Luxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια πως μπορω να κανω καρφωματα; Εχω προσπαθησει, αλλα δεν κανει! Ακομα και οταν παω μονος μου προς τη μπασκετα.. Τι ειναι αυτο το off the ball; Ουτε ενα Tutorial δεν εχει.. Τα πραματα αλλαξανε πολυ απο την τελευταια φορα που επαιξα ( πριν 5 χρονια. ) Μπορει να με βοηθσει καποιος;
Olorin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Για να λες ότι έχεις να παίξεις 5 χρόνια, υποθέτω πως δεν θα έχεις προλάβει την αλλαγή στο σύστημα του σουτ... Πλέον, υπάρχει άλλο πλήκτρο για το σουτ και άλλο για lay up/κάρφωμα. Θα τα βρεις στο μενού ρύθμισης του χειρισμού. Άρα αν πατάς το κουμπί του σουτ, όσο κοντά και να'σα στην μπασκέτα και όποιον παίκτη και να'χεις, θα κάνεις απλώς ένα jump-shot...
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Όλη τη χρονιά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το NBA Live 06, είχα παίξει απλώς μερικούς αγώνες online στο 05. Και πρόσφατα το έπιασα στα χέρια μου... Μετά από καμιά εικοσαριά παιχνίδια στο NBA Live 06 με το Euroleague 2006 mod, έχω να πω ότι μένω άφωνος από την καταπληκτική δουλειά που έκαναν τα παιδιά που έφτιαξαν το mod (μεταξύ αυτών και ο Olorin). Και εξακολουθώ να μένω άφωνος από το πόσο λίγο σχέση με το άθλημα έχει το παιχνίδι της EA Sports, το ΝΒΑ 2k6 έχει πολλά κουσούρια κι ακόμα κι έτσι είναι χιλιάδες φορές καλύτερο (και -κυρίως- λιγότερο εκνευριστικό) από το Live 06. Φοβάμαι ότι θα έχουμε τα ίδια και φέτος (δεν το επιθυμώ α) γιατί θέλω να παίζω στο PC και όχι σε ΧΒΟΧ, β) για να έχω multiplayer και γ) για να παίζω πάλι Euroleague mod). Άντε να δούμε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 den katalaba nzeppos poio einai kalutero telika? NBA Live 06 h' NBA 2k6 ? Edit: Exw to nba live 06, alla to eixa paiksei kai den trela8hka kiolas, to euroleague mod leei ka8olou?Ginetai kalutero?
Olorin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 nzeppos, μακάρι να υπήρχε το ΝΒΑ 2Κ6 σε PC και θα καθόμουν και μόνος μου, που λέει ο λόγος, να φτιάξω Euroleague Mod... Αλλά ελλείψει άλλων επιλογών παραμένουμε στο NBA Live... (κι εγώ πάντως, όταν θέλω να παίξω σοβαρό μπασκετάκι, βάζω το ΝΒΑ 2Κ6 στο PS2. Το δισκάκι του Live, το είχα βαλει εκεί μόνο για να γράψω το review...Σο PC πάλι, αναγκαστικά Live...) Παρεμπιπτόντως, πέρα από το δικό μας, έχουν βγει αρκετά ακόμα αξιόλογα mods, όπως το NTeams (Εθνικές Ομάδες, είναι και της μόδας ελέω Μουντομπάσκετ), το Classic Teams (με θρυλικές ομάδες και μορφές από το παρελθόν του ΝΒΑ) ή το NBA Street Live (με ορισμένα αρκετά καλοφτιαγμένα ανοιχτά γηπεδάκια)... Ρίξτε μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://forums.nbalive.org/index.php?c=8 κι εδώ http://www.nbaliveforums.com/ftopic39871.php Προσωπικά, πέρα από το Euroleague έχω εγκαταστήσει μόνο το NTeams, λόγω έλλειψης χρόνου, ενώ δεν νομίζω να προλάβω να δοκιμάσω κι άλλο αφού μάλλον μεθαύριο θα έχω τη δημοσιογραφική κόπια του NBA Live 07 στα χέρια μου (ζηλέψτε...:-Ρ), αλλά πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά και στα υπόλοιπα...
Luxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 αυτα που κανεις στο 1on1 γινονται και στο κανονικο παιχνιδι; Δλδ παραξενα καρφωματα και αλλα διαφορα;
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 den katalaba nzeppos poio einai kalutero telika? NBA Live 06 h' NBA 2k6 ? Edit: Exw to nba live 06, alla to eixa paiksei kai den trela8hka kiolas, to euroleague mod leei ka8olou?Ginetai kalutero? Το να συγκρίνουμε τα NBA Live με τα NBA 2k είναι σαν να συγκρίνουμε τα FIFA με τα PES. Πάντα τα NBA 2k ήταν και εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ καλύτερα από κάθε άποψη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ πλέον τα FIFA&PES κυκλοφορούν σε όλα τα formats, τα ρημάδια τα 2k's τα βγάζει η Sega μόνο στις κονσόλες (PS2, XBOX) και περιορίζονται οι επιλογές μας (π.χ. στο NBA 2k είναι πρακτικά αδύνατον να βγουν mods). Ελπίζουμε για ένα καλύτερο Live 07, περιμένω εντυπώσεις φίλε Olorin! ΥΓ.: Βουρ να κατεβάσω το NTeams mod, δεν ήξερα ότι είχε βγει τέτοιο καλούδι.
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 egw poio patch an einai na katebasw gia nba live 06 na paiksw oraio mpasketaki??
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 "Ωραίο" μπασκετάκι και NBA Live 06 είναι έννοιες σχετικές (και για μένα αντίθετες) αλλά αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το Euroleague 2006 mod, το οποίο είναι μακράν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο Live 06 από πλευράς mods. Αλλιώς βρες ένα PS2/XBOX και ξεπατώσου στο ΝΒΑ 2k6 μέχρι να βγει το 2k7.
tonypapadovic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Euroleague 2006 mod,και τρελή παρέα στο σπίτι και 2 εναντίον 2,απίστευτο γέλιο!Σχεδόν παρατήσαμε το Προ...Σχεδόν!
privateer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Den yparxei game nba live. To nba 2k6 kai twra to 2k7 einai kati aiwnes mbrosta apo ta antistoixa live Axizei h agora enos xbox360 mono kai mono gia to nba 2k7. Opoioi katebasan to demo katalabainoun Isws kapoioi na me 8ewrhsoun yperboliko alla proswpika apo osa eida sto demo tou nba 2k7 milame gia to kalytero sports game ever Kai ena quote apo to IGN: The bad news: In playing a version of Live marked 90% complete, the gameplay was terribly disappointing. The ball physics are all over the place, even the most simple shots appear awkward, and to be honest, the game seems years behind the build of NBA 2K7 that we already have in the office.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πωπω, μη λέτε τέτοια πράγματα βρε παιδιά, πάνω που είπα να μαζέψω κανά λεφτό θα τρέχω να πάρω ΧΒΟΧ 360. Είδα μερικά trailers και όντως φαίνεται από άλλο πλανήτη το παιχνίδι.
legro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Re paidia paizw to NBA LIVE 06(euroleague mod) sto epipedo all-star kai tis perissoters fores mou rixnoun 20ares.Apo tin amina tous den pernaei tipota enw stin epithesi mpainoun poli eukola stin raketa.Kai kathe fora pou prospathw na tous kopsw mes tin raketa dinei foul.Exei kaneis to idio provlima?
andrip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Λογικά το παιχνίδι δεν πρέπει να το παίζεις πάνω απο 5-6 μέρες μάλλον. Γιατί μετά απο αυτό το διάστημα στο super star θα βγάζεις τη σεζον άντε με 5-6 ήττες το πολύ. Καταντάει ρουτίνα μετά το παιχνίδι ψιλό(εως χοντρο)arcade το παιχνίδι. Δοκίμασε επίσης να περνάς τη μπάλα στο τεσσάρι να κάνεις pick and roll και να πασσάρεις στο 5άρι (ή το ανάποδο) :)
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Έννοια σου φίλε legro και δεν είσαι μόνος σου. Κι εγώ που παίζω το παιχνίδι λίγες μέρες, τα ίδια τραβάω. Είναι αδύνατον να παίξω άμυνα της προκοπής, αδύνατον να κάνω τη ζώνη να δουλέψει σωστά, αδύνατον να πάρω rebound, πολύ δύσκολο να βγάλω ελεύθερο σουτ. Μιλάμε πάντα για All-Star επίπεδο. Στην αρχή έχανα κι εγώ με 20άρες, μετά έπεσα στους 10 και στους 5 και τώρα παλεύω και για τη νίκη. Αλλά είναι τόσο απίστευτα εκνευριστικό ορισμένες φορές που απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι (βλέπετε έχω βαρεθεί το 2k6 μετά από τόσες σεζόν και περιμένω το 2k7). Όχι ότι το αντίπαλο δέος (2k6) δεν γίνεται εκνευριστικό ώρες ώρες, αλλά παλεύεται περισσότερο, έχει και τα καλά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.