nikosdimos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω κάνει μια παραγγελεία από το εξωτερικό, συγκεκριμμένα από το Βέλγιο, και μου στείλαν ένα e-mail σήμερα που μου λένε ότι το ΑΦΜ μου δεν επαληθέυεται στην σελίδα αυτή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την σελίδα αυτή και του έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, τι έκανε για να το λύσει.
gvard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, Η σελίδα αυτή ισχύει για επιβεβαίωση εταιρικών ΑΦΜ (εταιρίες, ατομικές επιχειρήσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες) προκειμένου να μην χρεώσουν τον νόμιμο ΦΠΑ. Αν είσαι ιδιώτης δεν γίνεται η επιβεβαίωση του ΑΦΜ σου. Μάλλον τους ζήτησες να μην σε χρεώσουν ΦΠΑ, πράγμα παράνομο αν είσαι ιδιώτης Ενημέρωσε τους οτι είσαι ιδιώτης και οτι πρέπει να σε χρεώσουν τον ΦΠΑ της χώρας τους και θα στο στείλουν κανονικά αυτό που αγόρασες.
nikosdimos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά εγώ δεν τους είπα να μην μου χρεώσουν ΦΠΑ. Θα τους το διευκρινίσω πάντως. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.