maxim5000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα,λοιπον θέλω να πειράξω Pixel pixel κάποιες εικόνες και να τους αλλάξω χρώμα. Το κάνω με την κλασική ζωγραφική ,αλλά όταν έχει πράσινο π.χ. και βάζω απο πάνω κίτρινο κάνει μίξη ενω εγώ θέλω το κίτρινο μόνο. Και το photoshop το ίδιο κάνει. Έχει κανείς καμιά ιδέα για κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτό που θέλω? Ευχαριστώ πολύ.
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτό που χρειάζεσαι, αλλά κατέβασε το PAINT .NET που είναι και free και δοκίμασέ το.
maxim5000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτό που χρειάζεσαι, αλλά κατέβασε το PAINT .NET που είναι και free και δοκίμασέ το. Thanks, θα το τσεκάρω και θα σου πώ.
maxim5000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά έκανε αυτό που ήθελα. Γαμάτο προγραμματάκι. Ευχαριστώ πολύ ,να'σαι καλά!
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Mάλλον δεν ήξερες το κατάλληλο εργαλείο για να το κάνεις στο Photoshop.Σχεδόν όσα μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας γίνονται στο Photoshop...
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τώρα αν συγκρίνουμε το Photoshop με την ζωγραφική των windows τι να πω. Δεν υπάρχει κάτι σε επεξεργασία εικόνας που να το κάνει κάποιο άλλο πρόγραμμα και να μην το κάνει το Photoshop.
maxim5000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τώρα αν συγκρίνουμε το Photoshop με την ζωγραφική των windows τι να πω. To topic δεν αναφέρει πουθενά για σύγκριση Paint με Photoshop.
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 To topic δεν αναφέρει πουθενά για σύγκριση Paint με Photoshop. Και αυτό τι είναι; "Το κάνω με την κλασική ζωγραφική ,αλλά όταν έχει πράσινο π.χ. και βάζω απο πάνω κίτρινο κάνει μίξη ενω εγώ θέλω το κίτρινο μόνο. Και το photoshop το ίδιο κάνει."
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ότι κάνει το photoshop το κάνουν πολλά άλλα διάφορα προγράμματα εν μέρει... Τι εννοώ...; Υπάρχει και το GIMΡ που με έχει βολέψει πολύ και είναι φρι και ελα-φρύ... Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποτέ σε επαγγελματικά και open-source προγράμματα...
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το GIMP είναι πολύ καλό. Δεν το συζητάμε. Και σίγουρα το καλύτερο free.
maxim5000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Και αυτό τι είναι; "Το κάνω με την κλασική ζωγραφική ,αλλά όταν έχει πράσινο π.χ. και βάζω απο πάνω κίτρινο κάνει μίξη ενω εγώ θέλω το κίτρινο μόνο. Και το photoshop το ίδιο κάνει." Απλά είπα ποια προγράμματα χρησιμοποίησα για να κάνω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Highlander Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 About Paint.NET is image and photo manipulation software designed to be used on computers that run Windows 2000, XP, Vista, or Server 2003. It supports layers, unlimited undo, special effects, and a wide variety of useful and powerful tools. It started development at Washington State University as an undergraduate senior design project mentored by Microsoft, and is currently being maintained by some of the alumni that originally worked on it. Originally intended as a free replacement for the MS Paint software that comes with Windows, it has grown into a powerful yet simple tool for photo and image editing. The programming language used to create Paint.NET is C#, with a small amount of C++ for setup and shell-integration related functionality. Και πάνω από όλα FREE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.