chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 κανω αυτο το post να σας πω να προσεχετε με την αγορα μιας agp 7800gs καθως μπορει να αντιμετωπισετε προβληματα ασυμβατοτητας και αυτο απο τι ειδα στο internet ειναι αρκετα συχνο εγω πηρα την καρτα και την εβαλα σε συστημα 3,2P4 asrockP4V88 1G memory σε dual channel tagan 480w δυστηχως η καρτα δεν μπορουσε να κατσει με τιποτα στο συστημα καθως οταν επαιζα game τα restart γινοντουσαν καθε 2 λεπτα.μετα τους μονους driver που μπορεσα να περασω ηταν οι τελευταιοι, τους πιο παλιους ειτε η οθονη μαυριζε και δεν εδειχνε τιποτα ειτε λεγανε οτι ητανε ασυμβατοι με το υλικο μου το μονο κακο οτι ειδα λιγο τα υπεροχα γραφικα της αλλα δεν μπορουσα να παιξω πλεον θα την παω πισω απο κει που την πειρα αλλα γραφω αυτο το post για οσους σκεφτονται να αγορασουν μια τετοια καρτα να ξερουν για τις ασυμβατοτητες που εχει αν ψαξετε λιγο στο internet θα δειτε και αλλους με παρομοια προβληματα
Ailuros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Αν σου παρουσιαστεί ασυμβατότητα και με άλλη κάρτα γραφικών στο μέλλον, μάντεψε που βρίσκεται η ουσιαστική πηγή του προβλήματος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 xfx 7800 gs extreme edition here,πανω σε μια asus p4p800 rev2 χωρις κανενα προβλημα εδω και αρκετο καιρο,δοκιμασμενη με του μαμα drivers για αρχη και οποια updates των forceware ακολουθησαν μετα την αγορα. Στο guru3d(αν θυμαμαι καλα)ειχα διαβασει καποια προβληματα σχετικα με το fan της,το οποιο δεν"εκοβε"στροφες μετα την εξοδο απο παιχνιδια,με αποτελεσμα να κατανταει ενοχλητικος ο θορυβος.Υπηρχε λυση(απαιτουσε μικρη επεμβαση στο hardware)για το συγκεκριμενο αν επισης θυμαμαι καλα.Κατα τ αλλα προβλημα παρομοιο με αυτα που αναφερεις δεν μου εχει προκυψει κ ειμαι ευχαριστημενος καθως μπορω να αντεξω ακομα λιγο χαρη σ αυτην,πριν παω για ολικη αναβαθμιση σε conroe,pci κλπ κλπ.:wink:
tolis86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 to chip poy foraei i mitriki sou ftaiei...enas filos mou me dual sata2 de mporei na paiksei tipota to 3d me mia gecube x800gto enw me mia saphire x600xt mporei...einai ta miwnektimata twn ftinwn chipsets.....
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 και εγω προς τα εκει παω να φταει το via chipset αν και εχω μια x800gt χωρις προβληματα εδω και 8 μηνες αλλα αυτο δεν λεει τιποτα καθως οι 7800 ειναι τελευταιας γενιας καρτες και μπορουν να εχουν ασυμβατοτητες ιδιως αυτες που βγαινουν για agp
mitsos! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ap' oti katalaba h asrockP4V88 foraei chipset VIA. Katebase apo dw to VIA Hyperion Pro Driver Package: http://www.viaarena.com/Driver/VIA_HyperionPro_V509A.zip "Version 5.09A includes the following components: INF V2.70B AGP V4.50E V-RAID V5.30C and RAID Tools v5.30 PATA/SATA IDE Driver V1.40A" kai afou apegkatastheis tous drivers ths kartas, egkatesthse to kai 3anaperna tous drivers (tou CD kata prothmhsh). Ap' oti blepw ananewnei ton driver ths AGP kai mporei na ly8oun tyxon asymbatothtes... Kai kati teleutaio: Dokimase an 8es tous NGO Nvidia optimized drivers 1.9147 (based on forceware 91.47) http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=10&go=giveme&dwn_id=320 an deis oti dn ginetai tipota me tous original... legetai oti lynoun tetoia problhmata. Elpizw na se boh8hsa file...... P.S: XFX einai h 7800GS sou???
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 emena pali mou mizei provlima trofodosias.. asxeta an exei 480w mporei na exei provlima to trofodotiko ,kai na mi ta dinei ta watt dokimase na valeis tin karta moni tis se 12v fisaki kai vlepeis.. alli mia periptosi eine i ASROCK eine oligon ti.. tou K@lou
chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 το τροφοδοτικο ειναι tagan 480w του κουτιου και απο τι καταλαβενεται δεν υπαρχει προβλημα τροφοδοσιας. την καρτα την εχω παει πισω στο e-shop να την δουνε φανταζομαι σε κανα δυο μερες να μου ζητησουν να τους παω και το pc για να δουνε τι προβλημα υπαρχει.δηλαδη θα αναλαβει την διευρευνηση του προβληματος η επιστημη παντως την καντεμια μου μεσα με αναζητησεις σε google ειδα πολλα post με πολλους που εχουν asrock και εχουν βαλει την 7800 χωρις προβληματα edit:mitsos αν δεν δω φως μετα θα αρχισω να πειραματιζομαι εγω με τους driver μηπως και γινει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.