papaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2002 Παιδιά, έχω εγκαταστήσει κανονικά το wavelab, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να κάνω επεξέργασία της φωνής μου σε real time. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει όλες τις κινήσεις? Thanks προκαταβολικά!
irmaiden Δημοσ. 16 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2002 vasika gia na kaneis epeksergasia se real time fantazomai oti prepei na xreiazese kapia kali karta hxou opos px h soundblaster live h thn audigy!! ego exo tin live kai kano se real time epeksergasia!
papaki Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 Paidia einai anagi, kaneis sas den gnorizei???
papaki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 Paidia epanalamvano gia teleutaia fora, plz reply! I SB 512 den kanei? PLZ REPLY!!!
Gryspnik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δεν είμαι ειδικός αλλά απ' όσον γνωρίζω η κάρτα αυτή κάνει επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο. Όμως έχω δει τέτοιες κάρτες οι οποίες ΔΕΝ είχαν ενεργοποιημένη την λειτουργία αυτή λόγω των οδηγών που την συνόδευαν. Είχα τότε βρει (δεν θυμάμαι που) κάποιους αλλαγμένους οδηγούς που έδιναν αυτήν την δυνατότητα.
papaki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δηλαδή, φίλε, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.