Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά φίλε μου αλλά δεν απαντάνε στο εξής απλό : Είναι τραυματίας εδώ και καιρό ο άνθρωπος ή όχι? Να του φτιάξουμε λοιπόν την ψυχολογία για ποιό λόγο, να αποθεραπευτεί πιό γρήγορα?

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Kandinsky έχεις καταντήσει γραφικός....Πάμε πάλι(μήπως και έχεις καμμία αναλαμπή σωστής αντίληψης):

Είπα:

Ρε παιδιά,μάθετε να εκτιμάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο να αποδοκιμάζετε την κάθε αποτυχία.....Φιλικά πάντα.....

Είπες:

Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?

Είπα:

Τώρα θες να σου απαντήσω;;;

Είπες:

Φυσικά και θέλω.

Από εκεί και πέρα είναι ολοφάνερο ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι και γιατί η κουβέντα πήρε την τροπή που πήρε.....Βάλθηκες στη συνέχεια να αποδείξεις ότι λες άσπρο και εννοείς μπεζ ενώ είπες άσπρο.....Και μας πουλάς και πνεύμα ρε μεγάλε φίλαθλε.....Ειλικρινά είσαι απίστευτος.....Μετά τον αγώνα είπες:

Eίδαμε αξιοπρεπή μπαλα απ' τους πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το Euro, μιλάμε δλδ για 2 χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει επ' ουδενί οτι οι τελευταίες επιλογές του Ρεχάγκελ δεν ήταν γραφικές ή ότι η μπάλα που παίζουμε τόσο καιρό τώρα δεν είναι για τα πανηγύρια. Οι σαλίγκαροι ας γυρίσουν στη φωλίτσα τους (έβρεξε πολύ χτες και βγήκαν σήμερα) διότι η δαμόκλειος σπάθη δεν είναι πάνω απ' τους επικριτές του Ρεχάγκελ αλλά απ' τον ίδιο μια και ο όμιλος είναι σχεδόν της πλάκας.

Πωπωπω.....Φοβερός Έλληνας φίλαθλος.........

Άντε γεια σου τώρα και συνέχισε να προσπαθείς να αποδείξεις σε όλους ότι νοιάζεσαι για την Εθνική.......Και πίστεψέ με δεν έχει μόνο ο critter την εικόνα αυτή για σένα βάσει αυτών που είπες.......

Καλή σου μέρα.

Δημοσ.

Ποιά εθνική εννοείς ποιητή μου? Του ποδοσφαίρου? Του μπάσκετ? Του μπέηζμπολ? Του χόκει επί χόρτου? Του αυνανισμού?

Θα έγραφα κι άλλα αλλά μ' έπιασε τρομερή φαγούρα στο δεξί για τη γνώμη του καθενός για μένα....:twisted:

Δημοσ.
Ποιά εθνική εννοείς ποιητή μου? Του ποδοσφαίρου? Του μπάσκετ? Του μπέηζμπολ? Του χόκει επί χόρτου? Του αυνανισμού?

Θα έγραφα κι άλλα αλλά μ' έπιασε τρομερή φαγούρα στο δεξί για τη γνώμη του καθενός για μένα....:twisted:

Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση.........

Δημοσ.
@critter : Αυτό που απέδειξε ο kandinsky είναι ότι όταν μιλάει δεν πέρδεται. Εφόσον λες ότι τα διαβάζεις όλα, χθες μετά από το ακόλουθο ποστ του nontas

ρώτησα ξεκάθαρα :

Βλέπεις λοιπόν το ποστάκι αυτό. Αν έρθω εγώ και μετά το ποστ του Νώντα ρωτήσω "ποιούς συλλόγους προτιμάνε απ' την εθνική?" μπορεί ή δεν μπορεί βάσει της περίεργης αυτής λογικής σας, (κι ενώ σε όλο το ποστ αναφέρεται ξεκάθαρα στην Εθνική ποδοσφαίρου) λόγω της τελευταίας πρότασης να απαντήσει "μα δε βλέπεις τί γίνεται? 2οι στον κόσμο είμαστε και παρόλα αυτά μιλάνε για τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό που βγήκαν κάποτε πρωταθλητές Ευρώπης".

Απάντησε λοιπόν σ' αυτό που ρωτώ : Μπορεί ή δεν μπορεί να απαντήσει έτσι και μετά να βγεις εσύ να τον υποστηρίξεις λέγοντας "εσύ φταις που δεν ρώτησες ξεκάθαρα για εθνική ποδοσφαίρου"?

Βρε καλε μου και χρυσε μου ανθρωπε, ολοι μα ολοι για την εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου μιλαγανε σε αυτο το τοπικ. Ναι ναι, αυτη που κατεκτησε το euro. Ειπα εγω το αντιθετο?

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι με την ερωτηση που κανεις ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ με τα απλα ελληνικα που εχουμε μαθει στα 5 μας, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Τι να κανουμε τωρα?

Μπορει να ηταν ενα ποστ σαν τα εκατομμυρια αλλα εδω μεσα, τελειως ξεκαρφωτο. Πρεπει δηλαδη να μυρισω τα νύχια μου? Μπες στα τοπικς των ομαδων και δες ποσο ανωμαλα και ξαφνικα αλλαζουν τα θεματα. Διαβαζει ξαφνικα καποιος οπαδος μια ειδηση και πετιεται απο το πουθενα εκει που συζηταμε για τον μπαγιεβιτς και λεει για τον Μασιγιαουσκας. Την Αμερικη ανακαλυψες ξαφνικα?

Εγω απαντησα σε αυτο που ρωτησες. Δεν υπηρχε κανενός αλλου ειδους απαντηση στην ερωτηση που εθεσες. Οποιαδηποτε αλλη απαντηση προϋπόθετε αλλη ερωτηση.

Ηταν λαθος διατυπωση.-

Υ.Γ: Μπορει να εχω τη λογικη του προγραμματιστη,που δεν εννοειται ποτε τιποτα και πρεπει τα παντα και παντοτε να ειναι σαφεστατα και με ακριβεια διατυπωμενα, αλλα καλο ειναι στη ζωη μας να χρησιμοποιουμε και λιγο τη μαθηματικη λογικη η οποια μπορει να μας βγαλει απο πολλα αδιεξοδα και να μας αποτρεψει απο πολλες γκαφες σκεπτομενοι με τον τροπο if then else, κλεινοντας όλες τις πιθανες τρυπες που μπορει να προκαλεσουν ενα προβλημα απο το πουθενα.

Δημοσ.

Και φυσικα ο nontas γραφοντας "Ρε παιδιά,μάθετε να εκτιμάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο να αποδοκιμάζετε την κάθε αποτυχία.....Φιλικά πάντα....." εννοει το συνολο του αθλητισμου και επομενως προφανως και θεωρησα οτι η δικια σου απαντηση σχετιζοτανε με αυτο....

Επισης φυσικα το ποστ του αυτο δεν ειναι καθολου off topic γιατι αναφερετε στη μιζερια του Ελληνα ΓΕΝΙΚΑ και επομενως αναφερετε και στον αθλητισμο ΓΕΝΙΚΑ. Απλα, Ελληνικα και ωραια.

Δημοσ.

Άστα critter γιατί με τη λογική του kandinsky καταρρίπτεται η μαθηματική λογική.Άσε και την έχω φέτος για διάβασμα γμτ....Ίσως στο τέλος της χρονιάς να καταλάβω τον τρόπο σκέψης του Kandinsky και πχ να ρωτάω "τι μέρα έχουμε" και ενώ η απάντηση είναι πχ Τετάρτη να μου λένε Τρίτη επειδή νόμιζε ο άλλος ότι εννοούσα άλλη μέρα από τη σημερινή βάσει περιορισμού επανάληψης(επιλογή με επανάληψη λέγεται αυτό στη μαθηματική λογική).....:mrgreen: :mrgreen:

Α ρε θα μας τρελάνουν μερικοί εδώ μέσα.Πρέπει να προσέχουμε.........

Δημοσ.

@ Critter & Kandinsky

Ρε παιδιά, να πούμε ότι εγώ είμαι ο χαζός που δεν διατύπωσε σωστά την ερώτηση;

Και επίσης ο ίδιος χαζός που δεν κατάλαβε το αυτονόητο της ερώτησης;

Και να πάμε παρακάτω;

Είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα αυτά που λέτε και οι δύο, όντας on topic.

Και επίσης, ούτε εσείς φθείρεστε, μεταξύ σας.

Δημοσ.

Το ότι γενικότερα τα πάντα μας φταίνε και για τα πάντα γκρινιάζουμε, δεν είναι κάτι νέο... Από γκρίνια άλλο τίποτα εδώ στην Ελλάδα.

Τελικά στα πάντα θέλουμε να είμαστε πρώτοι και ανώτεροι από τους άλλους ή έστω ίσοι (άντε!), αλλιώς η γκρίνια πάει σύννεφο...

Δημοσ.

Τα όσα έγραψα για τη ψυχολογία των παικτών είναι γενικά και δεν αφορούν μόνο το θέμα Καψή.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Καψή, σίγουρα δεν θα αποθεραπευόταν γρηγορότερα αν του ανέβαινε η ψυχολογία, όμως επίσης σίγουρα, η ψυχολογία ενός τραυματισμένου παίχτη είναι στο ναδίρ, είτε αυτός λέγεται Ετό, είτε Καψής. Οπότε σίγουρα είναι θετικό για αυτόν να γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποιοι που εκτιμούν την ποδοσφαιρική του αξία και δεν τον έχουν ξεγράψει. Ειδικά για τον Καψή που όλοι τον χτυπάνε αλύπητα από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό, πράγμα που βέβαια ήταν επιλογή του και τώρα υφίσταται τις συνέπειες, όπως και ο Ολυμπιακός που τον πήρε.

Το θέμα είναι: Λίγες φορές έχεις ακούσει να συμπεριλαμβάνουν στις αποστολές τους τραυματισμένους ποδοσφαιριστές οι διάφοροι προπονητές; Όταν λέω τραυματισμένους, δεν εννοώ του θανατά, αλλά στο στάδιο αποθεραπείας, όπως είναι ο Καψής. Πιστεύω ότι γίνεται τόσος ντόρος για το θέμα Καψή, αφ' ενός γιατί αφορά την Εθνική και αφ' ετέρου λόγω του έντονου παρασκηνίου της μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό και της (δικαιολογημένης) καχυποψίας των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του.

Με δύο λόγια, ένας τραυματισμένος παίχτης χρειάζεται τόσο σωματική όσο και ψυχολογική θεραπεία. Χωρίς, προφανώς, να σημαίνει ότι θα θεραπευτεί γρηγορότερα αν του ανέβει η ψυχολογία, αλλά σίγουρα θα βρει γρηγορότερα τον καλό του εαυτό όταν επιστρέψει. Σύγκρινε επίσης το παράδειγμα Καψή με το παράδειγμα Πατσατζόγλου, για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.

Δημοσ.
Δεν μας είπες όμως ποιητή, ποιά εθνική εννοούσες στο τελευταίο σου ποστ.....:mrgreen:

Την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος............:mrgreen:

Άσε ρε Kandinsky.Σέβομαι την επιθυμία άλλων χρηστών που θέλουν να μιλήσουν σωστά επί του θέματος και δε σου ξανααπευθύνω το λόγο,γιατί απλά μαμάμε το topic.Και φρόντισε να κάνεις και εσύ το ίδιο,οκ; :)

Δημοσ.
Σύγκρινε επίσης το παράδειγμα Καψή με το παράδειγμα Πατσατζόγλου, για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.

Όπως ήδη είπα, κακώς τον άφησε ο Ολυμπιακός να πάει. Τουλάχιστον όμως αυτός έπαιξε έστω και ένα παιχνίδι. Ο άλλος?

@nontas: Νώντα αγόρι μου θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα μου ξανααπαντήσεις σε ότι γράφω....

Δημοσ.

Λέγοντας αυτό, εννοούσα ότι στη περίπτωση Πατσατζόγλου είχαμε ψυχολογική στήριξη από ομάδα και φιλάθλους, ενώ στη περίπτωση Καψή ψυχολογικό πόλεμο, καχυποψία και προκατάληψη. Μη μου πεις ότι δεν έχει σημασία για την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή η στάση της διοίκησης και των οπαδών απέναντί του.

Επίσης, για άλλη μια φορά να πω ότι ο Καψής προφανώς δεν εκλείθει στην Εθνική για να την στηρίξει, αλλά για να στηριχθεί αυτός. Ενδεχομένως ο Ρεχάγκελ δεν θέλει καν να τον υποστηρίξει για να τον βοηθήσει να βρει γρηγορότερα τον εαυτό του, αλλά μόνο και μόνο σαν ένα ευχαριστώ για τη προσφορά του στον άθλο του 2004. Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται τραγικά στους περισσότερους, αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Γερμανός έκανε μια πολύ ανθρώπινη κίνηση και εγώ προσωπικά την επικροτώ. Άσε που πιστεύω ότι η αχρήστευση, έστω, μίας από τις 22 θέσεις στην εθνική, δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ομάδα αν οι υπόλοιποι κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Μη ξεχνάμε ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, και μάλιστα άνθρωποι που επωμίζονται τεράστια σωματικά και ψυχολογικά βάρη. Δεν είναι η ζωή Pro Evolution Soccer για να βάζεις μέσα στο γήπεδο 22 ανθρωπάκια και να τα έχεις να τρέχουν γύρω γύρω ασταμάτητα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες στο αληθινό ποδόσφαιρο, που μόνο ένας αδαής μπορεί να υποστηρίξει ότι τους γνωρίζει και τους καταλαβαίνει όλους, επειδή παίζει football manager και ενημερώνεται συχνά από τις αθλητικές εφημερίδες.

Ας λήξει όμως το συγκεκριμένο θέμα εδώ, γιατί έχουμε αρχίσει να επαναλαμβανόμαστε νομίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...