Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιό νόημα θα είχε να τον ρωτήσω σχετικά με το ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού αν δεν είχε ξεκάθαρα αναφερθεί στο ότι κάποιοι κατηγορουν την εθνική και το παίζουν ποδοσφαιρογνώστες?

Να σου απαντησω και γω με 2 τροπους :

1)Ρωτα τον ευατο σου γιατι.Εσυ το εργαψες. Σου ειπα οτι οποιοσδηποτε ανθρωπος στον κοσμο θα εκανε την ερωτηση με τους παρακατω τροπους

α)Αν υποθεσουμε οτι ολα εννουνται λογο τοπικ -> "Ποιες ειναι οι επιτυχιες μας μετα το euro"

β)Ποιες ειναι οι επιτυχιες μετα το euro (χωρις το ΜΑΣ)

2)Αν υποθεσουμε οτι δεν εννοειται τπτ -> "Ποιες ειναι οι επιτυχιες της εθνικης ποδοσφαιρου μετα το euro?"

Οταν αναφερεσαι στον ελληνικο αθλητισμο θες δεν θες αναφερεσε στο συνολο.

Επισης να σου απαντησω με ερωτηση : Ποιο το νοημα να πεις "ελληνικού αθλητισμου" και οχι εθνικης ποδοσφαιρου?Εσενα πρεπει να προβληματισει αυτο.

Κανε ενα μινι γκαλοπ στην οικογενεια σου και πεστους. Αμα σας πω ελληνικος αθλητισμος, που θα παει το μυαλο σας? Φυσικα θα σου απαντησουν για το συνολο του ελληνικου αθλητισμου.

Τώρα το τι ηθελες να πεις δεν ειναι κανεις υποχρεομενος να το φανταζεται ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...Δεν ειναι υποχρεωση κανενος να διαβασει ολες τις σελιδες.

Ότι έκανα λάθος στη διατύπωση? Βεβαίως και δεν έκανα,

Βεβαιως και εκανες λαθος. Οσο 1+1 κανει 11 στο δεκαδικο συστημα αριθμησης αλλο τοσο και ελληνικος αθλητισμος = εθνικη ομάδα ποδοσφαιρου. Πως να το κανουμε ρε συ?Απλα ελληνικα ειναι. Και δωσε βαση στο σημειο που σου λεω οτι καποιος μπορει να μην εχει παρακολουθησει τη συζητηση (ικανο σε εχω να μου πεις οτι φταιει αυτος που δεν αργοσχολιαζει διαβαζοντας ολο το φορουμ).

Όταν μιλάς για δεκάδες ποστ για την εθνική ποδοσφαίρου και οι μόνες επικρίσεις που ακούστηκαν είναι για αυτήν και κανέναν άλλον, τί νόημα έχει να αναφέρεις το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού?

Ελα ντε, για πες μου εσυ που το ανεφερες...

Άρα δε μπορεί να μιλάμε για μέρες για πορτοκάλια και ξαφνικά να το γυρίσουμε στο τί ωραία γεύση έχουν τα μήλα.

Κιόμως γινεται και στην καθημερινοτητα (στη φαση που λεμε...α!κατι ξεκαρφωτο)..και κατα συρροη στο forum. Ειδικα στο forum το ζητημα εχει ξεφτιλιστει.

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε critter όσο περισσότερο ασχολούμαστε τόσο χειρότερα κάνουμε.Ας λένε ό,τι θέλουν,σταματά κι εσύ να ασχολείσαι.......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω σου εξήγησα ήδη το λόγο γιατί τον ρώτησα. Αν είμαστε δέκα άτομα σε μια παρέα και συζητάμε για τα προβλήματα της εθνικής και κάποιος πει "γιατί κατακρίνετε την εθνική, είστε ξερόλες του ποδοσφαίρου, κλπ κλπ, γιατί δεν κοιτάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού" τί θα καταλάβεις εσύ? Ότι αναφέρεται στο σύνολο του? Και ποιός λογικός άνθρωπος θα πήγαινε την κουβέντα στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού ρε φίλε? Πλάκα κάνουμε?

Τί με νοιάζει εμένα που αναφέρομαι στην εθνική του Ρεχάγκελ τί έκανε η εθνική μπάσκετ, πόλο, βόλευ, κλπ? Τί σχέση έχει η μία με τις άλλες? Είναι συγκοινωνούν δοχείο η δόξα και μεταφέρεται?

Σε παρακαλώ, ας είμαστε λογικοί.

Δημοσ.

Το γ@#$με και ψόφησε εν τέλει το thread. Όχι πως με χαλάει προσωπικά, ούτε και θα τα βάψω μαύρα, αλλά σκέφτηκα να το επισημάνω μια κι αναλωθήκαμε αποκλειστικά και μόνο στο εννοιολογικό μέρος του πράγματος, όταν είναι προφανέστατο πως για τα ίδια ζητήματα μιλάμε.

Critter, όταν ο Νώντας γράφει στο post του "έχει καταντήσει σπαστικό πια κάθε φορά που η Εθνική πετυχαίνει κατι καλό να μιλάνε 2-3 και όταν δεν πηγαίνει καλά να πέφτουν όλοι να την φάνε", "Άει στο καλό πια,έγιναν όλοι μεγάλοι κριτές και ποδοσφαιρογνώστες να το πω κι έτσι" και στο καπάκι προτείνει "μάθετε να εκτιμάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο να αποδοκιμάζετε την κάθε αποτυχία", τότε είναι λογικό να συγκεκριμενοποιείται το θέμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Κι αν δεν είναι, του πούστη, στο thread περί προκριματικών του 2008 είμαστε, εκεί επικεντρώνεσαι και συνεχίζεις.

Τι διάολο το ανάγουμε σε κόντρα τραβηγμένη από τα μαλλιά, δεν το κατανοώ. Δεν έχει καν ενδιαφέρον. Δε λέμε καλύτερα τι πετύχαμε ή πόσο αποτύχαμε στους στόχους μας μετά το Euro για να εξετάσουμε κι αν τελικά αδίκως φωνάζουμε για τη συνέχεια του καταντήματος;

Δημοσ.
"γιατί κατακρίνετε την εθνική, είστε ξερόλες του ποδοσφαίρου, κλπ κλπ, γιατί δεν κοιτάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού" τί θα καταλάβεις εσύ? Ότι αναφέρεται στο σύνολο του? Και ποιός λογικός άνθρωπος θα πήγαινε την κουβέντα στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού ρε φίλε? Πλάκα κάνουμε?

Αν γινει ακριβως οπως το λες, ναι φυσικα και αυτο θα καταλαβω.

Οταν μου πει καποιος οτι για να φτιαξω σουφλε σοκολατας θα πρεπει να βαλω βουτηρο, προφανως δεν θα βαλω μαγιονεζα. Σοκολατα μου ειπε, σοκολατα θα βαλω. Ελληνικο αθλητισμο μου λες, ελληνικο αθλητισμο σου λεω.

Αυτο που θα ελεγα στην παραπανω συζητηση ειναι "Που κολαει ο ελληνικος αθλητισμος ρε πχ βάγγελη?Για το ποδοσφαιρο μιλαμε"...Δεν θα του ελεγα "για πες μου επιτυχιες του ελληνικου αθλητισμου".

Εκει που βασιζεις τα επιχειρηματα σου εσυ και ο blueviper ειναι στο ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ με βαση τα συμφραζομενα απο τα αλλα ποστς. Επαναλαμβανω λοιπον οτι καποιος που δεν εχει διαβασει τα προηγουμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ξερει τι εννοεις. Τοσο παραξενο ειναι?

Επισης, για να αναλυεις το τι εννοεις, αυτοματως σημαινει οτι αναγνωριζεις το λαθος της εκφρασης σου σαν εκφραση και προσπαθεις να το δεσεις με τα υπολοιπα για να εξηγησεις γιατι το εγραψες. Σαν εκφραση σαν την καλαμια στο καμπο όμως ειναι ασχετη με αυτο που λες οτι εννουσες.

Α!και αν αναρωτιεται κανεις γιατι το συνεχιζω, ειναι γιατι μου τι σπανε οι εξυπνοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι που την ψωνιζουν και θεωρουν πλεον οτι ειναι υπερανω όλων αποτυπωνοντας ακομα και τις ολόσωστες σκέψεις τους με τρόπο που μειώνει όλους τους άλλους, μετατρεποντας τη λογικη σε παιχνιδι.

Δημοσ.
Α!και αν αναρωτιεται κανεις γιατι το συνεχιζω, ειναι γιατι μου τι σπανε οι εξυπνοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι που την ψωνιζουν και θεωρουν πλεον οτι ειναι υπερανω όλων αποτυπωνοντας ακομα και τις ολόσωστες σκέψεις τους με τρόπο που μειώνει όλους τους άλλους, μετατρεποντας τη λογικη σε παιχνιδι.

Αυτό πολύ μου άρεσε.......:twisted: :twisted:

Αν και βλάχοι (εγώ είμαι και πρώην ΙΕΚΑΣ) τελικά μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα με τους επιστήμονες..........:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κύριοι, το ψοφίσατε. 2 από εσάς (ξέρετε ποιοί) έχετε βγεί offside και εξακολουθείτε να παίζετε μπάλα. Πάτε για κίτρινη :P

Kandinsky, η πολυδιαφημισμένη ερώτηση που έκανες, ειδικά όπως την εννοείς, δεν έχει κανένα νόημα. Δηλαδή οι Άγγλοι τί να πούνε, που έχουνε πάρει ένα Μουντιάλ πρίν από 40 χρόνια και οι Ολλανδοί που από το 88 δεν έχουν κάνει "τίποτα", για να μην μιλήσω και για τους Ισπανούς...

Η Εθνική πήρε το Euro και μετά απέτυχε να περάσει στο μουντιάλ στους 2 τελευταίους αγώνες. Συμβαίνουν αυτά, τι να κάνουμε, ούτε οι πρώτοι είμαστε που κάνουμε κοιλιά αμέσως μετά την επιτυχία, ούτε οι τελευταίοι (όπως π.χ. οι Ιταλοί τώρα). Σε λίγο θα βγεί κανείς να πεί πως τηρουμένων των αναλογιών θα έπρεπε όχι μόνο να είχαμε πάει στο μουντιάλ της Γερμανίας, αλλά να είχαμε πάει και στην 4άδα, όπου περάσανε μόνο Ευρωπαϊκές ομάδες τις οποίες είχαμε νικήσει 2 χρόνια πρίν. Ας ξεκαβαλήσουμε και λιγάκι, κακό δεν κάνει.

Δημοσ.

Εκει που βασιζεις τα επιχειρηματα σου εσυ και ο blueviper ειναι στο ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ με βαση τα συμφραζομενα απο τα αλλα ποστς. Επαναλαμβανω λοιπον οτι καποιος που δεν εχει διαβασει τα προηγουμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ξερει τι εννοεις. Τοσο παραξενο ειναι?

Φυσικά και δεν μπορεί όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Γι' αυτό όποιος άποψη, λογική και πείρα στα φόρα διαβάζει και λίγο παραπάνω από ένα ποστ.

Επισης, για να αναλυεις το τι εννοεις, αυτοματως σημαινει οτι αναγνωριζεις το λαθος της εκφρασης σου σαν εκφραση και προσπαθεις να το δεσεις με τα υπολοιπα για να εξηγησεις γιατι το εγραψες. Σαν εκφραση σαν την καλαμια στο καμπο όμως ειναι ασχετη με αυτο που λες οτι εννουσες.

Κατ' εσέ συμβαίνει αυτό. Ήσουν στη συζήτηση πριν? Έβλεπες τί λεγόταν? Αν όχι μέγα λάθος. Για να σου δώσω να καταλάβεις, είναι σα να βλέπεις μια συζήτηση μιας παρέας από μακριά. Μιλάνε για το φίλο τους τον Γιάννη που σπουδάζει φιλοσοφία, είναι πανέξυπνος, έχει γράψει 2 βιβλία. Η συζήτηση έχει πάει σ' ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στο Γιάννη, ξέχασε την πόρτα ανοιχτή, βγήκε έξω ο σκύλος του και χάθηκε. Πλησιάζοντας λοιπόν εσύ, ακούς μόνον το τελευταίο σχόλιο που είναι το εξής : "Πανύβλακας ο Γιάννης". Αν δε ρωτήσεις να μάθεις τί συνέβη, θα μείνεις με την εντύπωση ότι ο Γιάννης είναι πανύβλακας, σωστά? Αυτό έκανες λοιπόν τώρα και αυτό μου υποστηρίζεις σαν πολύ σωστό τρόπο αντιμετώπισης μιας συζήτησης.

Kαι μένα μου τη σπάνε όσοι κρίνουν βιαστικά και έχοντας διαβάσει 2 ποστ και δεν βάζουν στο ελάχιστο το μυαλουδάκι τους να δουλέψει, τί να κάνουμε όμως.

Δημοσ.

Βέβαια στο συγκεκριμένο topic εσύ kandinsky πετάχτηκες και έκανες εκείνη την ερώτηση περί ελληνικού αθλητισμού,εγώ σου απάντησα κλπ κλπ.Αλλά please σταμάτα να προσπαθείς να αποδείξεις με κάθε τρόπο ότι έχεις δίκιο.....Άμα σου πούμε ότι έχεις δίκιο θα ησυχάσεις για να επιστρέψουμε στο θέμα μας και να κόψουμε τα offtopic posts;PLEASEEEEEE......:mrgreen:

Εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο πάντως και ότι φταίει η χαοτική σκέψη μου.ΟΚ τώρα;;;;

Δημοσ.

Νώντα, σε άλλο thread με κάλεσες εμένα και το Manuel να το κόψουμε, γιατί βαρέθηκες το flame, αδιαφορώντας για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Αδιαφορώντας λοιπόν κι ο ίδιος για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, κόψε κι εσύ τη βαβούρα μαζί με τους λοιπούς συμμετέχοντες κι ας επικεντρωθούμε επιτέλους στο τι διάολο έκανε αυτή η ρημάδα η εθνική μετά το Euro. Παρέθεσα συγκεκριμένα στοιχεία για τα "επιτεύγματα" της κι ακόμα απάντηση για ποιο λόγο πρέπει να χαίρομαι δεν πήρα.

@Critter

Αν κάποιος διαβάσει την ερώτηση του Kandinsky και δεν μπει στον κόπο να κοιτάξει σε ποιον αναφέρεται και τι έγραψε αυτός, τότε μιλάμε για retarded και μόνο.

Δημοσ.
[...] ας υπενθυμίσω λοιπόν ο ίδιος μερικές από τις μεγαλειώδεις επιτυχίες του συγκροτήματος στη μετά Euro εποχή (την οποία όλοι απολαύσαμε και ζητωκραυγάσαμε όσο δεν παίρνει...δεν υπάρχει λοιπόν επιχείρημα που να επικυρώνει πως δεν δεχόμαστε τις επιτυχίες):

Σεπτέμβριος 4, 2004: Αλβανία 2 - 1 Ελλάδα (ιστορική αρχή)

Ήττες από Ουκρανία, Δανία κι εμφανίσεις διόλου ανάλογες της παρουσίας μας στο Euro, που εν τέλει οδήγησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 4η θέση κι έξω από το Mundial, όπου και πέρασε μια Ουκρανία που την έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν ήταν φυσικά μόνο τα αποτελέσματα το πρόβλημα, αλλά η εικόνα μας που απείχε παρασάγγας από το πρόσωπο που είχαμε δείξει.[...]

Αφού "θυμίσω" ότι στην προ euro 2004 εποχή ήμασταν ως Εθνική ποδοσφαίρου από τους καλύτερους σάκους του μποξ παγκοσμίως (εξαίρεση κάποιες σποραδικές καλές εμφανίσεις), παραθέτω τα εξής:

1. Στα φιλικά πριν το θριαμβευτικό euro, οι περισσότεροι λέγαμε στο Ρεχάγκελ "Που πας ρε Καραμήτρο;", ιδιαίτερα μετά το φιλικό με την Ολλανδία...

2. Μετά το euro η Εθνική μας έκανε μερικά καλά παιχνίδια:

ισοπαλίες με Ουκρανία, Τουρκία εκτός, εξαιρετικό παιχνίδι εντός με Ουκρανία (αλλά δυστυχώς ήττα), νίκη εντός με Δανία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

3. Διευκρινίζω ότι, παρόλο που γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης, το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας ήταν/είναι και μάλλον θα είναι υπολειπόμενο των μεσαίων και μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος.

Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...

@kandinsky

Έχεις άδικο και πρέπει να παραδεχθείς ότι άλλο εννοούσες και άλλο έγραψες.

Δημοσ.

@kandinsky

Όπου critter στο παρακάτω βάλε Σκύμνος κι είσαι μέσα. Και για να στο κάνω και σένα λίγο πιό λιανά επειδή κάπου κατάντησε κουραστικό το θέμα, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τί νόημα θα είχε σε μια συζήτηση για την Εθνική ποδοσφαίρου να ρωτήσεις τον άλλο ποιές είναι ΟΛΕΣ οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού. Πραγματικά κατάντησε κουραστικό και βαρέθηκα να εξηγω τα αυτονόητα. Πάλι καλά που υπάρχει τουλάχιστον ένας που κατανοεί τη ροή της συζήτησης ενός φόρουμ. Thanks blueviper με κάλυψες απόλυτα.

Critter, όταν ο Νώντας γράφει στο post του "έχει καταντήσει σπαστικό πια κάθε φορά που η Εθνική πετυχαίνει κατι καλό να μιλάνε 2-3 και όταν δεν πηγαίνει καλά να πέφτουν όλοι να την φάνε", "Άει στο καλό πια,έγιναν όλοι μεγάλοι κριτές και ποδοσφαιρογνώστες να το πω κι έτσι" και στο καπάκι προτείνει "μάθετε να εκτιμάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο να αποδοκιμάζετε την κάθε αποτυχία", τότε είναι λογικό να συγκεκριμενοποιείται το θέμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Κι αν δεν είναι, του πούστη, στο thread περί προκριματικών του 2008 είμαστε, εκεί επικεντρώνεσαι και συνεχίζεις.
Δημοσ.
Αφού "θυμίσω" ότι στην προ euro 2004 εποχή ήμασταν ως Εθνική ποδοσφαίρου από τους καλύτερους σάκους του μποξ παγκοσμίως (εξαίρεση κάποιες σποραδικές καλές εμφανίσεις), παραθέτω τα εξής:

Όταν είσαι σάκος του μποξ και συνεχίζεις να είσαι σάκος του μποξ, ουδείς θα διαμαρτυρηθεί και δικαίως...στην τελική να σε κατηγορήσουν για υπερβολική συνέπεια. Όταν όμως φτάνεις στα ψηλά, όπως κι αν φτάνεις, και στη συνέχεια χάνεις από Αλβανίες, βγαίνεις 4ος στον όμιλό σου στα προκριματικά του Mundial, γίνεσαι και πάλι σάκος του μποξ από Αυστραλίες, Ιαπωνίες, Βραζιλίες (εδώ το περίεργο θα ήταν το αντίθετο) κι ουσιαστικά συνεχίζεις το έργο που είχες διακόψει προς το παρόν ελέω Euro, θα ήθελα και πάλι να γνωρίζω γιατί ακριβώς πρέπει να χαμογελάω και να χαίρομαι.

Χάρηκα με το Euro...στα ουράνια ήμουν. Στα ύψη ανέβηκε κι ο Ρεχακλής...τιμές, διθυράμβους, πλακέτες, μετάλια, κλειδιά της Αθήνας, ύμνοι και ζητωκραυγές. Αν κι όταν τ' αξίζεις, θα τα λαμβάνεις κι όλας.

2 χρόνια έχουν περάσει έκτοτε κι ακόμα αναζητώ λόγους για να σκάσει το χειλάκι μου σε εθνικό επίπεδο (και σε σωματειακό βεβαίως) και να δείξουμε έστω ίχνη του ψυχωμένου παιχνιδιού που κάναμε, μπας και πάψουν να μας λοιδορούν όλοι οι υπόλοιποι. Όταν είσαι πρωταθλητής οφείλεις να υπερασπίζεσαι τον τίτλο σου έμπρακτα. Αν ο Ολυμπιακός έτρωγε 4αρες από μικρομεσαίους αντιπάλους ή έστω της ανάλογης δυναμικής του, μετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, θα έτρωγε γιαούρτια.

1. Στα φιλικά πριν το θριαμβευτικό euro, οι περισσότεροι λέγαμε στο Ρεχάγκελ "Που πας ρε Καραμήτρο;", ιδιαίτερα μετά το φιλικό με την Ολλανδία...

Και καλά του λέγαμε. Δεν κρίνεις και δε σχολιάζεις, όντας η Πυθία. Αυτό που βλέπεις, αυτό αναφέρεις. Όταν κάποιος συνεχόμενα δεν αποδίδει, σίγουρα δεν παίζεις με τις πιθανότητες όταν το περιγράφεις. Το περίεργο θα ήταν να βγαίνεις και να φωνάζεις πως θα κατακτήσουμε το Euro. Τότε καλύτερα θα ήταν να φόραγες χλαμύδα και να έκανες πορεία προς το Δρομοκαΐτειο.

2. Μετά το euro η Εθνική μας έκανε μερικά καλά παιχνίδια:

ισοπαλίες με Ουκρανία, Τουρκία εκτός, εξαιρετικό παιχνίδι εντός με Ουκρανία (αλλά δυστυχώς ήττα), νίκη εντός με Δανία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δεν ισοπεδώνω τίποτα. Ούτε φυσικά κανένα ευρωπαϊκό μέσο απαξίωνε ή μηδένιζε, όταν ανέφερε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης στάθηκε ανίκανη να ξεπεράσει ομάδες που δεν ήταν ογκόλιθοι, αλλά στα μέτρα της και να προκριθεί. Αν θες να είσαι ψηλά, πρέπει να μάθεις και να μη σε ζαλίζουν τα ύψη. Κι αν έχεις φτάσει ψηλά είναι αναμενόμενο οι οπαδοί σου να έχουν από σένα μεγαλύτερες απαιτήσεις, από το να συνεχίζεις να είσαι σάκος του μποξ.

3. Διευκρινίζω ότι, παρόλο που γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης, το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας ήταν/είναι και μάλλον θα είναι υπολειπόμενο των μεσαίων και μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος.

Φυσικά. Δεν γίναμε όμως άξαφνα φέτος χάλια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Και το 2004 για τα μπάζα ήμασταν. Αν λοιπόν τότε δεν το χρησιμοποιούσαμε ως επιχείρημα ή δεν ήταν αρκετό για να κάμψει την εθνική απόδοση, δεν κατανοώ προς τι το επικαλούμαστε τώρα;

Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...

Δε θα διαφωνήσω.

@kandinsky

Εδώ θα διαφωνήσω. :-D

Έγραψε αυτό που ο προηγούμενος χρήστης ανέφερε.

Δημοσ.

Φίλε Σκύμνος το κακό με τους Έλληνες φιλάθλους είναι η αχαριστία τους....Σε ό,τι είπες έχεις δίκιο...ΣΑΦΩΣ η Ελλάδα πριν το EURO ήταν μια χώρα πολύ χαμηλής δυναμικότητας και πάντα θα είναι...Βλέπω τι γίνεται,δεν είμαι τυφλός.....Αλλά,όπως είπες,ακόμα και στα προκριματικά του Μουντιάλ έκανε καλά παιχνίδια.....Βέβαια παραδόξως όλα αυτά ξεχάστηκαν από τον αγαπητό blueviper και πολλούς άλλους...Δεν πειράζει όμως,ο καθένας θυμάται ό,τι θέλει και δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό.....Ίσως προτιμάνε τους συλλόγους από την Εθνική....

Εγώ πάντως προσωπικά νοιώθω υπερήφανος για αυτή την Εθνική που από την αφάνεια πέτυχε κάτι(αν θεωρείται 'κάτι' βέβαια η κατάκτηση του EURO....).Και ελπίζω ότι μπορεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να ξαναπετύχει κάτι καλό.Και όταν δεν κάνει καλές εμφανίσεις και εγώ θα την κατακρίνω,αλλά όχι και να τα διαλύσω όλα...Έλεος...........

Εδώ θα διαφωνήσω. :-D

Έγραψε αυτό που ο προηγούμενος χρήστης ανέφερε.

Ορίστε;;;;;Ρε blueviper εσυ έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις όλους.....Πώς τη βρίσκεις ρε παιδάκι μου δεν μπορώ να το καταλάβω.......:mrgreen:

Δημοσ.

Ωπ, μια ερώτηση εδώ παληκάρια : Με το ποστ του αυτό ο Νώντας μιλάει ειδικά περί της εθνικής ποδοσφαίρου ή γενικά για όλο τον ελληνικό αθλητισμό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...