Προς το περιεχόμενο

PartitionMagic & Error #108 Ανατρέπεται?

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι μπαίνω στο πρόγραμμα με την εκκίνηση αποό το floopy... μετά μου δείχνει disk τάδε error #108 μπορώ να επιλέξω να τον φορμάρω αλλά στο τέλοσ μου βγάζει bad disk κάτι... και δεν με αφήνει να κάνω το format...

Τέλος πάντων εγώ έκανα φορμάτ μέσω windows... ( boot από το δισκάκι και ξαναπέρασμα...) Άφησα λίγο παραπάνω χώρο στο δίσκο για να περάσω τα ubuntu μαζί με τα windows Μέχρι να συνηθίσω και βλέπουμε... ευχαριστώ πάντως...

Θα το εκτιμούσα πολύ άν μπορούσες να μου πεις πώς μπορώ να δώσω αυτήν την εντολή στα DOS γιατί δεν ξέρω πώς μπάινεις να δώσεις εντολές... Είναι το command promt των Windows; Αν ναι τότε δεν βγάζει τπτ... Ακούω...

Δημοσ.

Aν εβγαινες απο το προγραμμα οταν το ειχες bootarει απο την δισκετα θα σε εβγαζε σε μια μαυρη οθονη με ενα κερσορα να αναβοσβηνει. Αυτο ειναι το περιβαλλον του DOS εκει απλα αν εγραφες αυτο που σου ειπα θα σου ειχε δουλεψει... Anyway αλλη φορα αν σου τυχει θα ξερεις :-)

Δημοσ.

πάτησα το exit και με έβγαλε σε DOS αλλά έγραφε : Α:/ και χωρίς κέρσορα να αναβοσβήνει...

Επίσης... ήθελα να περάσω ta ubuntu μετά το φορμάρισμα και : ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ GPARTED TOY UBUNTU !!!

Τι φταίει ρε guyz??? Κάνοντας το τεστ μέσα από το cd του PowerQuest PartitionMagic δε μου βγάζει κανένα error... ! Θα κλειστώ στη Σούδα που είναι και κοντά...

Δημοσ.

Δυστυχώς το 8.0 είχε bug και μπορεί αυτό να φταίει.

Οπωσδήποτε βάλε το update 8.0.1 , το είχα κατεβάσει παλιότερα από το site της εταιρείας.

Δημοσ.

Να φταίει αυτό που δεν μου βγάζει ή που μου βγάζει error γιατί θα τρελαθώ τώρα... ΕΚΑΝΑ ΑΔΙΚΑ FORMAT ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...