elteo Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι αυτές συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. και εγω :mrgreen: :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε μαγκες εχω το ubuntu 7.04 και μονο στην γραμμη εντολων οταν μερικες φορες ζηταει τον κωδικο οποιο πληκτρο και να πατησω δεν ανταποκρινεται στην οθονη , δηλαδη δεν μπορω να βαλω τον κωδικο . Απλα να πω οτι εχω kvm switch στους 2 υπολογιστες και οποτε μηπως φταει αυτο? Οι εντολες δινονται κανονικα μονο οταν ζηταει κωδικο δεν ανταποκρινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 mipws epeidh o kwdikos dn einai visible otan ton eisageis??dn emfanizetai tpt dld stin konsola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ναι δεν ενφανιζεται τιποτα παρα μονο το πληκτρο enter λειτουργει. Ο κωδικος δεν ειναι ορατος δηλαδη στο ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ξερετε καποιο βιβλιο στα ελληνικα που να λεει για το ubuntu? Πως γινονται τα προγραμματα install , γιατι δεν στελνονται τα αρχεια στο file system , γιατι να μην ειναι ολα απλα και κατανοητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ο κωδικος δεν ειναι ποτε ορατος στην κονσολα ασχετα που τον εισαγεις. μαλλον αντι να πεις γιατι δεν ειναι ολα απλα και κατανοητα θελεις να πεις γιατι δεν ειναι τιποτα σαν τα windows.για τον απλο λογο οτι το Linux δεν ειναι κλωνος των win.ψαξτο λιγο εχε υπομονη και θα δεις οτι δεν τοσο χαοτικο οσο σου φενετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το καταλαβα check2fire , πληκτρολογισα τον κωδικο και ειμαι με δικαιωματα root στο terminal . Αυτο που θελω να ροτισω ειναι αν εχουν γραφτει πουθενα οι εντολες για μεταγλωτηση των προγραμματων σε ubuntu 7.04? Πχ εχω ενα αρχειο tar το οποιο εχει γινει extract στο desktop απο εκει και περα ποιες ειναι η εντολες για να γινει Install το συγκεκριμενο patch που βρηκα για την ασυρματη καρτα δικτυου? Εμαθα απο linux σου λεω sudo /bin/bash και τα μυαλα στα καγκελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καταρχας κανε ενα sudo apt-get install build-essential. Μετα: 1. cd Desktop/OnomaTouExtractedArxeiou 2. ./configure 3. make 4. sudo make install Για περρισοτερες πληροφοριες δες εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo909 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Παιδιά, να ρωτήσω και γω κάτι; Όταν λέμε υποστήριξη για Ubuntu, τι εννούμε, τα updates; Δηλαδή όταν τελειώσει ο χρόνος δε θα μπορούμε να κατεβάζουμε updates; Επίσης,γιατί αμα βάλεις τώρα Ubuntu 6.06, θα εχει υποστήριξη για πιο πολύ καιρό απο τη τελευταία εκδοση(7.04);!! Με ποιά λογική το κάνουν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkalop Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 συμφωνώ κι εγώ ότι είναι ένα πολύ επιτυχημένο ποστ καθώς με βοήθησε πολύ κι εμένα. τελικά κι εγώ κατέληξα στα ubuntu καθώς δε θέλω να βαρύνω το σύστημα και επίσης τα Xubuntu τα έχω ήδη βάλει σε προηγούμενο μηχάνημα και δεν μου άρεσαν πολύ οπότε προχωρούμε σε Ubuntu 7.04 και βλέπουμε του χρόνου τι αλλαγές θα (κι αν) χρειαστούν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 παίδες δοκίμασα να βάλω ubuntu 7.04 αλλά μόλις πήγαινε να σηκωθεί το kde μαύριζε η οθόνη και έμπαινε σε standby (προφανώς μόλις φόρτωνε τους drivers κάτι τον ενοχλούσε και έσβηνε την οθόνη). ξέρετε τι μπορεί να φταει και πως μπορώ να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα? p.s. Έχω Ati x1950 Pro Ultimate της Sapphire και οθόνη LG L194WT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 μαλλον η ati.Φαντάζομε για το live cd το λες ε?Η έχεις κάνει ήδη την εγκατάσταση και δεν μπορείς να μπεις μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βασικά στην αρχή δοκίμασα το live cd για να πάρω μια ιδέα για το ubuntu αλλά παρουσιάστηκε το πρόβλημα που αναφέρω κι έτσι δοκίμασα την εγκατάσταση μήπως και μπεί αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Στις επλογες κατα το log in μπες σε recovery console και δες αν σου κολησει και τι θα εμφανισει στη οθονη στο σημειο που σου κολησει.Αν δεν σου κολησει πουθενα και σε βαλει στην γραμμη εντολων τοτε ειναι καθαρα θεμα καρτας.Δωσε στην γραμμη εντολων sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg και στον wizard που θα εμφανιστει εκει που λεει driver διαλεξε τον vesa και πατα enter.Στις αλλες επιλογες απλα θα πατας enter και ok,μετα οταν τελειωσει ο wizard δωσε exit στην κονσολα να δουμε αν θα μπεις σε γραφικο περιβαλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.