bakxaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 μια βοηθεια με τις παρακατω ασκησεις. οποιος μπορει ας βοηθειση. 1.μια μηχανη TCP στελνει παραθυρα των 10000bytes μεσω διαυλου των 100Mbps και παρουσιαζει καθυστερηση διαδοσης μιασ κατευθυνσης 100msec . Αν το μεγεθος της επαλυθευσης ειναι 10bytes α)Ποια ειναι η μεγιστη δυνατη διελευση? β)ποσος χρονος απετειται για τη μεταφορα ενος αρχειου 10Mbytes? 2.Ενας οργανισμος εχει στη διαθεση του τη διευθυνση 195.4.7 και θελει να διμιουργησει υποδικτυα για τεσσερα τμηματα με τουσ ακολουθους σταθμους Α 75 σταθμους Β 28 -||- Γ 20 -||- Δ 18 -||- α) οριστε τη μασκα(ες) και τις διευθυνσεις υποδικτυου που θα επρεπε να χρησιμοποιηση ο οργανισμος για αυτα τα τεσερρα υποδικτυα. β)ποιες διευθυνσης σταθμων ανηκουν σε καθε υποδικτυο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Sta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δε θα σου λύσουμε τις ασκήσεις. Είναι απλές, πες μας που κόλλησες να σε βοηθήσουμε.
bakxaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι απλές απλες φιλε μου για σενα. δυστυχως δεν εχω τις σημειωσεις
bakxaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 bakxaf eisai HMMY? den to katalava auto:-? :-? :-? edit: tora to katalava (Google) oxi
ba_eas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι κρίμα να σου λύσουμε έτσι τις ασκήσεις....καλό είναι να προσπαθήσεις και να πεις ότι κόλλησες στο χ σημείο και εκεί πάνω να σου πουμε πως θα προχωρήσεις.... Το ότι δεν έχεις σημειώσεις δεν είναι δικαιολογία για να μην λύσεις τις ασκήσεις... Με την ίδια λογική να πάς σε μια εξεταστική να πείς στον καθηγητή, ξέρετε κάτι δεν είχα σημειώσεις....μπορείτε να μου λύσετε τις ασκήσεις?... Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις....
bean1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 μπορειτε να μου πειτε τουσ τυπους για αυτα τα δυο ερωτηματα α)Ποια ειναι η μεγιστη δυνατη διελευση? β)ποσος χρονος απετειται για τη μεταφορα ενος αρχειου 10Mbytes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.