chek2fire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 μπα κατι δεν θα του καθεται καλα τους firefox.σαν τελευταια λυση δοκιμασε να του βγαλεις ολα τα plugin που εχει και δοκιμασε να δουλεψεις και με swiftfox αλλιως δοκιμασε καποιον αλλον broswer οπως ο opera η ο konqueror 64αρις δεν ειναι ο athlon σου?αν ναι αυτες εδω τις οδηγιες τις εχεις δει? http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy#How_to_install_Firefox32_in_AMD64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 μπα κατι δεν θα του καθεται καλα τους firefox.σαν τελευταια λυση δοκιμασε να του βγαλεις ολα τα plugin που εχει και δοκιμασε να δουλεψεις και με swiftfoxαλλιως δοκιμασε καποιον αλλον broswer οπως ο opera η ο konqueror 64αρις δεν ειναι ο athlon σου?αν ναι αυτες εδω τις οδηγιες τις εχεις δει? http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy#How_to_install_Firefox32_in_AMD64 Το ιδιο προβλημα το εχω και με konqueror στο kubuntu και με αλλες εφαρμογες που αφορουν στο διαδικτυο....για παραδειγμα αντιμετωπισα το ιδιο κολλημα μετα απο προσπαθεια να κλεισω το evolution mail...οσοσν αφορα τον firefox τον αναβαθμισα μεσα απο τις αυτοματες ενημερωσεις.... δεν εκανα κατι manually Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 σημερα βρηκα αυτον εδω τον οδηγο εγκαταστασης του ubuntu.μου φενεται θα φανει φοβερα χρησιμος σε οσους θελουν να προχωρησουν σε εγκατασταση http://www.howtoforge.com/the_perfect_desktop_ubuntu6.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν εχω ιδεα απο linux και λεω να βαλω να δω τι λενε και να ρχισω να τα μαθαινω.Σαν αρχαριος εχω καταλιξει στο xubuntu.Εσεις τι θα προτεινατε σε καποιον αρχαριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 βαλε το mint http://linuxmint.com/ ειναι βασικα ubuntu αφου εχει και τα ιδια repos και την ιδια υποστιριξη αλλα εχει και μερικα πραγματα προεγκατεστημενα.οτι πρεπει δλδ για τους αρχαριους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν με πειραζει να ειναι τελεια ολα.Εξαλου σαν λειτουργικο εκμαθησης το θελω.Να αρχιζω να ξεφευγω σιγα σιγα απο τα win γιατι μαλον μας δουλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Με βάση την εμπειρία μου από τις εκδόσεις 6.06 (δηλ. όχι τις τρέχουσες, που είναι οι 6.10) και εφόσον το κομπιούτερ είναι σε LAN, το Xubuntu μπορεί να σε παιδέψει τουλάχιστον σε αυτό. Bάλε Ubuntu ή Kubuntu. Βάλε τα και τα δύο και δες μόνο σου. Ούτως ή άλλως η εγκατάσταση παίρνει 10-15 λεπτά και είναι εύκολη και ευχάριστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Τωρα εχω κατεβασει την την xubuntu.Ας παιδευτω και λιγο δεν πειραζει.Αυτο που θελω ειναι με το αν στην εγκατασταση αναγνωριζει το μεγεθος τον partition.Γιατι αν δεν , θα εχω προβλημα να βρω σε ποιο δισκο θα τα βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 παντως το xubuntu εχει το πιο φτωχο γραφικο περιβαλλον.οπως και να εχει μπορεις προτου να κανεις εγκατασταση να δεις τις διανομες τρεχοντας το live cd τους και ετσι μπορεις να καταλαβεις πια σου ταιριαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Τελικα εβαλα suse 10.2. Πανευκολα σε εγκατασταση και αρκετα καλο περιβαλον.Ουτος ή αλλως τα θελω μονο για εξασκηση και για internet.Και σιγα σιγα θα τα μαθω που θα μου πανε.:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 για μενα το k-ubuntu ειναι πολη καλητερο απo suse λογο της μεγαλης υποστηριξης που υπαρχει σε οποιο προβλημα σου παρουσιαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 katevasa to iso, mporo na to grapso se ena flash drive kai na to peraso opou thelo? to pc pou tha paei, ipostirizei boot apo usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έβαλα πρόσφατα το Ubuntu σε ένα Celeron 1,5 GHz Τοshiba laptop Με 512 ΜΒ μνήμης. οι πρώτες εντυπώσεις άριστες. πληρέστατο, ελαφρύ, γρήγορο και δεν πιάνει πολύ χώρο. Επίσης no more antivirus, antispys, firewalls και τα updates τους. Στον σταθερό έχω XP...αλλά στο laptop είναι ιδανικό OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 βαλε και στον σταθερο ειναι οτι πρεπει και για εκει λογο του no more anti-virus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.