sa3rdna Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 thanks φίλε, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. θα αργήσω βέβαια λίγο γιατί έχω μείνει από δίσκο και περιμένω να έρθει ο καινούριος, αλλά μόλις είμαι έτοιμος θα τα ξαναπούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος στα ελληνικα για να μαθω λεπτομερειες σχετικα με τις εντολες και την διαδικασια λειτουργιας των επιμερους χαρκατηρισιτκων περα απο τις λιγες εντολες που γνωριζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wooolf78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει, έχω το Kubuntu 7.04 + το crypto f200, μήπως μπορεί να μου πει κανείς πως να το κάνω εγκατάσταση??? αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δεν με έχουν βοηθήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Αν έχεις dual boot κάνε ότι λέει ο οδηγός εδώ http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=69941&st=0&start=0 ξεκίνα απο το βήμα 3 μια και το firmware το έχεις φορτωμένο από τα windows και παραμένει στην συσκευή μέχρι να γίνει καμια διακοπή ρευματος η να βγει το pc η το modem απο το ρεύμα.Γιαυτο μην μπαίνεις στην διαδικασία για να βάλεις το module κατευθείαν στο 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wooolf78 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ... έστω και αργοπόρημενα μόλις χθές κατάφερα να ασχοληθώ... μάλλον τα καταφερα, αν και μου βγάζει PAP Authentication Denied ποιός ξέρει τι έκανα λάθος.... μάλλον θέλει ψάξιμο απο την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Κάτι έχεις ξεχάσει σίγουρα να βάλεις.Σημπλήρωσε το user name σου και το pass οπου ζητάτε στον οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wooolf78 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Nice αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα μέσα απο το Kubuntu!!! Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση κάποια πακέτα τώρα!!! Ευχαριστώ πολύ ρε man !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αντε καλοταξιδος .To linux είναι ένα συστημα που το dsl εινα απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι αυτές Έκπληξη 2 : Αυτόματο πέρασμα όλων των settings και favorites από τα Win στο Ubuntu Ποια settings ακριβώς περνάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Παιδια... Είπα σήμερα να βάλω το ubuntu στο laptop μου... Τις χειρότερες εντυπώσεις αποκόμισα.... Την μια το install σταμάτησε στα καλά καθούμενα. Την άλλη ολοκληρώθηκε, αλλά έκανε failed εγκατάσταση boot loader. Την τρίτη φορά εγκαταστάθηκε πλήρως, αλλά δεν ξεκινούσε τα linux μόνο μου έδειχνε grub error 17. Τέλος κατάφερε να εγκατασταθεί. Ολα πηγαν καλά και μου ζήτησε να κάνει updates. Είπα οκ και αφού τέλειωσε φρίζαρε και δεν ξαναξεκίνησε. WTF? Το Kubuntu είναι πιο σταθερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aLeXz_sf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Mipws to cdaki pou katevases ehei provlima??? ekanes elegho gia errors? ehw kanei idi 4 engatastaseis ubuntu kai itan apsoges kai pangrigores! Ena allo thema einai mipws ehei provlima to cdrom tou laptop sou i akoma to cd einai ftino kai den poly ipostirizete apo to firmware tou cdrom sou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 κατάρχην στο linux δεν υπάρχει λόγος για πανικό γιατί όλα τα προβλήματα διορθωνοντε αμα βέβαια ξέρεις να τα φτιάξεις Στον αρχικό μενού με τις επιλογές μπάινεις? η σου βγάζει ξανά κανά grub error? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takissas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 θέλω να μάθω αν μπορω να εγκαταστήσω τα ubuntu χωρίς να χρειαστεί να κάνω format....(έχω εγκατεστημένα τα win xp).επίσης θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα partittion....Χρησιμοποίησα το live cd εφτασα στο σημείο "κατατμήσεις"αλλά φοβήθηκα μήπως και διαγραφούν τα win xp...Κατι ακόμα ο σκληρός δεν είναι χωρισμένος Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Θα πας System->Administration->Gnome Partition Editor και αυτό θα σου κάνει τη δουλειά.Ασε γύρω στα 20-25 γκίγκα έτσι κι αλλιώς υπάρχουν προγράμμτα που σου επιτρέπουν να γράφεις στο partition των win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takissas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 apo pio logismiko apo to win xp or apo to ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.