Προς το περιεχόμενο

PartitionMagic & Error #108 Ανατρέπεται?

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ αυτό το pc μου !!! Δεν μπορεί να κάτσει σε ησυχία... Εχθές έκανα το πρώτο μου τέστ με το partitionmagic 8.0 και μου έβγαλε error #108 !!! :cry:

Ξέρει κανείς αν μπορώ να το αποτρέψω; :confused: Βασικά τι σημαίνει αυτό το error #108; :???:

Πέρα από αυτό δεν με αφήνει να κάνω format μέσω του paritionmagic 8.0 γιατί λέει 1 active operations κάτι τέτοιο τέσπα... :cry:

Ο σκληρός μου είναι για πέταμα; :(

Δημοσ.

Το error #108 σημαινει οτι εχει προβλημα το partition table και για να στρωσει θα χρειαστει να το φορμαρεις απο την αρχη για να επιδιορθωθει...

Δοκιμασε να μπεις μεσω DOS και να ξεκινησεις το προγραμμε με την παραμετρο /IPE (ignore partition error), δηλαδη :

PQMagic /ipe

Δημοσ.

δηλαδή ανατρέπεται ! οκ ευχαριστώ πολύ πολύ !!! από αυτή την εντολή και πέρα τα κάνει μόνο του ;

και επίσης πώς θα μπω μέσω DOS ;

Δημοσ.

Tου λες να φτιαξει τις rescue disks και μετα κανεις boot απο την δισκετα.

Απλα με αυτη την παραμετρο ξεκιναει κανονικα το προγραμμα, αγνοωντας το λαθος ωστε να μπορεσεις να φορμαρεις τον δισκο σου...

Δημοσ.

Πηγαινε Εναρξη ->Προγραμματα-> PowerQuest PartitionMagic 8.0->PartitionMagic 8.0 Tools->Create Rescue Diskettes. Αν εχεις την εκδοση της Symantec φανταζομαι θα ειναι πανω κατω το ιδιο... Εκει φτιαχνεις τις δισκετες και μετα κανεις boot το μηχανημα σου με αυτες...

PS τι εννοεις για το edit??

Δημοσ.

Τίποτα για το edit, λάθος μου.... Στην έναρξη δεν έχει κάτι τέτοιο... Βασικά έχς το iso file και το έκαψα σε ένα δισκάκι... Δεν χρειάστηκε εγκατάσταση... Επομένως δεν υπάρχει και στην έναρξη... Άκυρο της PowerQuest έχω

Δημοσ.

Κοιτα στον φακελο του Partition Magic σου αν υπαρχει ο υποφακελος PartitionMagic 8.0\RESCUEME. Αν το εχεις τρεξε το Setup.exe και θα στις φτιαξει.. Αλλιως κατεβασε το παλι.

Αν εχεις λιγη εξοικιωση με boot cds μπορεις να φτιαξεις ενα δικο σου και μαζι με τα αρχεια εκκινησης να βαλει και τον φακελο PartitionMagic 8.0\DOS ο οποιος περιεχει την εκδοση για DOS...

Δημοσ.

Δεν έχω την απαραίτητη εξοικείωση που μου λες αλλα βρήκα τι χρειαζόταν για την εγκατάσταση... Θα πάω να κάνω σε λίγο το boot... Θα formaριστεί ο δίσκος μου με αυτόν τον τρόπο, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Έχω έναν δίσκο σε 3 partitions... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγάλω τελείως τα windows, να περάσω το ubuntu και με τα δικά του προγράμματα να ξαναpartitionαρω τον hdd μου... Ελπίζω να πετύχει...

Δημοσ.

ok asmilon ekana afto pou mou ipes me tis disketes. to bootaro me aftes kai ksekinaei to programma toy partitionmagic san apo cd... apo kei kai pera?

Δημοσ.

Λογικα σου βγαζει το μηνυμα για το error 108 και σε πεταει εξω ετσι δε ειναι? Στο command line δινεις το PQMagic /ipe και θα εισαι οκ.. Παντως αφου θες να βαλεις ubuntu λογικα θα μπορεις και απο εκει να το φορμαρεις ...

Δημοσ.

me afini mesa sto programma, den me petai eksw... kai mesw ubuntu ta exo dokimasei... den ekane tpt kai enas filos mou ipe na kano ena partitionmagic test...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...