zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει "messenger" ανεξάρτητου κατασκευαστή που να καλύπτει και τον yahoo και τον msn και οποιουδήποτε άλλου υπάρχει (ενδεχομένως). Όλα σένα... νοικοκυρεμένα!
MrTryANalyzer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ο msn messenger πλέον υποστηρίζει και yahoo & msn. Δοκίμασε και τον trillian
CONAN_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Trillian είναι το καλύτερο, μέχρι και IRC μπορεις να έχεις.
blackhumor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως το trillian είναι το καλύτερο για μένα... (έχει και aol)
Dikemou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Mirqanda IM και gaim. Opensource και τζαμπέισον και τα 2.
djapal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 miranda όντως... h 0.6 έκδοση είναι πολύ βελτιωμένη
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Trillian και εγώ, αν και στην έκδοση 3.0 έχουν παραλλείψει κάποια πραγματάκια. Δεν ξέρω αν θα βγάλουν άλλη έκδοση.
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 paidia kserete an to trillian ypostirizi offline sindesi? opos to msn live dld... kata ta alla kalo alla to xaraktiristiko auto distixos to xriazome
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Trillian και εγώ' date=' αν και στην έκδοση 3.0 έχουν παραλλείψει κάποια πραγματάκια.Δεν ξέρω αν θα βγάλουν άλλη έκδοση.[/quote'] Τί πραγματάκια έχουν παραλείψει δηλαδή, όπως?
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, το υποστηρίζει. an mporhs file pes ligo pou krivete h epilogi giati den tin briskw!
konnak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Απ' ό,τι θυμάμαι απλώς το βάζεις στο Appear offline, και την επόμενη που θα μπεις σε έχει offline από την αρχή. Εκτός αν το έχουν αλλάξει τελευταία, καθώς τον τελευταίο χρόνο δεν το χρησιμοποιώ.
Highlander Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τί πραγματάκια έχουν παραλείψει δηλαδή, όπως? π.χ. στο IRC είχε τρελές δυνατότητες, script, εμφάνιση πολλών λεπτομεριών κλπ. Έγιναν παράπονα στο forum του Trillian, ειδικά από αυτούς που είχαν αγοράσει την Pro έκδοση και τους στέρησε τις επιπλέον λειτουργίες, αλλά είπαν ότι θα μπει σε επόμενη. Εϊδωμεν...
zoranb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Με το trillian μπρείς παράλληλα να έχεις και το yahoo και το msn messenger? Παράλληλα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.