Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον προπονηταρά για τα 230 ευρώ που έχω κερδίσει από την Ελλάδα εώς τώρα αφού με τους παιχταράδες που καλεί στην εθνική (βλέπε Βρύζα, Χαριστέα, Γκουμομπασινά κτλ...) ένα είναι το σίγουρο αποτέλεσμα και απορώ πως δεν το έχουν μυριστεί οι μπουκ να μην το προσφέρουν σαν επιλογή! Θα τον μαλώσω μόνο γιατί δεν καλεί τον Τσάρτα πλέον. Ντροπή του. UNDERRRRRR
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλά ρε παιδιά....Σε λίγο θα πούμε ότι δεν έγινε και τίποτα που πήραμε το euro....Πόσο εύκολα ξεχνάμε........:-|
cmelegos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει τα είπαμε, δώσαμε την άποψη μας. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Να μην χαρούμε και λίγο; Στη τελική ας βάλει όποιον θέλει αρκεί να μας φέρει το Euro! Συμφωνώ και εγώ ότι θα προτιμούσα να δω και κάποιους άλλους όμως είναι βέβαιο ότι δεν ξέρουμε τόσα όσο αυτός!Ας αφήσουμε την γκρίνια και ας πάμε για το 3/3.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Πάντως ρε manuel περα απο τη διαμαχη σου με τον blueviper, πως μπορεις εσυ να εισαι σιγουρος για μια υπόθεση? Λες οτι ο Στολτιδης αν επαιζε θα ηταν χειροτερος απο τον Κατσουρανη (εισαι σιγουρος οπως το εκφραζεις...δεν κανεις απλα μια υποθεση). Συμφωνώ, το παράκανα. Δυστυχώς το κλίμα δεν είναι καλό και με όλες τις δικηγορικές χαζομάρες, παρασύρομαι και γράφω λες και έχω να υπερασπιστώ μια άποψη (που ούτε και είχα καλά καλά από την αρχή δηλαδή). Τα πράγματα είναι απλά όμως: η άποψη μου είναι απλούστατα ότι το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού δεν ταιριάζει με αυτό της Εθνικής, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση (του ανασταλτικού μέσου). Εννοείτε ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα με τον Νικοπολίδη ή τον Καφέ (με ένα μικρό χμμ για τον Καφέ). Γενικά πάντως η Εθνική θέλει παίχτες που παίζουν κυρίως αμυντικά και ομαδικά. Τελειώνει πάρα πολλά παιχνίδι με το 0 στην άμυνα και το καταφέρνει με αλληλοκαλύψεις περισσότερο, παρά με ατομικές ενέργειες. Δε βασίζεται δηλαδή στο να βρεθούν ένας ή δύο παίχτες σε καλή μέρα. Δεν είναι χαρακτηριστικό ότι στην Εθνική είτε όλοι παίζουν καλά, είτε όλοι παίζουν χάλια; Ο Ολυμπιακός είναι εντελώς το ανάποδο. Στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες και παίζει πολύ επιθετικά (την συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που δίνει, έτσι; Μην μου αρχίσετε πάλι με το CL). Αυτό είναι, ξέρω ότι ο b θα την θεωρήσει αναξιόπιστη για πολλούς λόγους, αλλά τέρμα, δεν την αναλύω ξανά (εκτός αν υπάρξει ενδιαφέρουσα ερώτηση). Ελπίζω πως έχω ακόμα το δικαίωμα να έχω άποψη, ακόμα και αν είμαι και πανάσχετος τέλος πάντων. Ο ρεχαγκελ δεν λειτουργεί σύμφωνα με την λογική, λειτουργεί σαν να έχει κάνει ένα λόμπι, μια δική του κλίκα.... Έχει έναν κορμό και τον συντηρεί μέχρι να γεράσουν μαζί λολ! ... Παρόλα αυτά όμως υπάρχει και η άποψη ότι έχει την κλίκα του και την ξεζουμίζει όσο καλύτερα μπορεί. Παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίχτες και έχει την εμπιστοσύνη τους, στην τελική πολλές φορές παίζουν και για την πάρτη του. Όλοι οι παίχτες όμως δηλώνουν ότι αισθάνονται πολύ καλά όταν βρίσκονται στην Εθνική και όλοι έχουν δηλώσει ότι ήταν ότι σημαντικότερο για την κατάκτηση του euro. Δεν είναι πολύ σημαντικό αυτό; Mα καθόντουσαν παίχτες στον πάγκο στο euro που ορθολογικά θα έπρεπε να μπαίνουν, και δε διαμαρτύρονταν καθόλου (εμένα με είχε εντυπωσιάσει πάντως σε αυτό ο Γερμανός). Ίσως λοιπόν να υπάρχει και το θέμα του κλίματος να προστατευτεί. Γιατί αν (πάλι το ίδιο παράδειγμα) πήγαινε στην εθνική ο Στολτίδης ή ο Ζήκος και καθόταν στον πάγκο (γιατί δε υπήρχε περίπτωση να βγάλει Κατσουράνη ή Μπασινά για να τον βάλει μέσα), πιθανώς ο Ρεχ να εκτιμούσε ότι αυτο θα χαλούσε το κλίμα (δεν τον ξέρω σαν χαρακτήρα τον Στολ, οπότε δεν μπορώ να κρίνω μια τέτοια λογική, αν υποθέσουμε ότι αυτή υπάρχει). Κατά κάποιον τρόπο προτιμώ να γίνονται ορθές κλήσεις παιχτών και ας χάσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Έτσι δέχομαι τα πάντα. Αλλά για το αποτέλεσμα, νομίζω ότι χρησιμοποιεί την καλύτερη τακτική. Μα δεν είναι χαρακτηριστικό ότι έχουμε αρχίσει όλοι και αντιμετωπίζουμε την εθνική λες και είναι καμιά μεγάλη ομάδα; Την έχουμε βάλει δίπλα σε Τουρκία, Δανία, ακόμα και Ουκρανία θα πω εγώ ή γκρινιάζουμε που χάσαμε 4-0 σε φιλικό από την Αγγλία... Θυμάστε τι γνώμη είχατε για την εθνική ΠΡΙΝ το euro; Πλέον βρισκόμαστε σε εντελώς άλλο επίπεδο. Εγώ πάντως το απολαμβάνω και σίγουρα το προτιμώ από το να παίζουν ατομικά ταλέντα. Ζήτω η ομάδα!
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ το απολαμβάνω φίλε manuel.Και έχει καταντήσει σπαστικό πια κάθε φορά που η Εθνική πετυχαίνει κατι καλό να μιλάνε 2-3 και όταν δεν πηγαίνει καλά να πέφτουν όλοι να την φάνε.....Άει στο καλό πια,έγιναν όλοι μεγάλοι κριτές και ποδοσφαιρογνώστες να το πω κι έτσι.....Ρε παιδιά,μάθετε να εκτιμάτε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο να αποδοκιμάζετε την κάθε αποτυχία.....Φιλικά πάντα.....
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού?
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ποιές είναι οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού? Τώρα θες να σου απαντήσω;;;
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Φυσικά και θέλω. Δε νομίζω ότι αξίζει.......Μπορείς να το βρεις και μόνος σου.....
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Σαν τί να βρω? Τις επιτυχίες μετά το Euro? Για πες καμμία...
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μεγάλες οι επιτυχίες, άλλο το άθλημα.......
Critter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 η άποψη μου είναι απλούστατα ότι το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού δεν ταιριάζει με αυτό της Εθνικής, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση (του ανασταλτικού μέσου). Γενικά πάντως η Εθνική θέλει παίχτες που παίζουν κυρίως αμυντικά και ομαδικά. Τελειώνει πάρα πολλά παιχνίδι με το 0 στην άμυνα και το καταφέρνει με αλληλοκαλύψεις περισσότερο, παρά με ατομικές ενέργειες. Δε βασίζεται δηλαδή στο να βρεθούν ένας ή δύο παίχτες σε καλή μέρα. Δεν είναι χαρακτηριστικό ότι στην Εθνική είτε όλοι παίζουν καλά, είτε όλοι παίζουν χάλια; Ο Ολυμπιακός είναι εντελώς το ανάποδο. Στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες και παίζει πολύ επιθετικά (την συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που δίνει, έτσι; Μην μου αρχίσετε πάλι με το CL). Ακριβως αυτο που περιγραφεις σαν προτυπο για την εθνικη ειναι ο στολτιδης. Μετα τους αμυντικους, ειναι ο πιο αμυντικος παικτης του ολυμπιακου απο ολους τους υπολοιπους και η δουλεία του ειναι αποκλειστηκά να κόβει και οχι να μοιραζει. Αυτο το κανει ο rivaldo- τζορτζεβιτς στον ολυμπιακο και ο μπασινας - ζαγορακης - γιουρκας στην εθνικη. Άρα μπορει να ταιριάξει τελεια στην εθνική. Δεν εχει σχεση το αν ο ολυμπιακος εχει αλλο συστημα. Σπανια βρισκεις ομάδες με ίδιο σύστημα. Ο Στολτιδης ειναι αποδεκτο απο ολους (ανεξαρτητου ομάδας) οτι ειναι ο καλύτερος κόφτης κέντρου αύτη τη στιγμή στην Ελλάδα. Επομένως δεν βλέπω τον λογο να μην είναι τουλαχιστον πάγκο σε περίπτωση που παθει κάτι ο κατσουράνης που φύσικα είναι ένας αρκετά αξιόπιστος και καλος παίχτης. Μεγάλες οι επιτυχίες, άλλο το άθλημα....... Ναι αλλα είπες του ελληνικού αθλητισμού, οχι του ποδοσφαιρου . Αρα...
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ναι αλλα είπες του ελληνικού αθλητισμού, οχι του ποδοσφαιρου . Αρα... Άρα....... :mrgreen: Καλά λέω λοιπόν ότι ξεχνάμε........Αλλά για να "φρεσκάρω" τη μνήμη μερικών μερικών:Πρώτοι σε Eurobasket 1987 και Eurobasket 2005,δεύτεροι φέτος στο Μπουντομπάσκετ,πρωταθλητές Euro 2004 στο ποδόσφαιρο.Και βέβαια στις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού συμπεριλαμβάνονται και οι επιτυχίες των ελληνικών συλλόγων πχ συμμετοχή του Παναθηναικού στον τελικό του πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971,συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του CL το 1996,συμμετοχή της ΑΕΚ(δεν θυμάμαι χρονολογία) στον ημιτελικό του πρωταθλητριών,3 ευρωπαϊκά ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ,1 η ΑΕΚ,1 ο Ολυμπιακός κλπ.Sorry αλλά του Ολυμπιακού δεν θυμάμαι κάτι άλλο...........Χωρίς παρεξήγηση ασφαλώς....... Και βέβαια αν έκανα κανά λάθος διορθώστε με,no problem..... ΥΣ:ξεκολλήστε κάποιοι από τους συλλόγους,Έλληνες είστε.....
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 critter και nontasg : Η συζήτηση αφορά εδώ και κάτι σελίδες την Εθνική ποδοσφαίρου. Όσα είπε ο manuel αφορούσαν το ποδόσφαιρο και το σχόλιο του nontas αφορούσε πάλι αυτό εξού και το Άει στο καλό πια,έγιναν όλοι μεγάλοι κριτές και ποδοσφαιρογνώστες να το πω κι έτσι. Το ότι το ανοίγει στο τέλος μιλώντας για ελληνικό αθλητισμό δεν έχει καμμία σχέση με τη συζήτηση και μόνον αυτός καταλαβαίνει γιατί το κάνει. Ή μήπως κάθε φορά που μιλάμε για τις επιτυχίες ή "επιτυχίες" μιας Εθνικής ενός αθλήματος πρέπει να ανακατεύουμε και τις άλλες εθνικές? Με αφορμή την εθνική ποδοσφαίρου ας μιλήσουμε και για το πόλο τότε, κι εκεί καλά πάμε.... edit : Δε μου λες ρε Νώντα, μας δουλεύεις? Η συζήτηση αφορά την εικόνα της Εθνικής απ' το Euro και μετά, τί σχέση έχει να πιάσουμε τα 12 ευαγγέλια και το τί καταφέραμε απ' το Β' Παγκόσμιο πόλεμο και ένθεν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.