Προς το περιεχόμενο

provlimata me olokainoyrio pc

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2-3 εβδομάδες πήρα νέο υπολογιστή. κάνω μία εισαγωγή, θα καταλάβετε μετά γιατι. ο παλιός κολλαγε ξαφνικα, πάγωνε η οθόνη. οπότε άλλαξα. με καλή μνημη επεξεργαστή και λοιπά. πριν 2 μέρες έβάλα adsl οπότε αφήνω τον υπολογ ανοιχτό για να κατεβάζει. όμως τον έχω πετύχει και αυτόν κολημένο, με παγωμένη οθονη, χωρις να αποκρίνεται σε τίποτα. μιλησα με έναν φιλο μου και μου είπε οτι έκλεινα την οθόνη απο το διακοπτη και δεν τον αφηνα να κλεισει μόνος του. το αφηνω λοιπον με sceernsaver και μετα απο 15 λεπτά να κλεινει η οθόνη μόνη της. ε, πάλι το άφησα να κατεβάσει και μετα που πήγα να δω "πως πάει" ήταν κολημένο. γιατί; τι φταίεί; κάνω συνεχως έλεγχους για ιους αλλα δεν βρίσκει τίποτα. όταν όμως είμαι στο ιντερνετ και βλέπω διαφορες καθημερινές σελίδες (ακόμα και εδώ), το panda μου βγάζει ότι δέχομαι επιθέσεις τις οποίες μπλοκάρει. τι γίνεται; θα τρελαθω; το μόνο που σκεφτομαι πλέον είναι να το πάω πίσψ στο πλαισιο και να το κοιταξουν με την εγγύηση. εσεις καμία ιδέα για το τι φταίει; HELP

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

basika an exeis wra pigene to pisw an pali oxi dkimase ektos net na deis an kolaei pali an den kolaei dwkiase allo antivirous px kaspersky k trekse k ena memtest gia kana 2wrw an sou bgazei erwn i mnimes sou einai gia petama meta mporei na fei k to trofodwtiko sou na exei auksomiwseis stis tasis pou dinei k me apotelesma na skalwnoun oi hdd's sou kna kolaei olo to pc

Δημοσ.

re paidia eleos, gia petama? 700 evro eixe. kai ton exo mono 2 to poli 3 evdomades. oi sixnes epitheseis einai apo ena virus poy legetai exploit/lsass. leei omos oti to mplokarei. gia trofodotiko den nomizo, toy eipa oti tha valo adsl gi;ayto na valei kati kalo afoy tha menei anoixto oli mera. memtest me poio programa? otan les na to dokimaso ektos net, na to afiso apla anoixto as poyme olo to vradi xoris net kai na do to proi an tha einai kolimeno? ta perisotera poy kano sto pc aforoyn net...

Δημοσ.

υποθετω μιλαμε για desktop, οχι λαπτοπ ετσι..

1.ο διακοπτης της οθονης δεν εχει καμια σχεση με το pc. αφου τον εχεις για κατεβαστηρι κλεινε την κανονικα ή ρυθμισε τα power options (στο screen saver ) να κλεινει μετα απο συντομο χρονικο διαστημα

2. επισης στα power options, κοιταξε τι ρυθμισεις εχει για τα υπολοιπα συστηματα.

για κατεβαστηρι προτινω

a.screensaver (blank screen, μαύρη) after... 1 minute

b.turn off monitor 2-10 λεπτα.

c.turn off hard disks...never

d.system standby...never

e.hybernate...never

πιθανον ενα απο τα c,d,e ενεργοποιηται καποια στιγμη και "παγώνει". τις ιδιες επιλογες κοιτα τις και στο bios

3. μια αλλη περιπτωση ειναι να υπερθερμαινεται κατι. οποτε δουλευεις ανετα για συντομα διαστηματα αλλα παγωνει μετα απο ωρες.

βαλε ενα προγραμμα παρακολουθησεις θερμοκρασιων, και τρεξε ενα προγραμμα που να επιβαρυνει επεξεργαστη και μνημες για μιση-1 ωρα.

πχ το Toast

to idio kai με την καρτα γραφικων. βαλε να τρεχει το demo enos game ή benchmarks.

ισως ενας ανεμιστηρας δουλευει σε χαμηλοτερη ταχυτητα απο την κανονική.

5. μετα ειναι το τροφοδοτικο, αλλα δυσκολο να το ελενξεις. συνηθως αυτα παρουσιαζουν προβληματα με τη βαρια χρηση (παιχνιδια), και οχι με ελαφρες εργασιες οπως το downloading.

παντως πριν ανοιξεις κουτι και αλλαζεις εξαρτηματα μεχρι να βρεις το ενοχο, σκεψου μηπως το πας στο καταστημα. καινουριο ειναι, εγγυηση εχεις.

---

για τις "επιθεσεις" και τα scan δεν θα ανυσηχουσα. κανε ενα ελεγχο με antivirus και μην ανοιγεις μαιηλ απο αγνωστους. αν ειχες ιο ή trojan θα επρεπε να βλεπεις περιεργα και την ωρα που τον χρησιμοποιεις, οχι μονο οταν τον αφηνεις να κατεβαζει.

Δημοσ.

mail fisika den anoido. eipame den eimai kai toso arxarios...

nai gia desktop milame.

gia to 2. ola ok. ta exo valei never kai svisimo othonis 10 lepta. tha to valo 5.

gia to 3. to toast einai kai gia tin thermokrasia? an oxi, peite kanena. episis karta grafikon eipa na min valei poli kali giati den paizo pote paixnidia sto pc kai evale mia ensomatomeni sto motherboard.

gia xrono poy milise o vatos_locos, oxi den exo katholoy alla den mporo na to afiso kai etsi. gia ayto psaxno na vro tin lisi xoris na pao plaisio

episis...

Sinevi pali. Ekei poy katevaze to bit comet kai ego asxoloymoyn me diafora mavrise i othoni san na ekleise kai fianotan mono to pontiki. Aantapokrithike mono sto reset. Mipos to pc den mporei na “sikosei” kapoio programma opos to bit comet? (to leo ayto giati sto palio moy pc opote evaza to avast pigaine poli arga), anyway, anoikse kai esteila anafora stin windows (giati eksetias anaforon moy dinei enimeroseis gia na lithoyn ta provlimata) omos me pige se mia selida, diavaste apo to link: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=1dd59c4f-6964-4068-8414-b3d790e132a2&SID=1445

Δημοσ.

memtes einai ena iso to tiganizeis se ena diskaki k kaneis boot apo cd den exw link psakse ston googlo gia na to katebaseis free einai

ektos net enow namin einai sto internet k asto na douleuei gia mia fora den nomizw na pa8eis tipota oso goa to trofodwtiko mporei na etixes sto komati k genika gia olo to hardware den eisai pote 100% sigouros oti douleuoun ok epidi einai kenouria egw piga na balw windows e ena pc pou agwrase enas filws tin idia mera tis agoras k i egatastasi ekane 12 wres to problima itan i mitriki eixe enan sata diavlo xalasmeno k itan olokenouria

filika panta

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σένα το ίδιο ή όχι αλλά εγώ πριν μερικούς μήνες είχα προβλήματα με το Bitcomet (έκδοση 0.60). Όταν το είχα και κατέβαζε μου πάγωνε πολύ συχνά το Pc και η μόνη λύση ήταν το κουμπί On-Off. Τελικά έλυσα το πρόβλημά μου κάνοντας uninstall το Bitcomet και περνώντας στο μTorrent.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...