Προς το περιεχόμενο

Μεγαλυτερο download ever

karolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βεβαια, ενα αρχειο δεν ειναι ολα αυτα που λεμε. οταν λεμε ενα αρχειο, εννοουμε ενα αρχειο και οχι ολη την season ταδε που εχει μεσα 15 επεισοδια. αν το παμε ετσι και γω κατεβασα ΟΛΟ το southark(την σειρα), δηλ γυρω στα 20gb.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Μια φορά είχα κατεβάσει το photoshop (απο τα γνωστά-άγνωστα sites), κοντά στα 200ΜΒ αν θυμάμαι καλά, για να διαπιστώσω μόλις το άνοιξα ότι το όνομα του αρχείου ήταν παραπλανητικό και δεν ήταν η version που έψαχνα. Πήγαν χαμένες δυο βδομάδες, παρόλαυτά όμως ξαναπροσπάθησα και τελικά βρήκα αυτό που ήθελα - τότε το downloading ήταν για μένα κάτι σαν σπόρ :)

Δημοσ.

σε μονοκοματο μαλλον αυτο που κατεβασα προχτες, το alias season 1, ηταν 7.8gb σε περιπου 1,5 μερα, να ναι καλα η αναβαθμιση σε 2Mb! και η πλακα ειναι οτι το κατεβασα απλα επειδη δεν ξερο που βρισκονται τα σιντι που χα την σαιζον 1 απο παλια (5 χρονακια πριν, τον καιρο που χα dsl στην αγγλια). Δεν νομιζο να κατσο να το ξαναδω, απλα να ολοκληροσο την συλογη.

Δημοσ.

Η σειρα "στο παρα πεντε". 26 επεισοδια+4 the best=30 επεισοδια= 12 GB σε μιαμιση μερα.Ο σκληρος δισκος πρεπει να βογκηξε εκεινη τη μερα καθως ο ρυθμος κατεβασματος κυμαινοταν συνεχεια απο 105-115 kb/s!!

Δημοσ.

3,5 gb εγω τη συναυλια των Slipknot στο Λυκαβητο περσι ασυμπιεστη πριν την αναβαθμιση της γραμμης σε 786 με μεσο ορο 15kb/s. Μια βδομαδα την κατεβαζα (με διακοπες τα βραδια ομως). Τωρα που αναβαθμιστηκα θα παω για νεο ρεκορ.

Δημοσ.

Γενικά αποφεύγω να κατεβάζω τόσο μεγάλα αρχεία! 5 γίγα και πολλά είναι και συνήθως είναι torrent αρχείο, όταν δεν βρίσκω αρχεία σε http που όταν τα βρίσκεις έχουν λήξει!

Έτσι λοιπόν τα μεγαλύτερα που έχω κατεβάσει είναι 4,5 γίγα με 384 σε 2 βράδυα, που έχει και καλύτερη ταχύτητα!

Δημοσ.

Lost season 2 8,19gb, έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα να τελειώσει αλλά κάνω ανώμαλο κατέβασμα. Πότε κλείνω το pc πότε παίζω wow οπότε σταματώ το d/l. Το πρωί όμως η Kate θα είναι στον σκληρό \0/ . Αχ Kate μου λειψες

Δημοσ.
44GB ολο το "Married with Children"(11 Seasons) me 384!!!

Αυτά είναι…μου αρέσει που βλέπω κι άλλους "καμένους" με αυτή την σειρά :-D

Και εγώ αυτό είναι το μεγαλύτερο μονοκόμματο αρχείο που έχω κατεβάσει (από e-mule παρακαλώ…. ) πρέπει να έκανε αν θυμάμαι 17-18 ήμερες να ολοκληρωθεί… όταν είχα 512…

Επίσης πριν ένα μηνά που κατέβασα Lost Season 2 από rapidshare (βιαζόμουν και είχα αφήσει και απόθεμα GB :P ) 1 αρχείο (1χ 95 rar) σύνολο 8.5 γιγα με 1024….

και αναμένω πως και πως τα 2048….. :-D

Tα υπόλοιπα δεν λέγονται….. (θα πάμε μέσα, από τις δισκογραφικές) :P ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...