Προς το περιεχόμενο

Προκριματικα Euro 2008

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry φίλε Kandinsky αλλά αν θέλεις να υποβαθμίζεις τον ελληνικό αθλητισμό δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε ανεχόμαστε χωρίς να μιλάμε....Όπως λέει και ο paredwse: "Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά" :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kandinsky,ρε συ, τι το αναλυεις τωρα? Εκανες εσυ προσωπικα μια σαφεστατη ερωτηση η οποια ελεγε "Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?".

Θεωρεις λαθος την απαντηση Eurobasket και mundobasket? Σαφεστατη ερωτηση και σαφεστατη απαντηση. Δεν καταλαβαινω γιατι το ψειριζουμε τωρα.

Εκτος αν εννοουσες το ποδοσφαιρο, οποτε λες "Σορρυ παιδια, του ποδοσφαιρου εννουσα και τελειωνει η δουλεια". Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουμε 100 ποστς για ενα τοσο απλο πραγμα.

Anyway, προχωραμε...

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε critter.Μίλησε για ελληνικό αθλητισμό και εγώ του απάντησα αναλογώς....Δε βλέπω το λόγο να εκνευρίζεται.:)

ΥΣ:λες να φταίνε οι καταλήψεις;;;;:mrgreen: :mrgreen:

Απλό αστειάκι βέβαια,δεν πιστεύω να αρχίσει να με βρίζει....:oops:

Τέλος του offtopic από μένα,επιστροφή στο θέμα μας:να δούμε τί θα κάνουμε την Τετάρτη με τη Βοσνία.Θα κάνουμε το 3 στα 3 άραγε ή θα πάθουμε καμμιά στραβή;;;Και η ισοπαλία πάντως δεν είναι τραγικό αποτέλεσμα εκτός εδρας...Ίδομεν....

Δημοσ.

Το thread ονομάζεται "Προκριματικά Euro 2008". Η συζήτηση λοιπόν έχει να κάνει με την Εθνική Ποδοσφαίρου και το περισσότερο που θα μπορούσε κάποιος να την ανοίξει είναι συμπεριλαμβάνοντας την ιστορία της Εθνικής ποδοσφαίρου από καταβολής της. Όσο και να θες να ανακατέψεις λούτσους, βούρτσους και ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι για να αποδείξεις κάτι που κι εσύ δεν ξέρεις τί είναι, δε γίνεται.

Καμμία σχέση δεν έχει ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολο του με την παρούσα συζήτηση. Σε λίγο θα μας πεις και για τον Πύρρο Δήμα (αλήθεια, πώς σου ξέφυγε αυτός?)

Δημοσ.

Καμμία σχέση δεν έχει ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολο του με την παρούσα συζήτηση. Σε λίγο θα μας πεις και για τον Πύρρο Δήμα (αλήθεια, πώς σου ξέφυγε αυτός?)

Κοίτα τί ρώτησες ΕΣΥ παραπάνω και μετά μιλάς.....

Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?

Και please κόφτο γιατί είμαστε offtopic.Δε χρειάζεται να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...ΟΚ;:)

Δημοσ.
Kandinsky,ρε συ, τι το αναλυεις τωρα? Εκανες εσυ προσωπικα μια σαφεστατη ερωτηση η οποια ελεγε "Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?".

Θεωρεις λαθος την απαντηση Eurobasket και mundobasket? Σαφεστατη ερωτηση και σαφεστατη απαντηση. Δεν καταλαβαινω γιατι το ψειριζουμε τωρα.

Εκτος αν εννοουσες το ποδοσφαιρο, οποτε λες "Σορρυ παιδια, του ποδοσφαιρου εννουσα και τελειωνει η δουλεια". Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουμε 100 ποστς για ενα τοσο απλο πραγμα.

Anyway, προχωραμε...

Νομίζω σου εξήγησα το σκεπτικό. Η ερώτηση σαφέστατα και δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του. Η συζήτηση και το όλο argument εδώ και σελίδες γίνεται με το τί έχει καταφέρει η Εθνική Ποδοσφαίρου.

Κοίτα τί ρώτησες ΕΣΥ παραπάνω και μετά μιλάς.....Και please κόφτο γιατί είμαστε offtopic.ΟΚ;:)

Οff topic απ' τη διαδικασία ορθής σκέψης είσαι αλλά τέλος πάντων. Κακές παρέες, κακές και σε επηρέασαν....:mrgreen:

Δημοσ.
Η ερώτηση σαφέστατα και δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του. Η συζήτηση και το όλο argument εδώ και σελίδες γίνεται με το τί έχει καταφέρει η Εθνική Ποδοσφαίρου.

Εχεις γαμω τις αποψεις σε ολα σχεδον τα θεματα που διαβαζω στο forum και απολαμβανω να σε διαβαζω ωρες ωρες. Ασχετα με το αν εισαι ολυμπιακος όπως και γω.

Αλλα ρε συ καλο ειναι να βαζεις και λιγο νερο στο κρασι σου. Ολοι κανουν λαθη.

Το να μου λες "Η ερώτηση σαφέστατα και δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του" οταν η ερώτηση ειναι "Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?" ε!τοτε ρε συ το ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ που κολαει? Σαφεστατο ειναι κατι οταν δεν επιδεχεται πρακτικα αμφισβητησης μιας και εχει διατυπωθει με καθε λεπτομερεια και διευκρίνηση. Δηλαδη μου λες οτι η ερωτηση που εκανες ειναι σαφέστατη και ΔΕΝ εννοεις τον ελληνικο αθλητισμο στο συνολο του? Μα αφου το λεει καθαρα.

Τώρα, το οτι ειμαστε στο τοπικ της εθνικης ποδοσφαιρου ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχει καμμια σχεση μιας και σχεδον σε ολα τα τοπικ υπαρχουνε αρκετα off topic posts τα οποια πολλες φορες καταλαμβανουν ολοκληρες σελιδες. Ειδικα στα topics των ομάδων. Επομένως δεν ειναι δικαιολογια ούτε στο ελάχιστο.

Επισης, να υπενθυμισω για αλλη μια φορα οτι η ερωτηση ήταν δικια σου και δεν την θεωρω καν off topic.

Τελος να πω οτι αν ηθελα να ρωτησω καποιον να μου πει τις επιτυχιες της ομαδας ποδοσφαιρου κατω υπο οποιαδηποτε συζητηση, θα ρώταγα " Ποιες ειναι η επιτυχιες της εθνικης ποδοσφαιρου?" και οχι "ποιες του ελληνικου αθλητισμου". Οποιοσδηποτε ανθρωπος στον κοσμο την απαντηση που σου εδωσα θα σου εδινε. Δεν ειναι καν υποκαταστατη η ερωτηση που χρησιμοποιησες.

Γιάυτο σου λεω...το σωστο ειναι...σορρυ μαγκες δεν ηθελα να πω αυτο...Μην γινεσαι και συ κλασικος ελληνας που δεν παραδεχεται τπτ και για ολα παντα φταινε οι αλλοι επειδη εμεις ειμαστε σοφοι.

Ελπιζω να τελειωσει εδω...

Δημοσ.

Οff topic απ' τη διαδικασία ορθής σκέψης είσαι αλλά τέλος πάντων. Κακές παρέες, κακές και σε επηρέασαν....:mrgreen:

Ε είσαι μην πω τώρα!!!Εσύ είσαι αυτό που λες για μένα φιλαράκι....Όπως λέει και ο critter,που κατά τη γνώμη μου είναι σωστός και συνειδητοποιημένος φίλαθλος(και σκασίλα μου αν είναι γαβρος) μάθε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου.Δεν έγινε και τίποτα ρε φίλε.....

ΥΣ:Και εγώ ελπίζω να λήξει εδώ πάντως και αν η Εθνική χάσει την Τετάρτη (ω μη γένοιτο) να μη σε δω εδώ μέσα να κοκορεύεσαι......Γιατί βλέπω σου αρέσει πολύ η επίκριση.....:-|

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ το συγκεκριμένο ζήτημα.Συνεχίζουμε να μιλάμε για την Εθνική μας.

Δημοσ.
Εχεις γαμω τις αποψεις σε ολα σχεδον τα θεματα που διαβαζω στο forum και απολαμβανω να σε διαβαζω ωρες ωρες. Ασχετα με το αν εισαι ολυμπιακος όπως και γω.

Αλλα ρε συ καλο ειναι να βαζεις και λιγο νερο στο κρασι σου. Ολοι κανουν λαθη.

Το να μου λες "Η ερώτηση σαφέστατα και δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του" οταν η ερώτηση ειναι "Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?" ε!τοτε ρε συ το ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ που κολαει? Σαφεστατο ειναι κατι οταν δεν επιδεχεται πρακτικα αμφισβητησης μιας και εχει διατυπωθει με καθε λεπτομερεια και διευκρίνηση. Δηλαδη μου λες οτι η ερωτηση που εκανες ειναι σαφέστατη και ΔΕΝ εννοεις τον ελληνικο αθλητισμο στο συνολο του? Μα αφου το λεει καθαρα.

Τώρα, το οτι ειμαστε στο τοπικ της εθνικης ποδοσφαιρου ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχει καμμια σχεση μιας και σχεδον σε ολα τα τοπικ υπαρχουνε αρκετα off topic posts τα οποια πολλες φορες καταλαμβανουν ολοκληρες σελιδες. Ειδικα στα topics των ομάδων. Επομένως δεν ειναι δικαιολογια ούτε στο ελάχιστο.

Επισης, να υπενθυμισω για αλλη μια φορα οτι η ερωτηση ήταν δικια σου και δεν την θεωρω καν off topic.

Τελος να πω οτι αν ηθελα να ρωτησω καποιον να μου πει τις επιτυχιες της ομαδας ποδοσφαιρου κατω υπο οποιαδηποτε συζητηση, θα ρώταγα " Ποιες ειναι η επιτυχιες της εθνικης ποδοσφαιρου?" και οχι "ποιες του ελληνικου αθλητισμου". Οποιοσδηποτε ανθρωπος στον κοσμο την απαντηση που σου εδωσα θα σου εδινε. Δεν ειναι καν υποκαταστατη η ερωτηση που χρησιμοποιησες.

Γιάυτο σου λεω...το σωστο ειναι...σορρυ μαγκες δεν ηθελα να πω αυτο...Μην γινεσαι και συ κλασικος ελληνας που δεν παραδεχεται τπτ και για ολα παντα φταινε οι αλλοι επειδη εμεις ειμαστε σοφοι.

Ελπιζω να τελειωσει εδω...

Εφόσον παρακολουθείς το τί γράφω θα έχεις δει ότι δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι έκανα κάποιο λάθος αν όντως θεωρώ ότι συμβαίνει αυτό.

Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος είναι το σκεπτικό σου θα σε ρωτήσω το εξής : Ποιό νόημα θα είχε να τον ρωτήσω σχετικά με το ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού αν δεν είχε ξεκάθαρα αναφερθεί στο ότι κάποιοι κατηγορουν την εθνική και το παίζουν ποδοσφαιρογνώστες?

Ζω μήπως σε άλλη χώρα? Έλειπα στο εξωτερικό όταν πήγαινε καλά η Εθνική μπάσκετ ή και άλλοι αθλητές μας? Είχα κλείσει το κινητό? Τί απ' όλα πιστεύεις? Ότι έκανα λάθος στη διατύπωση? Βεβαίως και δεν έκανα, ήθελα πάρα μα πάρα πολύ απλά να δω ποιός ειναι αυτός ο χαοτικός τρόπος σκέψης του φίλου του Νώντα, μέρος του οποίου φάνηκε και αργότερα αναφέροντας Γουέμπλευ, το έπος του '40, την Κωνσταντινούπολη, και όλα όσα ανέφερε τα οποία δεν είναι περισσότερο συναφή με το θέμα απ' αυτά που ανέφερα μόλις.

Όταν μιλάς για δεκάδες ποστ για την εθνική ποδοσφαίρου και οι μόνες επικρίσεις που ακούστηκαν είναι για αυτήν και κανέναν άλλον, τί νόημα έχει να αναφέρεις το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού? Βγήκε μήπως κάποιος απ' όλους εδώ μέσα πάνω στη συγκεκριμένη συζήτηση και ανέφερε κάποια άλλη εθνική? Σαφώς και όχι. Ανέφερε ο φίλος μου ο Νώντας κάποια άλλη εθνική? Σαφώς και όχι. Άρα δε μπορεί να μιλάμε για μέρες για πορτοκάλια και ξαφνικά να το γυρίσουμε στο τί ωραία γεύση έχουν τα μήλα.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ το συγκεκριμένο ζήτημα.Συνεχίζουμε να μιλάμε για την Εθνική μας.

Πες μας μόνο ποιά εθνική εννοείς για να ξέρουμε για τί ποστάρουμε, μη μπερδευτούμε πάλι....:-D

Δημοσ.

Ρε kandinsky είσαι απίστευτος.....Με κάνεις να είμαι πάλι offtopic,αλλά δε γίνεται να μην το πω :το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε τελικό το 1971 δε μετράει για σενα;;;(καλά θα μου πεις γάβρος είσαι σκασίλα σου).Δηλαδή μετά από πόσα χρόνια διαγράφονται τα αθλητικά γεγονότα από το μυαλό σου εσένα;;;Αν πχ περάσουν 10 χρόνια θα λες ότι δεν είχε σημασία το euro που πήρε η Ελλάδα το 2004;;;;;;

Δημοσ.
Η επιτυχία του ΠΑΟ έχει άμεση σχέση με την Εθνική Ελλάδος του 2006......μάλιστα....

Η επιτυχία του ΠΑΟ έχει άμεση σχέση με τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού για τις οποίες ρώτησες και σου απάντησα.

Δημοσ.

Δεν τον κατανοώ τόσο ντόρο πάνω στο ζήτημα ποδόσφαιρο-αθλητισμός. Είναι προφανές και ήδη ελέχθη αρκετές φορές πως ο Kandinsky ερμήνευσε, κατά πως πίστευε, τον Νώντα, θεωρώντας βέβαιο πως μια και βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο topic, το συγκεκριμενοποιεί. Πολύ κακό για το τίποτα και χάνουμε και την ουσία του αρχικού ερωτήματος...ας υπενθυμίσω λοιπόν ο ίδιος μερικές από τις μεγαλειώδεις επιτυχίες του συγκροτήματος στη μετά Euro εποχή (την οποία όλοι απολαύσαμε και ζητωκραυγάσαμε όσο δεν παίρνει...δεν υπάρχει λοιπόν επιχείρημα που να επικυρώνει πως δεν δεχόμαστε τις επιτυχίες):

Σεπτέμβριος 4, 2004: Αλβανία 2 - 1 Ελλάδα (ιστορική αρχή)

Ήττες από Ουκρανία, Δανία κι εμφανίσεις διόλου ανάλογες της παρουσίας μας στο Euro, που εν τέλει οδήγησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 4η θέση κι έξω από το Mundial, όπου και πέρασε μια Ουκρανία που την έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν ήταν φυσικά μόνο τα αποτελέσματα το πρόβλημα, αλλά η εικόνα μας που απείχε παρασάγγας από το πρόσωπο που είχαμε δείξει.

Στη συνέχεια η εθνική μας αποφασίζει να διατηρήσει το γόητρό της ψηλά, όπως αρμόζει φυσικά σε μια πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η αποκομιδή από το Confederations Cup έχει ως εξής: 3 μπαλίδια από τη Βραζιλία, 1 τεμάχιο από την Ιαπωνία (μεγαθήριο) κι ευτυχώς σώζουμε την παρτίδα στο τέλος με την ισοπαλία με το Μεξικό και δεν καταλήγουμε να θεωρούμαστε η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του θεσμού, έχοντας και μηδέν τέρματα.

Ακολουθώντας τα χνάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, κάναμε κι ένα πέρασμα από την Αυστραλία για να χαρούν κι οι ομογενείς και εισπράξαμε κι από εκεί άλλη μια ήττα, για να μη σπάσουμε και το καλό σερί. Συνδυάστηκε κι αυτή από μια απόδοση που δεν άφηνε και πολλές ελπίδες για τίποτα συνταρακτικές μελλοντικές αλλαγές. Ακόμα κι η αμυντική στιβαρότητα που μας χαρακτήριζε, πήγε περίπατο.

Ας μη μιλήσουμε και για τις εξαιρετικές μας εμφανίσεις σε σωματειακό επίπεδο στην Ευρώπη από το 2004 κι έπειτα. Ο κλαυσίγελος θα είναι άφθονος. Οι δε ευρωπαϊκές ομάδες κάνουν πάρτυ όποτε μας πετύχαίνουν κι η κατηφόρα μας καλά κρατάει. Σε τοπικό επίπεδο, το πρωτάθλημα δεν απαξιώθηκε ποτέ περισσότερο. Αυτή ήταν η αναγέννηση που θα προκαλούσε η κατάκτηση του Euro;

Αν ξέχασα να παραθέσω κάποια από τις "επιτυχίες" μας σε εθνικό/σωματειακό επίπεδο για την οποία θα έπρεπε να πετάμε τη σκούφια μας, ευχαρίστως να την προσθέσει οποιοσδήποτε άλλος. Πάντα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, για να μην ξεχνιόμαστε.

Δημοσ.

Ρε blueviper πετάχτηκες και εσύ τώρα για να δείξεις ότι διαφωνείς μαζί μου και να υπενθυμίσεις τα στραπάτσα της Εθνικής μας....Λες και το χαίρεσαι ρε φίλε......ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αρνήθηκε ότι η Εθνική έκανε τραγική πορεία μετά το euro....Εμένα μου τη σπάει που θυμάστε όλοι μόνο τα άσχημα και ξεχνάτε τα καλά.....Καλά λέω εγώ για μεγάλους ποδοσφαιρογνώστες.....Αλλα με σένα δεν θα συνεχίσω περαιτέρω τη συζήτηση γιατί σε έχω μάθει πια....Θα πεις κλασσικά ότι άλλα λέω και άλλα κάνω κλπ κλπ.Το "δικηγορικό σου χάρισμα" πήγαινε να το εξασκήσεις αλλού...εδώ είμαστε απλοί άνθρωποι του λαού και δεν καταλαβαίνουμε από δικολαβίες......

Καλό απόγευμα.

Δημοσ.

Καλά είμασταν και άτυχοι. Εγώ από ποδόσφαιρο δεν ξέρω πολλά πράγματα, είμασταν σε κακή μέρα με την Αλβανία και όσο θυμάμαι το παιχνίδι με την Ουκρανία με πιάνουν τα νεύρα μου. Είχαμε 100 ευκαιρίες σε εκείνο το παιχνίδι, έκαναν μια αυτοί και έβαλαν το γκολ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...