SuB_zer0_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 FRITZ!Box Fon WLAN 7050 2/1 3x analog, 1x ISDN ANNEX A ή ΑΝΝΕΧ Β ιδού η απορία?!?!? Καλησπέρα σε όλους και καλως σας βρήκα. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μπορούσε να μου πει τι ποια εκδοση του συγκεκριμενου router πρέπει να αγοράσω για ADSL over ISDN στην Ελλάδα. Ξερω ότι το ANNEX B είναι για ISDN. Ωστοσο τα καλώδια που βγάζει το ISDN splitter που έχω, είναι PSTN για το ΝΤ της Ιntracom και το υπάρχον router, ενώ το συγκεκριμένο router σε ΑΝΝΕΧ Β έχει ISDN εισοδο για την DSL. Ισως επειδή στην Γερμανία έχουν διαφορετικό τρόπο συνδεσμολογιας της ISDN και ADSL απο εμάς. Μπορείτε να το δείτε αν βοηθάει στην ακόλουθη σελίδα. http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZBox/FRITZ_Box_Fon_WLAN/index.html## Το θέμα είναι για Ελλάδα και για ADSL over ISDN του Π-ΟΤΕ ποιο router πρέπει να παραγγείλω το ANNEX B ή τo ΑNNEX A?!?!? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το διάβασμα του συγκεκριμένου post και η οποιαδήποτε βοήθεια στην σωστή επιλογή του router, είναι ευπρόσδεκτη.
SuB_zer0_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη για την διπλή καταχώρηση, αν υπάρχει κάποιος moderator online ας σβήσει την μια. Απλά στο πρώτο κλικ για καταχώρηση μου έβγαλε να κάνω save το .php αρχειο (αλλο κουφο κι αυτό) και με back το ξαναεκανα post θεωρόντας οτι δεν το πέρασε την πρωτη φορα... Ευχαριστώ και πάλι!!!
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 to annex a einai gia pstn grammi to annex b einai gia isdn.kalos irthes sto forum.min anisixeis gia to diplo post.oso gia ta kalodia min agxonesai .tha xrisimopoiieis ta apla tilefonika kalodia.ite i siskeuasia dinei kalodio rj11 me 2 kalodiakia mesa ite rj11 me 4 ite rj45 me 6 i 8 stin praxi mono ta 2 pezoun dioti apo ton ote erxontai mono 2 sto spiti sou.opote esi kalodio rj11 apo toixo se ipodoxi line tou splitter rj11 apo to phone tou splitter sto netmod kai rj11 apo router se ipodoxi modem tou splitter.pantou rj11 tha baleis .min tromazeis me ta alla kalodia.apla iparxoun isdn splitter pou dexontai mono rj11 alla iparxoun kai splitter pou dexontai rj45.stin praxi ine to idioto rj11 koumpnei sto rj45 kai pezei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.