέποντας το desktop, κατεβάζοντας από p2p, σερφάροντας στο net ή μιλώντας στο msn/google talk. Ούτε καν αν ανοίξετε το Word. Σε τέτοιες λειτουργίες διακοπές στην παραλία κάνει πίνοντας malibu-ανανά, μπρούμητα σε μια ξαπλώστρα το psu. Ean epefte malibu-anana sto trofodotiko sas, 8a ekane pragmatika diakopes sthn paralia, gia panta!
nontasg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μια αντικειμενική ερώτηση:γιατί σώνει και καλά πρέπει να ζορίζουμε το pc για να δούμε αν αντέχει το τροφοδοτικό του;Crash test του κάνουμε;;; Και τέλος πάντων εσείς με τα φοβερά τροφοδοτικά των 500,600 κλπ watt όταν ζορίζετε το pc σας πόσα πράγματα κάνετε συγχρόνως και ποια;Απλά πείτε μου μερικά λογικά παραδείγματα γιατί εγώ προσωπικά με τροφοδοτικό 350 Watt μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά εδώ και 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Τώρα βέβαια ελπίζω να μη μου πείτε πχ "παίζω PES 6 και συγχρόνως γράφω και CD ή DVD" γιατί δεν θα το σχολιάσω καν.....Δεν ειρωνεύομαι ,απλά θέλω να δω αν πχ πάρω καινούργιο τροφοδοτικό 600watt τι θα κερδίσω.....:-|
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μια αντικειμενική ερώτηση:γιατί σώνει και καλά πρέπει να ζορίζουμε το pc για να δούμε αν αντέχει το τροφοδοτικό του;Crash test του κάνουμε;;; Και τέλος πάντων εσείς με τα φοβερά τροφοδοτικά των 500,600 κλπ watt όταν ζορίζετε το pc σας πόσα πράγματα κάνετε συγχρόνως και ποια;Απλά πείτε μου μερικά λογικά παραδείγματα γιατί εγώ προσωπικά με τροφοδοτικό 350 Watt μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά εδώ και 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Τώρα βέβαια ελπίζω να μη μου πείτε πχ "παίζω PES 6 και συγχρόνως γράφω και CD ή DVD" γιατί δεν θα το σχολιάσω καν.....Δεν ειρωνεύομαι ,απλά θέλω να δω αν πχ πάρω καινούργιο τροφοδοτικό 600watt τι θα κερδίσω.....:-| Η πιο απλή απάντηση: Πάρε το 350αρι τροφοδοτικό σου, και έλα να το βάλουμε να τροφοδοτήσει το δικό μου PC. Τώρα το στοίχημα είναι...θα ανάψει ? ( για μισό second ) ή θα καεί το τροφοδοτικό στιγμιαία ? Όταν το PC θέλει ένα A φορτίο, και το τροφοδοτικό δεν μπορεί να το δώσει, δεν λειτουργεί ( σωστά ή καθόλου ). Δεν θέλω πολλά για το 350άρι σου. Βάζουμε απλά μια X1900XT στο σύστημά σου, και αρκεί αυτό μόνο
nontasg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ρώτησα για το πώς ζορίζετε το pc(δηλαδή τα processes που του βάζετε συγχρόνως να κάνει),όχι αν αντέχει τα εξαρτήματά του...Γιατί εννοείται όταν αν έχεις πάνω στο pc εξαρτήματα που χρειάζονται πολλά watt σαφώς και θα το βάλεις το μεγάλο τροφοδοτικό..... Εννοώ εγώ που έχω στο pc 2 σκληρούς WD,DVD player και DVD Recorder,512MB RAM,κάρτα γραφικών GeForce FX5500 128MB ΤΙ θα κερδίσω αν βάλω καλύτερο τροφοδοτικό;;;
jose Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Κανένα από τα 2.Αναξιοπιστία aka ThermalTake PSUs & καθόλου αθόρυβα. Δώσε βρε άνθρωπε άλλα 20 ευρώ και πάρε ένα Enermax NoiseTaker. Αξιόπιστο, θα σου μείνει, και αθόρυβο. pou to brisko auto to trofodotiko? diladi poso exei? 70 euro? eimai 8es/niki ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.