panther_512 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 To μεγαλύτερο και γρηγορότερο κατέβασμα: 12GB σε 2 μέρες Το χειρότερο κατέβασμα: 4GB σε ένα μήνα και κάτι μερούλες. Σύνδεση 1ΜΒ
fragment_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 35GB ????????? δλδ και αν ήταν κάποιο fake ή κάτι δε πήγαινε καλά και δεν άνοιγε ???? κάνεις μια προεπισκοπιση ρε παιδι μου
ntountou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ok προεπισκόπιση... αλλά πόσες φορές υπάρχει αυτή η δυνατότητα ?? στο emule (πχ) η προεπισκόπιση για να γίνει πρέπει να έχεις κατεβάσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του αρχείου.... κι αν είναι καμμιά 15αριά zip-αρισμένα αρχεία μέσα σε ένα? τι να δεις σαν προεπισκόπηση? επίσης,με torrent downloader νομίζω δε μπορείς να κάνεις καθόλου προεπισκόπιση, τουλάχιστον αυτός που χρησιμοποιώ εγώ (BitTorrent), είναι πολύ απλός και δεν έχει τέτοια επιλογή... εκτός αν έχω μείνει πίσω οπότε περιμένω ενημέρωση
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 900mb το americas army, 5 1/2ώρες με 384.Και πολύ ήταν που το έβαλα να κατέβει.Σιγά μν κάθομαι κ κατεβάζω τεράστια αρχεία κ αρχειάκια,τν θέλω τν σύνδεση μ για άλλες χρήσεις!
notorious20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 genika na prosexete ta poli megala download giati mporei na pezoun diafora. to megalitero diko mou itan ena 5gb kratisa mia mera sxedon. alla itan real to megethos... panw apo 10giga den to sinisto se kanena giati to pio logiko einai na toy prokalesoyn pprovlima sto pc!!!!!
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 7GB ολα τα comics του spiderman.. ( και δεν διαβασα κανενα, ουτε και προκειται.. )
the_end Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 7GB ολα τα comics του spiderman.. ( και δεν διαβασα κανενα, ουτε και προκειται.. ) εγω ειχα σκοπο να κατεβασω ολα τα comic x-men, γυρω στα 20giga. ευτυχως σταματησα στα 2giga. δεν τα εχω διαβασει και ουτε προκειται. αλλα γιατι ρε γμτ?
blu-ray Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ 15GB σειρά πρέπει να ήταν το The O.C...
tromeros dennis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 61GB, 16 Season Simpsons (σε πολλα αρχεια βεβαια, αλλα το κατεβασα ολοκληρο)
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 εγω ειχα σκοπο να κατεβασω ολα τα comic x-men, γυρω στα 20giga.ευτυχως σταματησα στα 2giga. δεν τα εχω διαβασει και ουτε προκειται. αλλα γιατι ρε γμτ? Αν εννοεις γιατι τα κατεβαζουμε και δε τα διαβαζουμε τι να πω; Ετσι μαλλον ειναι η φυση του Ελληνα.. Ασε που εχω και περιπου στις 100 ταινιες και εχω δει μονο τις 4..!
Ic3m@N Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 16 gb και τις δύο season του lost...πόσες μέρες έκανε δεν μέτρησα αλλά δεν το κατέβασα συνεχόμενα... συνήθως το έβαζα το βράδυ να κατεβαίνει...
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αν εννοεις γιατι τα κατεβαζουμε και δε τα διαβαζουμε τι να πω; Ετσι μαλλον ειναι η φυση του Ελληνα.. Ασε που εχω και περιπου στις 100 ταινιες και εχω δει μονο τις 4..! Δίκιο έχεις. Και εγώ έχω σε DVD πάνω από 200 ταινίες. Ζήτημα να 'χω δεί ιτς μισές. Το μεγαλύτερο download είναι αυτό που κάνω τώρα. Thundercats και τα 130 επεισόδεια 6,43GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.