temeteron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έβαλα adsl γραμμή και έχω συνδεθεί στο adsl δίκτυο. Θέλω να μοιράσω την σύνδεση μου και στο Laptop πως γίνεται αυτό; Ενώ το Laptop με το σταθερό(PC) επικοινωνόυν ασύρματα Το Laptop δεν έχει internet. Έβαλα (192.168.1.2 το σταθερό και 192.168.1.3 το Laptop με gateway το 192.168.1.2 μασκά έχουν κοινή όλοι 255.255.255.0) και δεν βλέπει internet πάλι. Μήπως πρέπει να κάνω άλλες ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ!
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχην , τι εχεις; Router ή modem ? Ασυρματο ρουτερ ή LAN?
asmilon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Πρεπει να ρυθμισεις και το DNS φιλε μου, στο πεδιο προτιμωμενος διακομιστης DNS βαλε 192.168.1.1 (αν αυτη ειναι η ΙΡ του ρουτερ σου) ή βαλε τους DNS του provider σου αν τους ξερεις...
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον , τα Windows απαιτουν , οταν ενα PC παει να δουλεψει ως gateway, να εχει ΙΡ 192.168.1.1 και καμμια αλλη. Για καλο και κακο , τρεξε το network wizard και δηλωσε οτι το PC θα δουλευει ως gateway για τα αλλα PC.
temeteron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 papa tha to dokimasw kai tha sou pw tha treksw to wizard. asmilon den exw router.
temeteron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 telika parolo pou eixa tis rythmiseis ok mono me to network wizard strwsane ta pragmata. se euxaristw papas_gr
PaPpaS_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ε γι' αυτο υπαρχουν τα fora φιλε μου , για να αλληλοβοηθιομαστε... Γενικως να ξερεις κατι οσον αφορα τα δικτυα στα Windows . ΚΑθε φορα που αλλαζεις κατι, να πατας ειτε το repair , ειτε να κανεις disable/enable την συνδεση LAN ειτε restart στο PC για να μπαινουν οι καινουριες ρυθμισεις. Απο οτι καταλαβες το πιο γρηγορο ειναι το repair. Αυτο παντα να το εχεις στο νου σου διοτι ουκ ολιγες φορες θα εχεις τις σωστες ρυθμισεις , αλλα δεν θα δουλευει οπως θες. Δλδ με λιγα λογια το μονο που εκανε το network wizard ειναι να ξεκινησει απο την αρχη ολα τα services του LAN και να καθαρισει τα cache, απο τη στιγμη που ειχες ηδη σωστες ρυθμισεις(αν και ειμαι σιγουρος οτι το gateway PC στο γυρισε αυτοματα στο 192.168.1.1). Αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.